Genelde D,E segmenti gibi büyük ve kalıplı arabalarda açık renklerden hoşlanmam. Siyah, füme güzel gider bu arabalara (C serisi hariç, inci beyaz renk)
Ama B,C segmenti arabalarda canlı ve açık renkler fena olmuyor.
Mesela Fiesta'da "Elektrik kırmızısı" diye geçen Fuşya renk çok güzel... Bravo'ya da bordo çok yakışıyor...
Ençok tercih edilen renklerden olan Gümüş Gri'den nefret ediyorum.
Bugün gümüş gri yeni Astra gördüm, "o arabayı gümüş gri almak resmen cinayet" .
şeker beyazı ve power kırmızısı...
Bence modelden modele çok fark edecek bir konu.genelleme yaparsam ilk alacağım renk beyaz son alacağım renk siyah.Sadece temizliğini düşünerek söylüyorum
mesela en son kullandıgım bu araca astra h kasaya bu insigniaya da yakısan teknık grı rengını cok begenerek almıstım ama maalesef bakımı ınanılmaz zor olmustu..
iki önceki aracım da suzukı sx-4 sıyah rengı ıdı, bu modele en cok vısne curugu rengını yakıstırdım
Renaultum okyanus mavisi, yani bildiğiiz deniz rengi.. Parlatınca kendisini çok iyi gösteriyor ama tozu çok belli ediyor..
Accent Era beyaz aldım, birçok bayi elindeki grileri kakmak istedi ama nefret ediyorum gri araçtan.. Hem trafikte farkedilmiyorsun hem de kızılay dağıtmış gibi herkeste gri var.. Beyazdan çok memnunum, döşemeleri ve konsolu siyah olduğu için dışarıdan içerisi karanlık duruyor ve camlar filmliymiş havası veriyor.. Ayrıca opak beyaz lokal boya yapıldığını en az belli eden renktir.. (zamanla o da başımıza gelir illaki)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme