Son dönemlerde forumda bu kadar çok güldüğüm bir konu hatırlamıyorum. :)
çipetpet çipetpet...
quote:
Orijinalden alıntı: sonofisiris
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Cok kalitesiz kayislardan da boyle sesler gelebilir. Orjinal taktirmaya calisin. Edit: yan sanayii kayislar cik cik diye oterlerken orjinal kayişlar çipetpet çipetpet çipetpet cibili cibili şak şak şak şak hadi yavrum bir daha vur şak şak şak şak diye otuyorlar. Orjinal kullanin kayiş gibi hayati parcalarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
şarj dinamosunu unutmayın.
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygerya
Cok kalitesiz kayislardan da boyle sesler gelebilir. Orjinal taktirmaya calisin. Edit: yan sanayii kayislar cik cik diye oterlerken orjinal kayişlar çipetpet çipetpet çipetpet cibili cibili şak şak şak şak hadi yavrum bir daha vur şak şak şak şak diye otuyorlar. Orjinal kullanin kayiş gibi hayati parcalarda
arkadaşla sorun kendi kendine düzelmişti ses felan kesilmişti ne güzel kurtulduk dedim.birgün araçtaki klimayı çalıştırdım ancak soğutmuyordu gazında felan eksiklik var heralde yeterli gelmiiyor diye gazcıya gittim adam kontrol etti gazı normal sıkıntı yok dedi arabada klima devreye geçmiyor dedi baktı ki klima kayışı kopmuş.gittim klima kayışını değiştirdim klima düzeldi soğutmaya başladı ancak bu acayip ses gene başladı demekki klimadan kaynaklanıyormuş acaba neden olabilir fikri olan varmı.klima kayışını döndüren bilyelerde felan sıkıntı olabilirmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme