Şimdi Ara

Arabada Hangi Renk Tercih Etmeli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kazan2

Kesinlikle siyah!! Dönüp dönüp bakarım siyah arabalara... Ne parlarlar, ne göz alırlar yolda.. Allah nazarlardan saklasın. Asaleti yeter siyah otonun.

Siyah renkli arabayı 2 günde bir yıkaman lazım parlaması için

Çok toz tutar ve çizikleri gösterir...
  • Grisi süper.
  • lacivert
  • arkadaşım öncelikle seni kutluyorum böyle saçma bi konu açtığın için.şimdi sen siyahta karar kılmışsın ben beyaz al dersem beyaz mı alacaksın.ayrıca passat 1.6 fsı almak çok saçma.ona vereceğin paraya çok daha performanslı ve az yakan turbo dizel bi araç al.sen passat aldıktan sonra gelde ben doblo jtd ile havanı alayım.
  • siyah çok yakışıyo yaw
  • Arkadaşım bana ne alınır onu söyle? Mazda almam son 6 ayda düzgün birşey çıkardı diye gidiipte mazda almam.
    Ford haytta almam izmitte oturuyorum gel bir bak bakalım fordun fabrikasının otoparkına %20 si ford gerisi başka marka.Ee ne alcan geriye peugeot kalıyor bizim burdaki servis öyle kalitesizki adamı süründürüyor.Şiimdi bunların ışında söyle bana?
  • quote:

Orjinalden alıntı: codelinker

arkadaşım öncelikle seni kutluyorum böyle saçma bi konu açtığın için.şimdi sen siyahta karar kılmışsın ben beyaz al dersem beyaz mı alacaksın.ayrıca passat 1.6 fsı almak çok saçma.ona vereceğin paraya çok daha performanslı ve az yakan turbo dizel bi araç al.sen passat aldıktan sonra gelde ben doblo jtd ile havanı alayım.

Birde arkadaşım amaç renglere göre durum ne siyah seçersem nelerle uğraşıcam bunları ögrenmek yoksa dostlarımız sadece fikir veriyor.Mesela siyah güzel diye düşünüyordum ama bakım gerektirdiğini burdan ögrendim
  • Sedan Siyah HB Kırmızı :)
  • başladı gene... Zombi mode ON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 4 Ağustos 2015; 18:58:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b6 kasa passatların hangi modellerine tüp takılıyor(uyum) arkadaşlar bileniniz varmı
  • Vay be 9 senelik hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

b6 kasa passatların hangi modellerine tüp takılıyor(uyum) arkadaşlar bileniniz varmı

FSi olmayan 1.6 lar LPG ile tam uyumlu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidin yatın lan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.