Şimdi Ara

Araba ve psikolojik sorunlar... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ver gitsin arabayı ailene, satsınlar kurtulun. öğrencilik otobüs dolmuş demektir metro demektir ring servis demektir, otostop demektir, hocaların asistanların arabasına binip muhabbet demektir. öğrenciliği bitirip çalışmaya başlayıp araba aldıktan 6 ay sonra diyabet çıktı bünyede. heryere koşarak yürüyerek giden, saatlerce otobüs dolmuş bekleyen ben ben tuvalete bile arabayla gitmeye başlayınca metabolizma sapıttı.
  • yaşadığın dşünceler gayet normal. hemen hemen her insanda olan cinsten. normal oldugunu düşünmen seni huzurlu edecektir.
    birde ne güzel şükrediyorsun çevrendikilere göre falan böylede devam etmelisin. ölüp gidecez şurda ömrümüzü bilemeyiz ama atıyorm 30 yasına geldik diyelim yarısı hemen hemen bi çırpıda bitmiş nefesimiz sayılı gamsız olcan bu hayatta yoksa olan sana oluyor kardeşim.
    ben düğün günümde bile hiç heyecan falan yapmadım hanım kızdı. ne gamsız adamsın diye. ya abi günlerimiz sayılı hiçbişeyi fazla kasmaya gerek yok.
    o yüzden hayatın sana vermediklerine yakınma, sahip olduklarına şükret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 23 Ağustos 2016; 9:36:51 >
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    Abi Allah senin belanı vermiş nası beddua aldıysan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilay61

Abi Allah senin belanı vermiş nası beddua aldıysan

İçinde bulunduğum durumun tek sorumlusu benim aslında. Her şeyi kendi hatamla yaptım. Ancak şu anda açıkçası aklım da başıma gelmiş bulunuyor, hatalarımı biliyorum ve aynı hataları yapmadan düze çıkmanın derdindeyim. Biraz zaman lazım sadece.

• Kardeş sen hiç zopa yememişin anlaşılan, hem baban zopalamamış hem de hayat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentex Dentex -- 23 Ağustos 2016; 22:46:25 >
  • Bende senin gibiydim araba bi iki ufak arıza verince hemen satma derecesine geldim, aklım okadar takılıyordu ki bu ufak sorunlara 2010 model arabaya artık 45 yasinda klasik muamelesi yapmaya baslamistim uyuyamiyordum kullanirken sanki her an beni yolda birakacakmış gibi hissediyordum felan.

Sonradan zor da olsa kendimi ikna ettim dedim mal sonucta gelip geçici bisi nolursa olsun bana zarar gelmesinde bozulan araba olsun yapilir sonuçta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette sorunun çözümüne yönelik değil de ustasına yönelik araştırma yap.Sanayi de sosyalleş.Yoksa çok okursun "benim araba çekmiyor tekliyor neden " diye konu başlıklı forumları 92489519 tane sebebi olabilir hepside seni daha problemli hale getirebilir.
  • bende de 206 var , çaktırmıyorum ama altıma mıçıyorum arıza yapacak diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.