Şimdi Ara

Arabadaki anahtar ile yapılmış çizik....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar arkadaşlar.bende 99 model E200 Kompressor var,kendini bilmezin çekemeyenin biri arabanın yanını boydan boya anahtarla çizmiş.araç metalik gri rengindedir ve çok kötü gözüküyo dışarıdan.bölgesel boyatmayı düşündük ama iz belli oluyormuş.bunu izi belli etmeden boyatma imkanımız varmı?şimdiden teşekkürler.

• eğer ankarada iseniz...kızıldağ oto,süleyman bey.....0532 653 28 40
  • Benimde 1998 model olan mercedesimi çizmişlerdi..
    Bir iki boyacıya gittim kesin boyanması lazım demişlerdi..
    Birine daha gittim dur bi deneyelim dedi..
    Önce ince zımpara ile çizilen yeri ıslak bir şekilde uzun süre zımparaladı.
    Ardından makina ile pasta çekti, çizikten en küçük bir eser kalmamıştı..

Çizik çok derin değilse bu işlem ile boyatmadan halletmen mümkün olabilir..
  • araba eskiymiş, boyatmanızda bi sakınca göremiyorum. Çizik azsa pasta cila, çoksa boya. Başka çaresi yok
  • Eğer elinizden geleceğine inanıyorsanız kendi başınıza yapabileceğiniz bir çözüm var.. Holt's markasına ait rötuş kalemleri var.. Aracınızın rengine uygun olanı alıp çizik bölgeyi kapatacak şekilde kalınca sürün ve kartvizit inceliğinde bir kartonla fazlasını alın.. Rötuş boyası kuruduktan sonra yumuşak pastayla üzerinden geçip son olarak cila ile ( tercihen aracın rengiyle aynı renk Turtle Wax ) üzerinden geçin.. Ben kendi aracımda deneyip başarılı sonuç almıştım..
    Veya eğer Istanbul'daysanız Bostancı Oto Sanayi'deki Dr.Vinyl'i tavsiye ederim.. Yüzeysel hasarlarda oldukça ustadırlar.. Biraz pahalıdır ancak komple parça boyatmaktan daha hesaplıdır + aracınızın yaşı itibarıyla ton farkı oluşması ve/veya trim işçiliği sırasında meydana gelebilecek hasarlar gibi riskleri yoktur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mec -- 27 Eylül 2007; 19:16:33 >
  • HOCAM BOYATMADAN ÖNCE SERVİSLE GÖRÜŞÜN DERİM ÇIKARTMA ŞEKLİNDE BOYALAR VAR ARABANIN BOYASI SOLMADIYSA TABİ BENİM ARABAMI DA YAPTILARDI FORD SERVİSİNDE VARDA MERCEDES SERVİSTE VARMI BİLMİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.