Şimdi Ara

Araba ve Kredi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Kredi tutarı çok o krediye bi mercedes travego alırım kamil koça sokarım keyfime bakarım.

20 travegoda bana sar kısa uzun şase farketmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DEĞERLİ FORUMDAŞIM 20 YIL BEKLEMİŞSİNİZ BENCE 1 YIL DAHA BEKLEYİN. ANA PARANIZI ARTIRIRSINIZ. YOKSA FAİZE ÇOK PARA VERİRSİNİZ. YA DA 60000 TL CİVARINDA BİR ARAÇ ALIRSINIZ 2-3 YIL BOYUNCA BUNA BİNERSİNİZ. BU ARADA PARA DA BİRİKTİRİRSİNİZ. O ZAMAN 520İ BİLE ALABİLİRSİNİZ.
    ÜSTELİK TAHMİNİMCE ASKERLİK YAPMAMIŞSINIZDIR. BU SENE BEDELLİ ÇIKMA DURUMU VAR. ARABA ALIRSANIZ. ONA PARA BULAMAYABİLİRSİNİZ BİRAZ İNCE HESAP YAPMAK LAZIM KOLAY GELSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wewe -- 2 Eylül 2014; 0:51:38 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    aynen illa kenarda para olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

DEĞERLİ FORUMDAŞIM 20 YIL BEKLEMİŞSİNİZ BENCE 1 YIL DAHA BEKLEYİN. ANA PARANIZI ARTIRIRSINIZ. YOKSA FAİZE ÇOK PARA VERİRSİNİZ. YA DA 60000 TL CİVARINDA BİR ARAÇ ALIRSINIZ 2-3 YIL BOYUNCA BUNA BİNERSİNİZ. BU ARADA PARA DA BİRİKTİRİRSİNİZ. O ZAMAN 520İ BİLE ALABİLİRSİNİZ.
    ÜSTELİK TAHMİNİMCE ASKERLİK YAPMAMIŞSINIZDIR. BU SENE BEDELLİ ÇIKMA DURUMU VAR. ARABA ALIRSANIZ. ONA PARA BULAMAYABİLİRSİNİZ BİRAZ İNCE HESAP YAPMAK LAZIM KOLAY GELSİN

Değişik bir bakış açısı olmuş ama haksız değilsiniz 520i istediğim araç değil o kadar param olsa yine 320i alırdm açıkçası birkaç arkadaş daha aynı şeyi söyledi ki bende bunun farkındayım 1 yıla yakın bekleyip daha az bir kredi ve dolayısıyla faizle alabileceğim bir araba..en mantıklısı tartışmasız bu..ama işte nefsimi çok körükleyemiyorum..gidip alasım geliyo mantık beklemek,, ama kalp lan noolacak ödersin yavv git al bin işte diyor

• éray kullanıcısına yanıt
    3.20i ed m sport paket estoril mavi + harman kardon Muhteşem
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    120 bine düştükleri donanım nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: éray

Merhabalar biraz bakındım foruma doğru yere mi açtım konuyu emin değilim :)

Şuanda yaklaşık 20 bin tl lik bir aracım mevcut..bilemedin üstüne 10 bin tl koyaraktan 30 bin tl nakitim olabilir en fazla..Almak istediğim araç (320i ed) yaklaşık 130 bin tl civarında.. (başka araç bakın demeyin çünkü şimdiki aracımı seviyorum 60-70 bin liraya alacağım araç tatmin etmeyecektir beni) .. Bu araç bende çok ciddi bir hastalık..27 yaşımdayım 20 yıldır bir gün alacağım diye bekliyorum..her gün yaklaşık aralıklı olaraktan 3-4 saat internette araştırma yapıyorum(rüyamda gördğüm bile oluyor :) ) ..Gelelim soruma..Şimdi bu aracı alabilmemin tek yolu yaklaşık 100 bin tl kredi çekmek..2 yıllık ödeme ile aylık tahmini 5 bin tl ye yakın taksiti oluyor..eşim ve ben aylık toplam gelirimiz düzenli olarak 9-10 bin tl arası bazen aşar bazen düşer..Çok mantıksız olduğunun farkındayım ama çok istiyorum almayı..Şeytan dürtüyor şimdi binmeyecen ne zaman binecen diye..diğer taraftan elinde paran yok manyakmısın arabaya o kadar verilir mi diyor bir başka şeytan :) Siz olsaydınız ne yapardınız acaba..fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Valla ıyı cesaret.

