Şimdi Ara

Araç teybi için mikrofon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
2.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamün aleyküm. Aracıma Renault'un kullandığı AGC 1220rf teybi taktım. Teypte Bluetooth özelliği mevcut. Bu teyp ile telefon görüşmesi yapabilmek için teybe mikrofon takmak istedim. Teypte mikrofon bağlantısı için 3 pin var.
    1- 5v
    2- sinyal
    3- gnd
    Teybe direk şu mikrofonu bağlayınca ses çok kısık geliyor.
    Araç teybi için mikrofon

Tahminimce renault'un bu teypiçin şöyle mikrofonu var:
    Araç teybi için mikrofon

Ancak bu mikrofonların fiyatı biraz yüksek. Ben bunun yerine cctv mikrofonlarından kullansam olur mu? Onlar 5v ile çalışır mı?

Örnek:
    Araç teybi için mikrofon

urun.n11.com
    Güvenlik Kamerası Aksesuarları - Ofis Güvenliği - n11.com
    https://urun.n11.com/guvenlik-kamerasi-aksesuarlari/1-adet-guvenlik-kamerasi-mikrofonu-cctv-ses-kiti-P255153321

Yada şu tarz ses sensörleri işimi görür mü:
    Araç teybi için mikrofon

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araç Teybine Mikrofon Bağlamak

Araç teybine mikrofon bağlamak, eller serbest iletişim ve eğlence olanakları sunar. İşte arabanıza veya double teybinize mikrofon bağlamanın adımları:

Gerekli Malzemeler:

• Mikrofon
    • 3,5 mm'lik yardımcı kablo veya Bluetooth adaptörü
    • Çift taraflı bant veya kablo bağı

Adımlar:

1. Mikrofonu Seç: Bağlamak istediğin mikrofon türüne karar ver (kablolu veya kablosuz).
    2. Teypte Yardımcı Giriş Bul: Çoğu araç teybi, mikrofonu bağlamak için bir 3,5 mm'lik yardımcı girişine sahiptir.
    3. Yardımcı Kablo Kullan: Mikrofonu, 3,5 mm'lik yardımcı kablo kullanarak teybe bağla.
    4. Bluetooth Adaptörü Kullan: Kablosuz bir mikrofon kullanmak istiyorsan, mikrofonu teybe bağlamak için bir Bluetooth adaptörü kullanabilirsin.
    5. Mikrofonu Yerleştir: Mikrofonu, sesini net bir şekilde algılayabileceği bir yere yerleştir.
    6. Sabitle: Mikrofonu, çift taraflı bant veya kablo bağı kullanarak sabitle.
    7. Ses Seviyesini Ayarla: Teybin ses seviyesini, mikrofonun sesini net bir şekilde duyabileceğin bir seviyeye ayarla.

Ek İpuçları:

• Çift teyplerde, harici bir mikrofon girişi yoksa, bir FM verici kullanarak mikrofonu bağlayabilirsin.
    • Mikrofonun jakını taktıktan sonra, teybin "AUX" veya "Harici" girişini seçmen gerekebilir.
    • Gürültüyü azaltmak için rüzgarlık veya köpük ön cam kullanabilirsin.

Yukarıdaki adımları izleyerek, araç teybine mikrofon bağlayabilir, eller serbest arama yapabilir, sesli komutları kullanabilir ve araçta şarkı söylemekten keyif alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sesin kısık gelmesinin soket yapısından olabileceğini düşünüyorum. Siz sorunu nasıl çözdünüz?

Bende de drivetec 715 double teyp var harici mikrofon kullanmak istiyorum nasıl bir ürün takmalıyım?
  • Çok güzel bir başlık açmışsınız ama maalesef cevap bulamamış. Bu sürede sorunu çözdüyseniz değerli bilgilerinizi paylaşabilir misiniz?

• otomobil teybi için kaliteli sesli telefon görüşmesi konusunda bir gelişme var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.