arabasına göre değişir.örneğin Q7 ye beyaz çok güzel olur range rover siyah
Bende arabasına göre değişircilerdenim.Beyaz renk hatları gösterir ama bazı arabalarda çok basit duruyor. Siyah renk de asil ama hatları çok belli etmez. Ayrıca çok kirlenir.
Audi beyaz,bmw mat siyah çok yakışıyor mesela...
en iyisi gümüş gri bence... hem çizik hem de kir belli olmaz...
-Beyaz(bazı araçlarda çok çok güzel durabiliyor) -Siyah (yine bazı araçlara çok yakışıyor,araca ağır bir hava katıyor) -Bal köpüğü (bej,bal rengi) -Kırmızı(bazı araçlarda) Bunların haricinde füme'de olabilir.
Fakat asla almayı düşünmediğim renklerin başında gümüş gri gelir.Piyasada çok olduğundan mdır nedir bimiyorum ama hiç sevmiyorum bu rengi bana hiç çekici gelmiyor,aynı zamanda aracında çekiciliğini azaltıyor.
Her Araç'a göre değişir misal.
Mercedes alacaksam:Beyaz(c180'e beyaz süper yakışıyor) Ferrari Alacaksam:KIRMIZI. BMW Alacaksam:SİYAH.
Bunun Gibi Örnekler Verebiliriz En Basitinden.Tabi Bunlar Benim Fikrim.(Her Renk Her Modele Gitmez)
Aracına göre değişir. Genelde beyaz, siyah, füme, kımızı ve metalik gri çoğunlukta.
Bir Şahin beyazı var birde Audi yada Mercedes beyazı. Ama beyazın tonu güzel olduktan sonra en iyisi beyaz renk. Civic'e de çok yakışıyor beyaz. Araçta farklı farklı renkler olmaması tercihimdir.
bence de beyaz en güzel renk güneş yanığı olma derdi yok isterse akşama kadar kalsın güneşte
güneşte solma ve zorunlu hallerde fırça ile yıkama sonrası matlaşma siyah rengin en büyük sorunu, arac max.1 yıl sonra pasta cıla ıster hale gelıyor
Beyaz
bence arabasına göre değişir mesela vw bora da ve jetta da beyaz,bmw de ve a3 te siyah,focus ve astra da gümüş gri renk benim beğendiğim renklerdir...
Beyaz yada siyah favori renklerim 2 arabamızda beyazdı şimdiki angora beji diye geçiyor,ama sevemedim bir türlü garip bir renk.
aracım beyaz oldukçada memnunum çok bakım istemiyor...ama favorim bordo ve lacivert...
Reklamlarda hangi renk ise o
spor ve klas bir görünüm saglıyor bence mat siyah veya mat gri
koyu gri favorimdir füme tarzı renkler her araca yakışır hiçbir araca yakışmayan renk bence lacivert eğer ben araca bakmam sadece binerim derseniz beyaz,gümüş,bej gibi renkler idealdir ama trafikte her yer bu renkten olduğu için hiç çekici durmuyor
Sadelik beyaz, gösteril kırmızı.
Beyaz tozu belli etmiyor , önceki aracım camur ve yagmur yokse 10 gun dursa temiz görünürdü. Şimdiki kırmızı 1 günde leş gbi tozlu görünüyor.
Megane 2 ler de osmanlı mavısı olarak gecen mavı hosuma gıtmekte. Ancak bu rengı baska hıcbır fırmada goremedım daha.
quote:
Orijinalden alıntı: BohemAmca
Tüm renklerin Birleşimi Beyazdır Benimde Favorim Beyaz
Tercihine bir şey demiyeceğim ama söylediğin genelleme yanlış. Bildiğimiz 49 ayrı rengin karışımı Beyazı değil,Siyahı verir.
Beyaz renk hoşuma gidiyor. Ayrıca araca göre Mat siyah ve hoş bir kırmızı güzel durur.