Şimdi Ara

Arabada Hangi Renk Tercih Etmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye'de pek rastlamadım ama Avrupada buz mavisi ile buğday beji çok gördüm ve araca çok yakışıyor. Koyu renk çok güneş çeker.
  • bi önceki kasa deseydin kül grisi derdim ki süper (amcamda var)
    ama yeni passatta siyah derim
  • valla ben koyu renkleri herzaman severim benim arabada koyu renk fakat passatta siyah güzel duruyoda sanki biraz ağır gibi yani makam arabası gibi fakat gümüş renk bence daha spor duruyo daha genç işi gibi açıkçası passat alsam gümüş alırdım...
  • Millete sorma, kendi hoşunuza gideni al , renkler referanduma açılmaz. Bu senin araban. Benim beğendiğim rengi beğenmek zorunda mısın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit -- 1 Nisan 2006; 11:14:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: werty

"ya arkadaşlar 2000 yılında milenyum rengi dediler o zamandan bu yana her tarafımız gri araba doldu. hayatımız gri oldu. ne renk olursa olsun gri olmasın." diyorsam da son sözüm kafana göre takıl.

+1
  • Kesinlikle siyah!! Dönüp dönüp bakarım siyah arabalara... Ne parlarlar, ne göz alırlar yolda.. Allah nazarlardan saklasın. Asaleti yeter siyah otonun.
  • siyah
  • Beyazdan şaşmamak lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncay

Beyazdan şaşmamak lazım.

vallaha Passata beyazda çok güzel oluyor ben olsam passat alıyor olsam beyaz alırdım krom çıtalar falan çok hoş görünüyor
  • Siyah renk arabayı araba yapıyor ama arabanı park edeceğin yerler yolüstü olacaksa siyah alma. Çizerler, sürekli tozu gösterir, yıkatırsın kullandıkları fırçaların boyada yaptığı izler belli olur, elini dokunursun izi kalır kafayı yersin sonra. Benim arkadaşım yedi ordan biliyorum.
  • bence başlık yanlış olmuş neden dersen her arabaya farklı renk gider

ayrıca passat ta siyahı tercih ederim diğer renkler bana göre passatta durmuyor ama çok kir gösterir ve

ayrıca güneş ışınlarını daha çok emer ve yazın içi çok sıcak olur ama bunuda klimayla halledersin
  • Benim arabam siyah evimin onunde acik otopark war

Bagajin uzerine Malin biri koli koymus araba daha 880 kmde ve bagaj komple cizik

Yani arabana onem veriyorsan dostum Cildirabilirsin Katil olabilirsin

Ama siyah aracin karizmasi bambaska.Bu arada arac 407

• BEYAZ HER ZAMAN ASİLDİR

Arabada Hangi Renk Tercih Etmeli

• metalik füme tarzı koyu bir renk varsa alırım. ambulans rengi beyaz tercih etmem.......
  • İmzandaki ambulansta çok hoş görülüyor ...
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

metalik füme tarzı koyu bir renk varsa alırım. ambulans rengi beyaz tercih etmem.......
  • eyvallah o benim ambulansım
    başka renk bulamadım napıyım
    ve güzel bir yaklaşım...
    quote:

Orjinalden alıntı: hasok

İmzandaki ambulansta çok hoş görülüyor ...
    quote:

Orjinalden alıntı: serkes1

metalik füme tarzı koyu bir renk varsa alırım. ambulans rengi beyaz tercih etmem.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 2 Nisan 2006; 1:54:10 >

• kast ettiğim renk buydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkes -- 2 Nisan 2006; 1:59:12 >
  • siyah alma siyahların içi bej oluyor ve içi çok kalitesiz döşeme sanki palionun içi gibi kumaşları falan çok kaliyesiz
    alırsan gri al içi siyah oluyor en azından çok kalitesiz görünmüyor arkadaşım siyah aldı araba güzel dururyor ama içi çoookkkkk kötü alırken iyice öğren iç rengini bence gri al en iyisi o
  • Peki dostum İç rengini sen seçemiyormusun yani siyah dışı içide sihay olsun diye? Şimdi üç renk var

1- Fırtına Girisi
    2- Mocco mudur öyle birşey
    3- Siyah

bu renklerden hangisi en kullanışlı ve güzel gider tercihiniz nedir arkaşlar
  • İÇ RENGİNİ SOR İÇ RENGİ SİYAHSA O RENK ARABAYI AL DERİM BEN
    İÇİ GRİ VEYA BEJ OLAN ÇOK KÖTÜ DURUYOR AMA SANIRIM GRİ OLANIN İÇİ SİYAHTIR SOR VE ONA GÖRE AL
    SÖYLEDİĞİN 3 RENKTE GÜZEL BENCE AMA İÇ RENGİ ÖNEMLİ DERİM BEN SONRA ARABAYA BİNDİKÇE YA BUNUN İÇİDE ÇOK KÖTÜ DEME

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEHE -- 2 Nisan 2006; 11:41:34 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.