Şimdi Ara

ARABADA HANGİ RENK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
10.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba sevgili arkadaslar ,forumda arattım bulamadım, araba alırken hangi rengi neden tercih ettiğimizi ve arac model ve renklerımızı paylasalım ıstıyorum... Ben şimdiye kadar hep sşyah ve koyu gri araba biniyorken artık sureklı yıkama zorunlulugundan dolayı ilk kez beyaz renk binecegim..Sizlerin de goruslerını almak ısterım..Tabi ki trafikte uzaktan en belirgin seçilme olayı da ayrı bir konu...

• Beyaz, Bej,Fıstık Yeşili Gibi Renkleri Tercih Ederdim Koyu Gri'de Olabilir
  • aracım beyaz,

nedeni; piyasada diğer renklerinin çok fazla bulunması.. Asla almayacağım rengi de açık kahverengi ile gümüş grisi.

ayrıca beyaz satarken daha çok prim yapıyor
  • beyaz...sade ve gösterişli bence...
  • SİYAH güzel gözüküyor ama bakımı zor,
    BEYAZ çok sade ve basit duruyor,
    ikisini karıştırınca ortaya GRİ (GÜMÜŞ) çıkıyor, piyasadaki fazlalığı sorun olayacaksa en mantıklı tercih bence, ufak tefek çizikleri ve kiri belli etmiyor, cila mila pek istemiyor, satarken sorun olmuyor... daha ne olsun.
  • Tüm renklerin Birleşimi Beyazdır Benimde Favorim Beyaz
  • aracım gri
    bu rengi tercih etmemim nedeni az kir göstermesi ve sade olması
    ama araçta koyu rengi çok severim siyah lacivert füme gibi
  • Bence modeline göre değişir.Mesela Audi alsam beyazdan başka almam.
  • Modele göre değişir bence de.

Mesela A3-A5 alacak olsam beyaz alırım.
    BMW 3-5 serisi alacak olsam Mat Siyah.[3.30Ci hariç]
    Insignia Beyaz
    Astra Siyah
    Şahin-Doğan Beyaz
  • Estoril Mavisi, İmola Kırmızı, Petrol Yeşili... gibi renkler vardı eskiden, şimdi sadece basit 3 renk var piyasada Beyaz, Siyah, Gri

ARABADA HANGİ RENK?

ARABADA HANGİ RENK?

ARABADA HANGİ RENK?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teamfodul -- 26 Eylül 2010; 14:41:28 >

• hep meraklısı olduğum amerikanlardan alırsam 1tane
    mat kül grisi,mor yada yeşil
    ama sıradan bir araba alacaksam beyaz
  • Bi daha koyu renkler almayı düşünmüyorum.Bakımı çok zor oluyor.Yıkatıyorum ne güzel temizleniyor 20 km sonra bi bakıyorum hemen lekeler oluşmuş kirlenmiş yine.

Beyaz,gümüş gri,bej,füme bu renkler bence her araca da yakışabilecek renkler.Üstelik bakımı da kolay.Bi dahaki aracımın rengi bunlardan biri olacak inşallah.
  • Bazı araçlara, genelde lüks araçlara beyaz yakışıyor ama ben standardın dışında kırmızıyı çok seviyorum.
  • Spor görünümlü bir araçta daima ateş kırmızısı (koyu kırmızı vb aptal kırmızılardan değil ), daha ağır görünümlü arabalarda siyah. Ama en zahmetsiz renk beyazdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pamk

Bazı araçlara, genelde lüks araçlara beyaz yakışıyor ama ben standardın dışında kırmızıyı çok seviyorum.

haklısınız ama d sınıfı ve üsrtü araçlara nedense kırmızı ve tonları renk pek yakışmıyor bu renk genellikle hb ve küçük sınıf araçalra yakışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Bazı araçlara, genelde lüks araçlara beyaz yakışıyor ama ben standardın dışında kırmızıyı çok seviyorum.

haklısınız ama d sınıfı ve üsrtü araçlara nedense kırmızı ve tonları renk pek yakışmıyor bu renk genellikle hb ve küçük sınıf araçalra yakışıyor

Tabii dediğim gibi üst sınıf araçlarda beyaz yakışıyor ama kırmızı yakışan bazı araçlarda var. Ama araştırırsan kırmızı renk olan ve çok yakışan üst sınıf araçlar var.
  • Trafikte çok olması sebebiyle kesinlikle beyaz,gri,siyah tercih etmeyeceğim. Araba alırsam bordo, lacivert, fıstık yeşili mümkünse bal rengi bulunan araçlardan birini alacağım. Nefret ettim her yerde 3 renk araç görmekten. Tabii renk, zevk meselesi karışılmaz.
  • Geçen 1360 rakımlı bir yerde güneş tepede iken siyah bir Civic'in kaportasını elledim. Daha doğrusu elimi anında çektim çünkü değdirecek gibi değildi çok sıcaktı. Yanında beyaz bir araç vardı onu da elledim. O da çok sıcaktı ama en azından elimi üstünde tutabildim. Sıcak bol güneşli memleketlerde siyah araba almak bence uygun değildir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Tabii dediğim gibi üst sınıf araçlarda beyaz yakışıyor ama kırmızı yakışan bazı araçlarda var. Ama araştırırsan kırmızı renk olan ve çok yakışan üst sınıf araçlar var.

Kırmızının yakışmadığı araçlardan bir tanesi; Coralla bence...

• Siyah - Beyaz - Füme
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.