Şimdi Ara

´´ Sizce erkeğe en çok hangi saç rengi yakışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
5.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

´´ Sizce erkeğe en çok hangi saç rengi yakışır?

(En Son Oy Tarihi: 29.12.2020)
Giriş

• siyah tabiki
  • kendı saç rengim olan sarı
  • Bende kumralım ve bence en çok yakışan bu
  • hangi ten rengine gore ??
    siyahi birine sarı sac yakısır denemez heralde
  • Sarışınım, beyaz tenliyim ve oldukça memnunum. Buna birde mavi göz eklenince, direk alman tipine kayıyorum. Ayrıca sarı saçlılar, siyah saçlılara göre oldukça azınlıkta. Sarı saçlıların tarif edilmesi de kolaydır.

-Hangi Cenk?
    -Sarı olan...

-Hayalinde ki erkek nasıl bir tip?
    -Sarı saç, mavi göz, uzun boylu. ( Çoğu kişiden duyulur, gerçi erkek olarak bizde o tip kız hayal ederiz çoğu kez. )

Fakat saçlarım yavaş yavaş kumrala kaymaya başladı. Özellikle bazı fotolarıma baktığımda, saçlarım eskisine oranla oldukça koyulmuş. 10 yıl içinde sarışınlığımdan pek bi eser kalmayacağı kanısındayım.

Ekleme: Sarı saça, bronz tende oldukça iyi gidiyor bence. Yazın yanmaya özen gösteririm.

• valla saç rengime herkes bayılır . tam olarak küllü kumral diye geçiyor literatürde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Saç boyle tanimlanamaz yani saç rengi herkese ayni şekilde uyum sağlamaz siyah saçli olan biri sariya boyatsa olmaz sari olan biri siyaha boyatsa olmaz.Saçma konuştum ama...
  • erkek adam saçsız dolanır
  • Siyah-kumral..
  • Koyu-Sarı eskiden altın sarısı saçlar vardı yoldan geçen herkes bakıyordu,7 yılda bir saç renginde değişme olurmuş Lam niye değiştin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 6 Ekim 2008; 16:35:12 >
  • Brad Piiiiiiit'i görünceye kadar siyahtı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cløud

Sarışınım, beyaz tenliyim ve oldukça memnunum. Buna birde mavi göz eklenince, direk alman tipine kayıyorum. Ayrıca sarı saçlılar, siyah saçlılara göre oldukça azınlıkta. Sarı saçlıların tarif edilmesi de kolaydır.

-Hangi Cenk?
    -Sarı olan...

-Sarı saç, mavi göz, uzun boylu. ( Çoğu kişiden duyulur, gerçi erkek olarak bizde o tip kız hayal ederiz çoğu kez. )

Fakat saçlarım yavaş yavaş kumrala kaymaya başladı. Özellikle bazı fotolarıma baktığımda, saçlarım eskisine oranla oldukça koyulmuş. 10 yıl içinde sarışınlığımdan pek bi eser kalmayacağı kanısındayım.

Ekleme: Sarı saça, bronz tende oldukça iyi gidiyor bence. Yazın yanmaya özen gösteririm.

aynen...

• benim saçlarım kahverengi. işte kumral galiba.
    ama sarı olsun isterdim böyle tam sarı değil sarı-siyah karışımı olurya öyle
  • Kumralım çocukken sapsarı saçlarım varmış yıllar geçince koyulaştı. Hani kendim diye demiyorum koyu sarı-açık kahve rengi gayet güzel duruyor. Saçına bir şey sürmesen de, jölelesen de güzel oluyor imho.
  • benimde açık kumral, sarıya yakın. ancak hergün saçımı yıkamazsam 2. gün siyah oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::cc::

benimde açık kumral, sarıya yakın. ancak hergün saçımı yıkamazsam 2. gün siyah oluyor

Aynı. Zaten rahat edemem duş almadan 2 günde bir. Uzun ve açık renkli saçınız varsa malesef her gün yıkamak gerekiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: ::cc::

benimde açık kumral, sarıya yakın. ancak hergün saçımı yıkamazsam 2. gün siyah oluyor

Aynı. Zaten rahat edemem duş almadan 2 günde bir. Uzun ve açık renkli saçınız varsa malesef her gün yıkamak gerekiyor.

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

Sarışınım, beyaz tenliyim ve oldukça memnunum. Buna birde mavi göz eklenince, direk alman tipine kayıyorum. Ayrıca sarı saçlılar, siyah saçlılara göre oldukça azınlıkta. Sarı saçlıların tarif edilmesi de kolaydır.

-Hangi Cenk?
    -Sarı olan...

Şuan ki saç rengin ne durumda? 10 yılı geçmiş.

Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.