Şimdi Ara

Araba yarışları için iyi direksiyon var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tavsiye edeceğiniz titreşimli, kaliteli bi direksiyon var mı arkadaşlar?
    Bu arada klavye direksiyondan iyidir şeklinde şeyler duyuyorum. Ne kadar doğru?

• ben titreşimsiz ve titreşimli olmak üzere Microsoftun bikaç direksiyonunu denedim ve emin ol ki çok kötüydüler. Logitech bu olayda bişiler yapmış olabilir belki ama benim pek bir inanasım yok yani
  • İstanbul/kadıköyde/yazıcıoğlunda bir çok versiyon direksiyon kiti var.Alacaksan microsoft'un haricindekilerden al hepsi iyidir.
  • logitech momo bence çok pahalı. daha fazla özellikli daha ucuz direksiyonlar var ama momo araba direksiyonu yaptığı için pahalı
  • sorunu hangisidir olarak değiştirsen daha iyi olur bence.
    var olan direksiyonlardan mutlaka biri en iyidir o en iyiyi öğrenmek değil mi amacın ?
  • Paran bolsa en gerçeki direksiyonları daha doğrusu oyun kontrol edavatlarını thrustmaster yapıyor mesela bir uçak joystick i vardı 500 küsur dolar civarı...
  • 300 dolara satılıyo o dediğin ve 2 parçası var. bence en iyisi gidip 150 milyon altı joystick almak. mesela ben genius marka joystick aldım ve uçak simülasyon oyunları rahat oynanıyo

direksiyon olarak ucuz aletler de var. 69 milyona pacitech marka el frenli direksiyon vardı mesela
  • walla yazıcıoğlundaki direksyonlara pek yanaşma benden sölemesi
  • dexxa iyimidir arkadaşlar?
  • bende logitech momo ve microsoft sidewinder ff var . ikisi de iyidir . di?erleri yaramaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.