Şimdi Ara

Arabam Boğuldu Nasıl Çalışır Tekrar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün arabayı temizledim içini dışını elektrikli süpürgeyle çektim vs vs . tekrar park yerime park ettim. sonra aklıma bide benzinde çalıştırmak geldi. bayadır çalıştırmadıydım. denedim almadı bidaha denedim almadı . vazgeçtim gazda çalıştırmayı denedim . bu sefer marş gıy gıy etmedi bile . kendimce (anlamadığımdan) bi çözümler ararken aküyü söktüm tekrar takınca bu sefer bi kere daha gazda çalıştı. sonra tekrar benzinde çalıştırmaya denedim gene almadı. tekrar gazı denedim marş almıyor bırakın almayı araba hır hır etmiyor bile akü falan işe yaramadı bu sefer motor iyice boğuldu aküde sorun yok teybim farlarım falan gayet normal çalışıyor . acaba nasıl düzeltebilirim . vurdurma şansım yok gibi az çünkü arabayı evin önüne park ettim boşta yerimden oynatmam zor. yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoluBeyi_07 -- 13 Haziran 2011; 18:16:58 >

• Sorun aküde, ya şarz tutmuyor, ya şarz kalmamış, oto elektrikçiye gidip baktırt...

Benzinde boğulan araç en kötü 10 dk beklenilerek çalıştırılır veya gaz anahtarını ortaya alırsın gene çalışır biraz zorlama ile.

Sende sorun öncelikle akü, daha sonra benzine baktırman lazım boğulmadan çok benzin otomatiğin kurumuş gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.