Şimdi Ara

Manuel golf mu otomatik life polomu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 420 430bandinda arac bakiyorum sizce hangisini almaliyim otomatim polo en fulu golf en bosu

• Polo hem dolu hem otomatik..

Sene 2022 artık manuel almayın.

Manuel alanlar bu araçların son sahibi olur.

Hayatında golf 8 impresiona binmemiş adamlar manuel golf 8 alıyor.

İki araçta elimden geçtiği için çok rahat yazabiliyorum bunları...

Golf 8 multimedia ekranı kadranı tüm dokunmatik paneliyle polonun gerisinde... bir multimedia ekranı var kasım kasım kasılıyor... ağır tepkileri geç ve tablet şeklindede değil... İnanması güç ama vw makyajdan sonra herhalde golf 8 i adam edicek diye düşünüyorum. Hiç bir donanımın olmamasından bahsetmiyorum bile en basit ön arka radarlı sensörler bile bulunmuyor golf 8 de kameradan kablosuz şarjdan katlanır aynadan apple car playdan cc dan vs bahsetmiyorum bile. Golf 8 alınacaksa 1.5 tsi rline + multimedia ekranlı olanlar alınmalıdır. Golf 8 impresionda basic kadran hayalet ekran var inanın daha uyduruk birşey koyulamazdı polo impresionda manuelde kullanılan hayalet.... 2 aracıda bir dönem kullandığım için gerek 2.el piyasası gerek otomatikliğin verdiği keyif nedeniyle tartışmasız 20 k fazlada vermem gerekse polo alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blasko77 -- 15 Nisan 2022; 8:17:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yakıt fiyatları uçuk. çok şehirdışı yapmıyorsanız fazladan rüzgar direnci yaratak, fazladan ağırlık taşımak gereksiz.

Bu yuzden polo mantıklı.

• Tesekurler

• ihtiyacını hangisi görüyorsa onu alın. aşırı yoğun trafiği olan bir şehirdeyseniz otomatik sizi rahatlatacaktır.

• Manuel Golf alırdım.

• yıl olmuş 2022 ne boş arabaya binilir nede düz vites arabaya ben olsam poloyu tercih ederdim boş araba kullanmayı hiç sevmiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de aynı ikilemdeyim. golf fazla boş hız sabitleyici bile yok.. polo da manuel el freni var ama arkadaşların dediği gibi otomatik olduğu için polo ağır basıyor bence de.

• trendline olsun ama golf olsun,

• Mauel golf alırdım

• Manuel golf alırdım bende

• Klasik kıyaslama full B segmentimi yoksa boş C segmentimi alınmalı... Yılın kaç olduğunun pek bir önemi yok araçtan beklenti önemli...

• Boş Golf de çok boş değilmiş bir hız sabitleyici bir de park sensörü benim adıma olsa iyi olurmuş

• Millet boş konuşuyor dostum ben boş manuel golf yerine otomatik cam tavan Auris tercih ettim asla pişman olmadım. Otomatik araç çok konforlu. Ayrıca donanımlarda çok işe yarıyor.

• Aksoy78 A kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum. F/p araçlara yönelmelisiniz, o yüzden ikisi de değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.