Şimdi Ara

Araba ve Kredi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 0 alma temiz bul bisey hevestir gecer kardesim benim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27 yaşına bir daha gelemeyeceksiniz bence ödeme imkanı varsa alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 sene boyunca kenarina 5000 tl koyarsan
    14x5000=70.000 tl elinizde olur
    Yazdiginiza gore gidersek bu miktara 30bintl eklediginizde 100 bin tlniz olur
    Gerisini uygun bi kredi bulup tamamlarsiniz
    Bana göre yapilicak en mantikli hareket olur..
    Bir sene boyunca devlet buyuklerimiz otvyi ucurmazlar ise hayaliniz gerceklesir

Yuksek miktarda alinan kredi maalesef yuvalar yikiyor hocam

İnsallah dogru bi kararla istediginiz araci sikintisiz alarak hayalinizi gerceklertirirsiniz.

Saygi ve sevgilerle

• Elinde bastonla binmek yerine simdiden bin. Dunyaya bir daha gelmeyeceksin. Yapabilecegin tum heveslerini mumkun olan en kisa zamanda gerceklestir.

• Bahsettiğin aracı yaşın geçse de alabilirsin sen para biriktirmeye çalış. Ancak scirocco, m3 tarzı araçlara heveslensen kredi çekip al derdim çünkü çocuğun olunca o tarz araçlara binmen zor olur.
    Edit: Başlığı hep Araba ve Kedi diye okuyorum uykum geldi heralde

• hayallerinin peşinden koş, ömür kısa
  • Araba ve kedi diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: emre_ege21

Kredi tutarı çok o krediye bi mercedes travego alırım kamil koça sokarım keyfime bakarım.

100.000 TL te travegomu kaldi 2000 md 0403 bile kalmadi

• Hocam bence en azından makyajlı kasa gelene kadar para biriktir. O zaman daha az kredi çekip alırsın. zaman çabuk geçiyor..

makyaj gelince hayallerin şekil değiştirebilir yeni hali sarmazsa mevcut kasayı daha uygun ve dolu alırsın...

Bence 1 haftalığına 3.20i ed kirala sabah akşam bin hevesin diner biraz.. Bende yanıp tutuşuyordum o kasa için..
    Baldıza şirket 316i verince uzun süre kullanma şansı buldum.. tamam güzel araba ama o kadar borca girmeye değmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomofil tutkunu -- 3 Eylül 2014; 10:46:22 >
  • Dost tavsiyesi bu iki yıl içinde herşey iyi gitse bile Dönere asla güvenme, bir bakarsın bu hükümet bir anda 50-100tl ye düşürür. Sonra 6400-7000 arası gezip 5000 bini zor ödersin anladın sen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wewe

Dost tavsiyesi bu iki yıl içinde herşey iyi gitse bile Dönere asla güvenme, bir bakarsın bu hükümet bir anda 50-100tl ye düşürür. Sonra 6400-7000 arası gezip 5000 bini zor ödersin anladın sen

Umarım böyle bir durum olmaz ama burası Türkiye olursada şaşırmam..
  • altı üstü bir araba için bu kadar külfete değmez. ne alırsan al bir süre sonra alışıyorsun, sonra geriye 24 ay borcu kalıyor, daha iyisine gözün gidiyor. en azından 6 ay 1 sene biriktir bence ondan sonra al. krediyi 1 kuruş az alsan kar nihayetinde.
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum aradan 15-16 ay geçti ama benim durumumda olan ve ne yapacağını bilemeyen arkadaşlar varsa belki google dan falan aratıp konuyu bulurlarsa neler yaşadım belki bir pay çıkarabilirler kendine..ilk başta konuyu açarken yazdığım gibi 20 bin tl lik aracım vardı.. onu yazdığım gibi 20 bin tl ye sattım..sonra euro yükseldi falan derken istediğim aracı 125 bin tl ye 15 nisan 2015 te aldım..(ödeyememe riskine karşın araç kredisi değil tüketici kredisi kullandım)..ve hiç nakit param yoktu 105 bin tl kredi çektim 24 aydan 120 bin tl oldu aylık 5 bin tl ödüyorum..yorum yapan tüm arkadaşların haklılık payı var " şimdi binmeyecen ne zaman binecen" " uyma şeytana o kadar kredi çekilip o yükün altına girilmez" gibi..
    Yani aylık gelirimin yaklaşık yüzde 50 sini krediye veriyorum..9 aydır ödüyorum 75 bin tl borcum kaldı..lakin bu süreçte ekonomik olarak zorlandım ve zorlanmaya devam ediyorum..önümüzdeki 15 ayda bu şekilde geçecek gibi..ekstra şeylerden uzak duruyoruz haliyle çok fazla gezemiyoruz mesela..
    Ama aldığım araç için pişmanmıyım Kesinlikle Değilim!!! ... Hayalimdi bu benim zorda olsa hayalimi gerçekleştirdim..Mantık yönüyle bakmıyorum..bir araca bu paralar verilirmi bence verilmez kesinlikle lüx..buna katılıyorum lakin benim hayalim buydu ve gerçekleştirdiğimi düşünüyorum belki ilerleyen zamanlarda ödeyemeyeceğim satmak zorunda kalacağım ama yinede hayalim gerçekleşti bu bağlamda pişman değilim..
    Sonuç olarak çıkarımıma gelirsek; Benim durumumda olan ve ne yapacağını tam olarak bilemeyen arkadaşlara tavsiyem şudur AZ SABIR... aracı nisanda değil şimdi alsaydım veya bir ay önce 80 bin tl kredi kullanacaktım( gerçi şuanda aynı aracın sıfır fiyatı 160 tl oldu ama konu bu değil)..ve önümüzdeki 15 ayı çok sıkıntılı değilde önümüzdeki 24 ayı ara sıra sıkntı çekerek geçirecektim ki bu daha üstesinden gelinebilinir birşey..yani sonuç olarak azda olsa kredi çekilcekse bir peşinat olmalıymış onu anladım..İnşallah Allah uzun ömür verirse geri kalan hayatımda ev araba gibi kredi çekmem gereken durumlarda kesinlikle biraz peşinat vermeden almayacağım..Hayatta herkese başarılar..Hayallerinizin gerçek olması dileğimle...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.