Şimdi Ara

Araba Teybine Telefon Bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
164.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonum Nokia X6, telefonu teybe USB bağlantısı sayesinde bağlıyorum fakat telefonu bağladığımda USB modunu seçin diye bir yazı çıkıyor ve 4 tane seçenek veriyor, OVİ Suite, Depolama, Görüntü Aktarma, Medya Aktarması. Ben Depolamayı seçtim bilmiyorum doğru olan bu mu bilmiyorum fakat medya aktarması ve OVİ suite seçeneğinde şarkılar çalmadı. Doğru olan seçenek bu mu öncelikle bunu öğrenmek istiyorum.

Ayrıca Depolamayı seçtiğimde ise telefonun ekranında USB modu etkin diye bir yazı çıktı ve sürekli bir şey yükleniyormuş gibi gözüktü telefonun ekranı, ama bu sefer şarkılar çaldı. Fakat bu sefer de şarkılar müzik çalardaki sırasına göre değil, rastgele çalmaya başladı. Telefondan müdahale edemiyorum, sadece teybin tuşlarını kullanarak önceki ya da sonraki şarkılara geçebiliyorum. Bunun başka bir yolu yok mudur? Yani ben telefondan seçerek şarkıları açamaz mıyım veya şarkılar müzik çalardaki sırasına göre gidemez mi?

Şimdiden teşekkürler :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

Telefonu Araba Teybine Bağlama Rehberi

Telefonunuzu araba teybinize bağlamak, sürüş deneyiminizi geliştirebilir ve eller serbest kullanım avantajı sağlayabilir. Aşağıda, telefonunuzu teybinize bağlamak için adım adım bir kılavuz bulabilirsiniz:

USB Kablo ile Bağlantı

• Telefonunla uyumlu bir USB kablosu temin et.
    • USB kablosunu telefonunun şarj portuna ve teybindeki USB girişine tak.
    • Teybin "USB" veya "AUX" moduna geçmesini bekle.
    • Telefon ekranında "USB üzerinden medya paylaşımı" mesajı görünebilir. Onaylamak için "Tamam" seçeneğine dokun.

Bluetooth ile Bağlantı

• Teybinin Bluetooth özelliğinin açık olduğundan emin ol.
    • Telefonunun ayarlar menüsüne git ve "Bluetooth" seçeneğini etkinleştir.
    • Teybin adını telefonunun tespit ettiği cihazlar listesinde bul ve eşleştirme işlemini başlat.
    • Teybin ve telefonun eşleştirilmesi tamamlandığında, telefonun müzik ve aramalarını teybin üzerinden yönetebilirsin.

Bağlantı Sorunları

• Telefonunu teybine bağlarken sorun yaşıyorsan şu adımları izleyebilirsin:
      • Farklı bir USB kablosu dene.
      • Telefonun ve teybin yazılımının güncel olduğundan emin ol.
      • Teybindeki USB veya AUX girişini temizle.
      • Bluetooth bağlantısını yeniden ayarla.

Telefonunu araba teybine bağlamak, sürüş sırasında müzik dinlemeni, aramaları cevaplamanı ve navigasyon kullanmanı kolaylaştırabilir. Yukarıdaki talimatları izleyerek, telefonunu teybine kolayca bağlayabilir ve eller serbest sürüş deneyiminin keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefonun kulaklık çıkışından teybin aux girişine stereo ses kablosuyla bağlantı yapman gerekiyor.
  • Teybin marka ve modeli nedir?
    Teypte rastgele çalma modu aktif olabilir mi?
  • Telefon bağlantısı Depolama Aygıtı olarak ayarlıyken ve telefon teybe takılıyken Teybin menüsüne girip şarkı seçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanDemir

Telefon bağlantısı Depolama Aygıtı olarak ayarlıyken ve telefon teybe takılıyken Teybin menüsüne girip şarkı seçebilirsin

telefondaki şarkıyı teyipten secebiliyorum yani
    quote:

Telefon bağlantısı Depolama Aygıtı olarak ayarlıyken ve telefon teybe takılıyken Teybin menüsüne girip şarkı seçebilirsin
  • Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: zzzer

Telefonun kulaklık çıkışından teybin aux girişine stereo ses kablosuyla bağlantı yapman gerekiyor.