Gelır durumunuz aynı . ben 1 aydır hesap kıtap yapıyorum anca kara verdım. 144 e kapora verdım ama 80 pesin.

Aylık odemem kredı 1700 olacak ve 48 ay.bun vergısı mtv sı yakıtını koyunca 2800 gıbı bır rakama gelecekkı toplam gelırun neredeyse % 30 u.

Sız nedemısınız 5000 ayda + 1000 de kasko masko benzın= 6000. Gelırınızın %60 edıyorkı son derece sızı zorlar.zorladıgı zamanda sız ve esınıze sorun cıkar. Para olmayınca atısmalar kavgalar flan...

Bence kenara para atın bır sene kadar hatta 2 sene . 3000 ayırsanız 72 bın eder . En azından aracın yarı parası cıksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tcarpan

3.20i ed m sport paket estoril mavi + harman kardon Muhteşem

Malesef 3.20 ied de m paket yok. Gorduklerınız 3.16. Hk ıcınde 1.5 uratım suresı beklıyorsunuz.hazırda arac yok.

Sıparıs verdım.

3.20 ied havana kahve +modernlıne+cc+on park+hk + 3 yıl bakım =144

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jonywayt J kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hocam ss leri bekleriz artık
  • Hocam her ay kenara kredi ödüyormuş gibi 5 bin TL atsanız nasıl olur? 2 senede zaten birikir arabanın parası. Hem kenara 5 bin TL atabilecekseniz neden krediye bulaşasınız ki?
  • 130.000 lik araca 75.ooo kredi cekebilirsin 20.000 eski arac 75000 tasit kredisi 48 ay vade ortalama 2000-2100 TL aylik odeme 35.000 TL ihtiyac 36 ay vade 1150-1250 aylik odeme toplam 3150-3350 TL aylik odeme yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 130.000 lik araca 75.ooo kredi cekebilirsin 20.000 eski arac 75000 tasit kredisi 48 ay vade ortalama 2000-2100 TL aylik odeme 35.000 TL ihtiyac 36 ay vade 1150-1250 aylik odeme toplam 3150-3350 TL aylik odeme yapar

• 130bin kredi zor hadi ev için ceksen neyse. Ama araba için bilmiyorum guvenin varsa kendine çek hayallerini erteleme.

• Uzun dönem kiralamaya bakın derim.

Kasko, vergi, trafik sigortası, muayene, bakım, aracın yıpranması, kazada değer kaybı, aldıktan sonra memnun kalmayıp elden çıkarma süreci, acele satma durumunda zararına satış vs vs vs.

Ucuz araçlar için bunlar önemsiz kalıyor ama aldığınız araç pahalı bir araç ise, yukarıda yazdıklarım çok büyük meblağlar tutuyor.

Mesela intercity'nin dönem dönem kampanyaları oluyor. 5.20 'leri aylık 1.000 € bedelle kiralıyorlardı.

En güzel yanı aracınızı her sene yenileyebileceksiniz.
  • Aylık 10 bin gelir varsa niye kredi çekiyorsun kardeşim.Sık dişini 1 sene biriktir.

Milletimiz ne kadar seviyor faiz kazığını

• O kadar kredi araba için gereksiz. Her ne olursa olsun
  • 27 yaşındasın 20 yıldır bu aracın hayalini kuruyorsun
    Bence tamamını kredi çekmelisin 100k kredi o araba için az kalır, ruyalarınıza de giriyormuş değer bence
  • Yahu örnek olarak 130 olmazda 200 olur hemen atlıyorsunuz hem ilk ben alcam bi durun :D
  • Banka işlerine bulaşma

• Ev almadıysanız ev alın derim.Sonra nakit biriktirip araba alırsınız.

Bence de 130.000 krediye girmek bir de araba için.

Ben olsam 50.000TL civarı bana o hazzı yaşatacak bir başka araç arardım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.