Şimdi Ara

Saçımı Boyatıcam.! Hangi marka hangi renk.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçlarım 10 cm'den uzun açık kahverengi ve bol miktarda beyaz var..Saçlara da jöle sürmeyi hiç sevmiyorum bu yüzden beyazlar acayip göze batıyor..Gözler ve kaşlar simsiyah ama beyaz tenliyim yani biraz yansam tam esmer olacağım.. Siyah'a mı boyatayım hangi renk ve daha önemlisi hangi marka saç boya'sı tavsiye edersiniz..??

• Yüzünü sansürleyin resim koyarsan daha iyi yardımcı oluruz.Ama sansürlemeye de bilirsin.Başına sedat abi gelirse ben sorumlu değilim.
  • kırmızı yap
  • cinsiyet ne ona göre cevap vereyim

eğer bayansan git bi kuaförö yaparlar

erkeksen hiç boyatma bembeyaz olsun çok karizmatik yapar adamı
  • Fotoğrafını koysana bi
  • Foto koy bnce sedaat abi gelir ama hiç olmassa sna gsl bişi tavsiye ederiz karizmaolursun
  • Şimdi gelseler de farketmez..

Bu resimden biraz daha uzun saçlar..Kısa saçken çok yakışıyor fakat uzun saçda beyaz karizma yapmıyor malesef..

Bu arada biraz daha uzasın yanlardan ayırıp Mavi'ye boyatıcam ama şuan için kısa...(Mavi derken Hayko Cepkin'in saçının mavisi gibi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 7 Haziran 2008; 13:22:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada bayanların saç boyasından kullansam ne farkeder..Erkeklerin çok pahalı ne fark ediyorsa saç işte
  • Boyatma bence sonra düzenli olarak onun boyasıyla fln uğraşmayasın bayanlar gibi
  • koleston iyi kaliteli bir boya markası. boyanın erkeği kadını olur mu? kalitelisi kalitesizi olur.

uyarı:alerji testi yapmadan saç boyası kullanma.

"Saç boyası kel etti"

http://www.kadinportal.com/sac/2702/sac_boyasi_kel_etti_yorumu/

saçları boyamadan da beyaz rengi yok eden eski rengini geri getiren şeyler var galiba kuaföre berbere danış saçını boyamadan önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GODIVA -- 6 Haziran 2008; 22:29:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheraFlu

Boyatma bence sonra düzenli olarak onun boyasıyla fln uğraşmayasın bayanlar gibi

Ama hocam beyazlar gerçekten kötü duruyor.. Hem kendimle uğraşmayı seviyorum yani zor gelmez onunla uğraşmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: GODIVA

koleston iyi kaliteli bir boya markası. boyanın erkeği kadını olur mu? kalitelisi kalitesizi olur.

uyarı:alerji testi yapmadan saç boyası kullanma.

"Saç boyası kel etti"

http://www.kadinportal.com/sac/2702/sac_boyasi_kel_etti_yorumu/

Koleston 5-6 ytl..Just for men 25 ytl Demekki kekliyorlar milleti fark etmiyorsa

Bu arada uyarı için sağol

• en güzeli kestir
    bu sıcakda üüüü
  • Yüzünü kapatmakla saçma yapmışın sedat abiciler için yüz önmli diil ve çoktan ss almışlardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

Bu arada bayanların saç boyasından kullansam ne farkeder..Erkeklerin çok pahalı ne fark ediyorsa saç işte

ben kuaförde çalışıyorum bu iş çocuk oyuncağı değil bilen birine danış yoksa gider saçların benden söylemesi

kadın-erkek boyada çok fark eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

Yüzünü kapatmakla saçma yapmışın sedat abiciler için yüz önmli diil ve çoktan ss almışlardır

Hiçbirşey yapamazlarrrr Penkela geldi bir baktı sonra uçtu konudan resim bulamayınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: midye_tava

quote:

Bu arada bayanların saç boyasından kullansam ne farkeder..Erkeklerin çok pahalı ne fark ediyorsa saç işte

ben kuaförde çalışıyorum bu iş çocuk oyuncağı değil bilen birine danış yoksa gider saçların benden söylemesi

Hımm peki tavsiye edeceğin bir boya varmı erkek için..? Bu arada Bitkisel boya varmış o nasıl acaba..?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: midye_tava

quote:

Hımm peki tavsiye edeceğin bir boya varmı erkek için..? Bu arada Bitkisel boya varmış o nasıl acaba..?

bitkisel boya dediğin şey organic boyadır yani içinde amonyak yoktur hatta hamile kadınlar bile yaptıra bilir zarar vermez ama yinede tavsiye edilmiyo
    saçlarını boyarken rahat edersin ama fiyatı pahalı bişeydir bide onu kullanmasını bilen birine yaptır eğer oranlar tutturulmassa saçta yansıma vs.yapar beyazların yine öyle kalır organic zaten porfosyenel kullanım içindir öyle bi kutu almakla olmaz yanında başka malzemelerininde olması gerekir evde uygulanmaz bu durumdada sana kuaför masrafı olarak en az 150 lira çıkar bak şimdiden söylüyorum en 150 lira eğer 250 falan olursa sakın pm'den küfür yollayım deme

erkek için olan evde kullanılacak bişeyi araştırıcam bulursam yazarım

saçlarını çok seviyosan toni&guy isimli markanın erkekler için olan şampuan vs bakın maskesi gibi ürünlerini öneririm önemli mağazalarda bulabilrsin...onunda fiyatları biraz pahalı ama bi ürün en az 3 ay yeter mesala şampuanlar 29 ytl ama üç ay yetiyo hesaplarsan normalinden daha ucuz

• midye_tava@ 250 mi..? Tamam tamam vazcaydım Neyse hocam sen bulursan dediğin gibi birşey bana ö.m atarsın Diğer söylediklerini dikkate alacağım teşekkürler
  • kadınlar için olan boyalardan da kullanabilirmişsin fark etmezmiş ama organic boyanın fiyatı söylediğim gibi 250
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.