Şimdi Ara

ARABAM ÇALINDI BİR UMUT GÖREN OLUR BELKİ ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracınız temizse Punto piyasa arabası uygun fiyata 2 gün'e gider.

Eskişehir ve Gaziantep'te şasi no ile oynayanlar olduğunu duymuştum ama eskişehirden emin değildi anlatan ama Gaziantep'ten baya kesin konuşuyordu.
  • Geçmiş olsun,artık araç çalmak çocuk oyuncağı oldu.
  • Geçmiş olsun inş bulunur.
  • kutu149 piyasa arabası doğrudur fakat ben bursadayım şehir dışına çıktığı an mobeseye yakalanması lazım diye düşünüyorum.
  • bu arada 14 nisandan bursa yeşilovada iki hurdacıya gitmişler fakat hurdacılar riske girmemişler,almamışlar bunu tespit ettik.
  • mustafacem1 M kullanıcısına yanıt
    Gri punto zaten dikkat cekici bir detay. Dikkat edecegim.
  • Çok geçmiş olsun. İnşallah bulunur.
  • cok geçmiş olsun umarım en kisa surede bulunur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ustte kalsin arkadasa yardimci olalim daha cok kisiye ulassin
    Twitter dan da paylasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun kayıtlara çalıntı olarak geçmiş.
  • gecmıs olsun bende dikkat ederım artık o plakaya tabıkı hala onunla gezıyorsa
  • Geçmiş olsun kardeşim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

bursadan çalınan araçların çoğu eskişehire götürülüyor. eskişehir facebook öğrenci sayfalarına yazmanızı öneririm ödül de koyarsanız öğrencilerin dikkatini çekersiniz.

İyi fikir, dikkate almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafacem1

14 nisanda bursa'da aracımız çalındı.polis araştırıyor fakat bugün 3.gün hala bulunamadı.Bursa'daki arkadaşlar 16 JYH 13 plakalı gri punto.görürseniz lütfen 0535 5516426 numarasından bana ulaşabilirmisiniz.Bir umut donanımhabere yazayım dedim.Allah yardımcımız olsun.

KAYIP

16 JYH 13

2011 MODEL GRİ PUNTO EVO

TELEFON 0535 551 64 26

Bursa'nın neresinde çalındı araç
  • öncelikle çok geçmiş olsun Allah hepimizi korusun böylelerinden. Belki bu soru için doğru bir zaman değil ama aracınız nasıl çalındı ve kasko var mıydı bizde önlem alalım olaydan
  • 14 nisanda bir benzinlikten benzin alırken arabayı gördük.sağolsun benzinlikçi de videoyu bize verdi.bizim arabayla beraber başka bir araba da geliyor ancak onun plakası çok net gözükmüyor.elimde video var bu videodaki görüntüyü nasıl netleştirebilirim.yardımcı olabilecek var mı?
  • bu arada Allah kimseyi türk polisinin eline düşürmesin.bize adamın ikamet adresini veriyor ve gidin araştırın diyor.ayrıca mobese kayıtları kayboldu diyor.şaka gibi.
  • quote:

bu arada Allah kimseyi türk polisinin eline düşürmesin.bize adamın ikamet adresini veriyor ve gidin araştırın diyor.ayrıca mobese kayıtları kayboldu diyor.şaka gibi.

Ne yani çalan adam tespit edildi ve polis size onun ikamet adresinimi veriyor benmi yalnış anladım
  • Geçmiş Olsun İnşallah bulunur aracınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

bu arada Allah kimseyi türk polisinin eline düşürmesin.bize adamın ikamet adresini veriyor ve gidin araştırın diyor.ayrıca mobese kayıtları kayboldu diyor.şaka gibi.

Ne yani çalan adam tespit edildi ve polis size onun ikamet adresinimi veriyor benmi yalnış anladım

imkansız söylediğiniz şey. neticede suç var ortada gidip size araştırın diyemez.

bu arada mobese kayıtları nasıl kaybolur anlamadım?

bizim akrabanın aracı satıldı aynı şekilde, ama o rent a car araacıydı, bizim akrabanın sahte kimliğini alıp noterden gayet güzel geçirip başkasına satmış.
    sonuç araç geri geldi lakin olan alıcının parasına oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.