Usb ile bağlandığımda çalmıştı, o şans mıydı peki? :D Yani usb ile teybe bağlanamaz mıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oto teyp evde kullanmak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MustangGT39

Teybin marka ve modeli nedir?
    Teypte rastgele çalma modu aktif olabilir mi?

Rastgele çalma modu için bir şey diyemeyeceğim ama teybin markası Pioneer.
  • quote:

Dün teybi kullanarak şarkıları değiştirdim falan ama bugün tekrar depolama aygıtını seçtim, yine usb modu etkin gibi bir yazı çıktı fakat bu sefer teybin ekranında No Audio yazısı belirdi ve haliyle hiçbir şarkıyı açmadı.
  • Teybinin marka modelini söyle daha iyi yardımcı olalım.
  • arkadaşlar benım aracın teybinde usb girişi yok..eski aracımda kasetli bi sistem vardı kaseti teybe takıyordum,jack girişini de tlfna takıp dinleyebiliyordum ancak şimdiki teyp cd çalarlı.. cd ye göre dediğim sistemde nvar mı acaba,bi yardım edebilir misiniz?
    bu arada konuıyuda uplamış oldum
  • FM Transiter
  • fm transiterden büyük şehirlerde verim alınamıyormus?
  • bendeki teyp pioneer deh-2000mp telefon ise 5320 xm..ses kablosu aracılığı ile teybin aux girişine taktım ama müziği teypte çalamadım.bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • Source tuşuna basarak AUX kaynağına gelin.
    Kaynaklar arasında AUX yoksa, teyp Kapalıyken Function tuşuna basılı tutun, çıkan menüde Function tuşuna basarak ilerleyin, AUX özelliğini On konumuna getirin.
    Ayrıca çıkan bu menüde farklı ayarlar da mevcuttur.
  • MustangGT39 kardeş pardon.teybin modeli 2900mp'miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_guducu -- 30 Mayıs 2011; 23:06:51 >
  • 2900mp ye telefonu bağlamak için bilgi verirmisin üstad.sana zahmet olmazsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil_guducu -- 30 Mayıs 2011; 23:05:42 >
  • kardeş bir şey daha soracağım; eee bu teybin arkasındaki o jack yuvası aux çıkışı mı ? değil ise telefonu oradan bağlayabilirmiyiz ? Yada önere bileceğin başka bir yol var mı ?
  • Teybin arkasındaki o jack yuvasu Aux çıkışı.. Elektronikçilerden birinden çift taraflı aux kablosu al , muhtemelen 3-5 lira bişeydir. bir ucunu o arkadaki jack'a diğer ucunu telefona tak.Teyp kapalı iken function tuşuna bas, karşınıza menü cıkacak sonra joystick yardımı ile menüde ilerle orada "aux off" u görüceksin onu "on" yap teybi ac src tuşu ile aux moduna giriş yap. sonra telefonun müzik çalarını kullanarak dilediğin şarkıyı dinleyebilirsin.. kolay gelsin
  • _MVM_ kardeş.teyip pioneer 2900 mpb o dediğin kablodan var bende.bi ucunu telefona taktım diğer ucunu aux çıkışına..dediklerinin hepsini yaptım..ama o fuction tuşuna dakikalarca basılı tuttum.hiç bir şey olmadı.açılmadı teyp.ama hem joistiğe.hemde fuction tuşuna bastığımda açılı ama orda fm 100 filan yazıyo..aradım uğraştım aux yazısı filan göremedim.src tuşuylada uğraştım biraz ama yine aux filan göremedim...daha detaylı anlatırmısın...ve benim teybimde olurmu.o arkadaki çıkış aux çıkışımı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.