Megane icon hangi renk
-
-
Mavi çok yakışıyor bu araca.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bayi dedi sermaik kaplama boyu koruma flan gerekiyor dedi sizce iyi bi renkmidir acaba kiri pisi cizigi nasıl gösterir
-
Mavi birde siyah güzel duruyor
siyah olmazda hocam mavi olarabilirde bilemıyorum yani aldıgım gibi seramık yaptırmalımıyımki acaba yoksa normal kalsınmı
-
Seramik yaptırt.Bakımlı olursa güzel bir renk.Bordosu da güzel.Füme rengi de iyi ama mavinin tonundan ötürü bir başka duruyor bu araçlarda.
Siyah önermem piyasası da yok siyahların.
sadece mavi gri beyaz füme ellerinde cosmo mavi oluyor baska mavisi yok galiba
-
vallah yarın bayiye gidicem halen renk dusunuyorum
-
Klasik ama benim de beyaz hoşuma gidiyor. Kiri tozu vs göstermez de. Bu arada ne fiyat verdiler
1.550
-
Seramigin ömrü uzun değil diye biliyorum ppf te yapabilirsin
ben koyu gri kullanıyorum. ama keşke kırmızısını alsaydım dedim
-
Favorim lacivert, plase koyu kırmızı var gül kurusu ya da vişne çürüğü gibi, o da güzel duruyor.
-
Koyu mavi araç aldığıma o kadar pişmanım ki, yıkarsın daha silerken diğer tarafı tozlanır,uğraşır yıkarsın 1 gün bile temiz kalmaz, yazın arabanın içine binilmez yakar. Bundan sonraki aracım kesinlikle beyaz olacak.
-
Dış temizliği kolay olsun fazla güneş ışığı emmesin dersen en ideali arsenik gri renk olanı. Gündüz çok albenisi olmasa da gece ışık altında güzel duruyor.
-
Hocam araca yıllarca bineceğiz demiyorsanız beyaz alın gitsin. Bu aracın beyazları çok hızlı satar, mavi ve siyah olanlar emin olun diğerlerine göre zor gidecektir.
Ayrıca bir siyah araba kullanıcısı olarak benim gibi takıntılıysanız haftada 3-4 kere araba yıkarsınız onu da söyleyeyim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X