Şimdi Ara

Arabada telefonu nasıl hızlı şarj ederim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
9.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum arabadaki usb çıkışından veya usb çakmaklıktan şarj ederken şarjın aşırı yavaş olması, hani hızlı dedim ama normal hızla bile şarj etse olur... Bunun için çakmaklık şarjının yüksek volt mu olmalı bende standart çakmaklık şarj var, usb çıkışı var bir de.. (Kablo orjinal) sizce ne yapmalıyım yardımınızı bekliyorum.

İyi Günler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Arabada Telefonu Hızlı Şarj Etme

Telefonunuzu arabada hızlı bir şekilde şarj etmenin birkaç etkili yolu vardır:

• Çakmaklıktan Telefon Şarj Etme: Pek çok araçta, telefonunuzu şarj etmek için kullanabileceğiniz bir çakmaklık bulunur. Çakmak soketine bir araba şarj cihazı takın ve telefonunuzu kabloyla bağlayın.

• USB Portlarından Şarj Etme: Günümüzde birçok araçta, telefonunuzu şarj etmek için kullanabileceğiniz dahili USB bağlantı noktaları bulunur. Telefonunuzu bir USB kabloyla bağlantı noktasına takın ve şarj işlemi başlar.

• Kablosuz Şarj Cihazları: Kablosuz şarj özellikli telefonunuz varsa, aracınızın konsoluna veya bardaklığa monte edilebilen bir kablosuz şarj cihazı kullanabilirsiniz. Telefonunuzu şarj cihazına yerleştirin ve kablosuz olarak şarj olmasını sağlayın.

• Hızlı Şarj Desteği: Telefonunuz ve araba şarj cihazınız hızlı şarjı destekliyorsa, bu özelliği kullanarak cihazınızı daha hızlı şarj edebilirsiniz. Hızlı şarj uyumluluğunu kontrol edin ve uyumlu cihazlar kullanın.

• Uygun Kabloyu Kullanma: Kaliteli bir USB kablosu kullanmak önemlidir. Şarj hızını artırmak için yüksek kaliteli ve hızlı şarj özelliklerine sahip bir kablo seçin.

Telefonunuzu arabada hızlı bir şekilde şarj etmek için bu yöntemleri uygulayarak, cihazınızı her zaman dolu tutun ve bağlantıda kalın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefonu uçak moduna al. Denendi.
  • BARIŞ55 B kullanıcısına yanıt
    Hocam yine de 30 dakikalik yolda ucak modunda %10 falan sarj oluyor ya da olmuyod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Hocam yine de 30 dakikalik yolda ucak modunda %10 falan sarj oluyor ya da olmuyod

Bağladığınız cihaz telefonun orjinal cihazı mı?

Kaç amper veriyor? Bu çok önemli.

Telefonun orjinal şarj cihazının değerinin altındaysa, yavaş şarj olması normaldir.
    Su kadarini biliyorum

Telefon 4s, kablo orjinal, arabanin fabrika cikisi olan usb cikisindan deniyorum ayni markasini bilmedigim bir cakmaklik usbsi var ayni sonuc

• quote:

Su kadarini biliyorum

Telefon 4s, kablo orjinal, arabanin fabrika cikisi olan usb cikisindan deniyorum ayni markasini bilmedigim bir cakmaklik usbsi var ayni sonuc

O usb kaç amper veriyor işte o önemli. Ölçme imkanınız varsa ölçün. Bir de telefonun orjinal şarj cihazı üzerindeki amper değerine bakın.

Apple ın kendi ürettiği çakmak adaptörü yok mu? Bilmediğimden soruyorum.
    Nasil olcecegimi bilmiyorum ki :) vardir illa ki ama cok pahalidir hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Nasil olcecegimi bilmiyorum ki :) vardir illa ki ama cok pahalidir hocam

2 amper çıkışı olan araç sarj aleti alınız..1 amper le yavaş şarj oluyor sebebide gerçek 1 amper değil..çıkışınıda usb den volt ve akım ölçen cihazla denedim..2 amper 1 amper çıkış verdi 1 amper de 500 ma civarı çıkış verdi..bende 2 amper le kullanıyorum sorunsuz ve gayet hızlı...

• usb den amper ver volt ölçen minik cihaz..
    6 tl civarı...

http://m.aliexpress.com/item/1842018218.html

• teknologs T kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler olcum aleti yerine aliexpressten onu alayim o zaman 2a. link verebilir misiniz ? Tesekkur ederim tekrar

• quote:

Tesekkurler olcum aleti yerine aliexpressten onu alayim o zaman 2a. link verebilir misiniz ? Tesekkur ederim tekrar

http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Universal-Dual-USB-Port-5V-3-1A-Car-Charger-Smart-Short-Circuit-Protection-Retail/1381460632.html
  • tavsiyem belkin araç için şarj cihazı alın
  • Çift USB çıkışı ( 2100 mAh / 1000 mAh ) 2100 mAh ile tableti bile hızlı bir şekilde şarj edebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.