Şimdi Ara

Araba sürmesini bilenler gelsin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba .. Ablam Araba sürmek istiyor ehliyeti var ama üzerinden 2 yıl geçti ve bu 2 yıl içerisinde hiç direksiyona geçmedi .. Kavrama noktasını bir türlü kavrayamadı .. Benim yaşım 16 olmasına rağmen iyi sürerim arabayı . Ama bir türlü ablam yapamıyor . Babam ne dediyse Annem ne dediyse Ben ne dediysem yapamıyor . Gene arabayı kaldırıyor ama kalkış berbat araba çok ötüyor . Nasıl yardımcı olabiliriz ???

• Pazar yerine gidip 2 3 saat boyunca dur kalk yaptırın. Bi yerden sonra canına tak edip öğrenecek.
  • Ablana ehliyeti nasıl vermişler?

Otomatik vites araba alın. Kusura bakma da daha arabayı bile kaldıramayan birisi benimle aynı trafiğe çıkmasın. Canımız, malımız önemli.
  • adrasa A kullanıcısına yanıt
    Canına tak etmiyor işte . ne 2-3 saatler çalıştırdık yokuşlarda'da en az 2 metre kaçırıyor onu bunu geçtim babam fıtık olacak artık bağırmaktan sesi soluğu çıkmıyor ..
  • sadece pratik yapması lazım. 2 senedir kullanmadıysa iyice unutmuştur, öttüre öttüre kullanmayı öğrenecek, sihirli bir değneği yok. ben bizim arabanın ırzına geçtiydim öğrenene kadar
  • Jason Becker kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum işte , Yapacak bir şey yok Annemde güzel sürer babam desen ona keza . ama kızda tık yok . Babam Özel hoca tutacak yapcak bişi yok . Hevesi kırılsın istemiyor canım Babam ..
  • İlla ogrenmek zorunda mi ? Ayrica ehliyeti olmasina ve bunca tekrara ragmen yapamiyorsa o ehliyeti nasil vermisler ona.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Puzzles kullanıcısına yanıt
    Demek ki yapmak istese yapabilecek . Babam bugün son kez daha göstercem dedi sonra da olmazsa özel hoca tutacak . bir tane kızı var öyle baştan sağıp atmıyor . Sadece kavrama noktasıyla ilgili ne demeliyiz .. ?
  • önüne gelene ehliyet veriyorlar sonra haberlerde kazaları görünce içimiz bi tuhaf oluyor ablanın araba sürmesine gerek varmı sen varsın baban var ilerde evlenir kocası kullanır kadınlar sürüş konusunda iyi degil bu heps için geçerli degil ama öyle işte illa ögrenmek istiyorsa sürekli dur kalk yapması lazım kaldırcak milim milim tekerlegi döndürcek o derece yavaş kaldırıp arabayı bagırtmadan evdede debriaj gaz olayını çalışcak ayagı alışsın maksat kuzenime öle ögrettim oda bayan valla 1 haftada şahinci gibi araba kullanıyo
  • Arabayı kaldırmadan odak noktasını çalıştırın.
    Debraja tam basmıyor olabilir iyice ittirmesini söyleyin.(Kavrama noktasına gelmiyor olabilir.)
    Vitese taksın gaza hafifçe bassın ayağını çeksin amaç kaldırmak değil arabayı kaldıracak kadar gaz vermemeli sadece odak noktası için pratik bu araç kalkmayacak kadar gaz verip odak noktasını bulmalı.
  • Alın bi otomatik keyfinize bakın. Ya da dizel bir araç alın. Dizelleri kaldırmak stop ettirmek zor olur.
  • sonra trafik kazaları neden oluyor bunun gibi insanlara nasıl ehliyet verirler anlamıyorum
  • Zorla güzellik olmaz kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ablana ehliyeti nasıl vermişler?

Otomatik vites araba alın. Kusura bakma da daha arabayı bile kaldıramayan birisi benimle aynı trafiğe çıkmasın. Canımız, malımız önemli.

Kadına silah alsalar daha az tehlikeli olur.Araba kullanmayı bilmeden o hakimi sağlayamadan otomatik vites araba sahibi kadınlar genellikle insan biçiyor
  • Hçbirşey olmaz kardeş.İllaki öğrenecek.Verin arabayı salın çayıra debriyaj balatasını bitirecek ama illaki öğrenecek.Bazısı 1 haftada öğrenir bazısı 1 saatte.
  • hocam aslında öğrenmesi lazım ben kışları araba sürmedğim için yaza kadar ayağımın ayarı gidiyor yazın 2 veya 3 kere süreyim geri geliyor ama bayır yukarı arabayı biraz zorlatıyorum kalkerken ilk sürmeye başladığımda yazı
    Not=kışın 1 kere bile sürmüyorum ama sürdüğüm kışta oldu ozaman normalde bişey unutmadım
  • Otomatik araç alın rahat edersiniz
  • ufem U kullanıcısına yanıt
    babamın amacı . manuel'de öğrensin sonra otomatik sürmek isterse otomatik sürsün derdinde .
  • klimalı tabut kullanıcısına yanıt
    Babamda öyle diyor . Ayak bir kere alışırsa iş tamamdır diyo
  • en güzeli baban bi gün araba kiralasın sabahtan akşama kadar dur kalk çalşın orda öğrensin yoksa sizin arabanın vay haline
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.