Evet arkadaşlar soru açık. Direksiyonumu geliştirmek istiyorum..Çok nadir araba kullanma fırsatı yakaladığım için refleksler gelişmiyor. Bunu bir simülasyon oyunuyla aşmayı planlıyorum.. Var mı oyun ve direksiyon önerisi olan.
diğer arkdaşlara katılıyorum g27 veya g25 e vericeğin parayla
günlük 30-40 euro ya renault falan kiralarsın
Sonra al arabayı boş bir mekan bul mesela İstanbulda Carrefour un falan otoparkları haftaiçi git dolu olmaz rahat rahat kullanırsın zaten ramaazan ayında evden çıkan yok pek
Ben GT4 ile öğrendim araba sürmeyi Sonuçta 1'e1 olmasada temel olarak bazı şeyleri öğreniyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Ben GT4 ile öğrendim araba sürmeyi Sonuçta 1'e1 olmasada temel olarak bazı şeyleri öğreniyorsun
Bu doğru bilmeyen biri için devir gaz ilişkisi vb, frene gaz bi takım teorik bilgiler öğrenilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Araba kullanmak oyunla direksiyonla gelişmez, sürdükçe gelişir, kitabı yokki okuyasın.
aynen öyle onu da mı oyunla yapıcaksın geç sabahın köründe boş bi yola git gel bikaç tur at gelişirsin işte
quote:
Orijinalden alıntı: necroph
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
Araba kullanmak oyunla direksiyonla gelişmez, sürdükçe gelişir, kitabı yokki okuyasın.
aynen öyle onu da mı oyunla yapıcaksın geç sabahın köründe boş bi yola git gel bikaç tur at gelişirsin işte
kesınlıkle katılıyorum. sabaha karsı yollar bosken ıstedıgınız sekılde antreman yapmanız cok daha faydalı/verımlı olacaktır
böyle bir simulasyon yok. bayırda kalkmak falan için gece yada karanlık istemessen 05-06 da bin arabaya yollar boşken herşeyi dene
Oyunlarda öğrenilecek bişey değil bu.
G25 ve GT5 akar.
quote:
Orijinalden alıntı: Tech.Türk
G25 ve GT5 akar.
Alacaksa g27 alsin.Arkadas oyun demis o yuzden oyle cevap verdim gercek arabanin yerini tutmaz tabi gt5.
quote:
Orijinalden alıntı: zack06
Evet GT4'un bana da çok yararı oldu. Temel seyleri biliyorsan oyunlar yardım etmez pek ama bilmiyorsan yararı olacaktır.
GT5 ama araba sürmek Öğrenilmez bilgisayardan kardesım
Biraz para biriktir ve sürücü kursundan ders al. Diğer türlü olacak iş değil. Zaten adam akıllı 6-7 saat sürsen meseleyi anlarsın. Sonra arabanız varsa eğer günün ilk saatlerinde sürersin, yokuş çalışırsın, park çalışırsın. Zamanla gelişir herşey. Bir anda olacak iş değil. Oyundan falanda hayır gelmez.
konuyu ps3 bölümüne açarsan gt5 den başka tavsiye gelmez zaten.
lfs ve 3d instructor.
bu ikisini g27 le oyna araba kullanmayı öğrenemezsen adam değilsin.
gt5 diyenler olmuş ya
quote:
Orijinalden alıntı: yeasen
konuyu ps3 bölümüne açarsan gt5 den başka tavsiye gelmez zaten.
lfs ve 3d instructor.
bu ikisini g27 le oyna araba kullanmayı öğrenemezsen adam değilsin.
gt5 diyenler olmuş ya
Hocam ben gt5 oynuyorum ama dediğim gibi aradığım tam bir simulasyon..Yokuşta araba kaldırmayı pratik edeceğim,trafiğe gireceğim bir simülasyon. Pcde 3d instructor u buldum ama acaba ps3te de var mıdır diye merak ettim.Anladığım kadarıyla yokmuş.
Bir de çoğu arkadaş araba al,gerçek araba sürmeden öğrenemezsin filan demiş.Arkadaşlar elbette gerçekten araba sürmek gibi olmaz hiç bir simülasyon ama simülasyonların çok faydası olur.Takdir edersiniz ki çoğu eğitimde gerçeğe geçmeden önce simülasyon çalışılır, bakınız pilotlara...Ayrıca simülasyonlar gerçekten çok gelişti.
gt 5 filan tırışka hoca kafadan sil onu. direk bi g27 cek lfs cek bilgisayarada bak nasıl ögrenıyorsun .. gt5 dıyenlere tek sorum hangı araba 200le giderken o risk ile makasa girebilir "keskince". yapmayın allah askına gt5 düşmanı fılan degılım onu söylıyım hatta imzama bakın neyın hastası oldugumuda anlarsınız sadece dıger oyunlara nazaran simülasyona en yakın oyun gt5 onun dışında reel hayatla alakası pek yok taş patlasın %35 bilemedin en fazla 40.
Hic bir oyun gerçekle kiyaslanmamali bence çünkü gerçek gercektir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme