Şimdi Ara

ARABAM ÇALINDI BİR UMUT GÖREN OLUR BELKİ ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mustafacem1 M kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. Kaskosu varmıydı birde nasıl çalındı? anahtar fln üstünde miydi onun için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

Orijinalden alıntı: mustafacem1

bu arada Allah kimseyi türk polisinin eline düşürmesin.bize adamın ikamet adresini veriyor ve gidin araştırın diyor.ayrıca mobese kayıtları kayboldu diyor.şaka gibi.

Ne yani çalan adam tespit edildi ve polis size onun ikamet adresinimi veriyor benmi yalnış anladım

imkansız söylediğiniz şey. neticede suç var ortada gidip size araştırın diyemez.

bu arada mobese kayıtları nasıl kaybolur anlamadım?

bizim akrabanın aracı satıldı aynı şekilde, ama o rent a car araacıydı, bizim akrabanın sahte kimliğini alıp noterden gayet güzel geçirip başkasına satmış.
    sonuç araç geri geldi lakin olan alıcının parasına oldu.

bizimki de rentacar aracı.bu arada burası Türkiye siz de bilirsiniz ki imkansız diye birşey yoktur.olay aynen de böyle oldu.neredeyse bütün ipuçlarını polise gece gündüz araştırarak biz verdik.benim Türk polisine inancım tamamen bitmiştir.adamın kimliği var,ehliyet fotokopisi var,belki o adreste ikamet etmese de kapı numarasına kadar adresi belli,adamın bu hırsızlığa gelene kadar 3 adet yakalama kararı varmış.daha ne anlatayım bilmiyorum?

• Geçmiş olsun hocam umarım aracınız en kısa zamanda bulunur. Foruma yazmanız iyi olmuş diğer otomobil forumlarına da yazın otomobille ilgili kişiler sokakta duran gelip geçen araçların daha çok farkındadır diğer insanlara göre. Belki bu sayede bulunur aracınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun , Bursa'dayım dikkat edeceğim .
  • Babamın bir arkadaşı var, şu an içişlerinde bir genel müdürlükte genel müdür, 14 sene önce daire başkanıydı. Neyse 2001-2002 falan focuslar yeni çıkmıştı, adamın arabayı çalıyorlar gece , karakola gidiyor başvuruyor vs , adamlar savsaklamışlar , amirlerden biri mesleği sorunca bir anda olaylar değişiyor tabi, 3 saat sonra arabayı teslim etmişler. Bizim polisin çalışma şekli bu.
  • geçmiş olsun inşallah geri gelir aracınız
  • Geçmiş olsun varmı bir gelişme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipo_aga

Babamın bir arkadaşı var, şu an içişlerinde bir genel müdürlükte genel müdür, 14 sene önce daire başkanıydı. Neyse 2001-2002 falan focuslar yeni çıkmıştı, adamın arabayı çalıyorlar gece , karakola gidiyor başvuruyor vs , adamlar savsaklamışlar , amirlerden biri mesleği sorunca bir anda olaylar değişiyor tabi, 3 saat sonra arabayı teslim etmişler. Bizim polisin çalışma şekli bu.

doğrudur.bu kadar garip olaylarla karşılaşınca insan pek şaşırmıyor bu gibi durumlara :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Olsun Dünya'nın en güçlü 10 ekonomisinden biriyiz. Her yerde duble yolumuz var.

Araba hırsızlarının inanılmaz artışı, hergün öldürülen ve kaçırılan çocuklar, ülkeyi Suriye vatandaşlarının istila etmesi kimin umrunda?

söylenecek çok şey var bunun gibi ama ne fayda neye çare??
    yine kişisel araştırmalarımız sonucunda aracın 15 nisanda çanakkaleye giriş yaptığını öğrendik arkasından polise teyit ettirdik mobesede gözükmüş.
  • artık işimiz tamamen Allah'a kalmıştır.herkes bilgilensin diye yazıyorum.dün çanakkaleye gittik.çanakkalede olduğuna dair büyük ihtimal veriyoruz arabaya.kişinin resmini polise verdik.sonra çıktık gezdik şehrin içinde.bugün sabah haber geldi polisten.elimizde arabayla beraber fotoğrafı bulunan şahıs ve yanındaki kişi yakalanıyor.polis ufak bir ifadenin ardından serbest bırakıyor.serbest bırakılırken verdiği ifade şu : "ben aracı başka birine götürüyordum.ben bu olayda aracıyım." şimdi o verdiği diğer isim aranıyor.araba hala ortada yok ve o isim de yakalanıp başka birinin ismini verirse bu zincir böyle uzar gider.Ben 1 tllik hakkım varsa bile bütün haklarımı haram ettim bu ülke için.yazıklar olsun....
  • quote:

artık işimiz tamamen Allah'a kalmıştır.herkes bilgilensin diye yazıyorum.dün çanakkaleye gittik.çanakkalede olduğuna dair büyük ihtimal veriyoruz arabaya.kişinin resmini polise verdik.sonra çıktık gezdik şehrin içinde.bugün sabah haber geldi polisten.elimizde arabayla beraber fotoğrafı bulunan şahıs ve yanındaki kişi yakalanıyor.polis ufak bir ifadenin ardından serbest bırakıyor.serbest bırakılırken verdiği ifade şu : "ben aracı başka birine götürüyordum.ben bu olayda aracıyım." şimdi o verdiği diğer isim aranıyor.araba hala ortada yok ve o isim de yakalanıp başka birinin ismini verirse bu zincir böyle uzar gider.Ben 1 tllik hakkım varsa bile bütün haklarımı haram ettim bu ülke için.yazıklar olsun....

+1
    Allah yardımcın olsun dostum bu kandil gününde dua et inşallah bulunur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl çalmışlar arabayı bi bilgin varmı?? yerde cam parçaları felan gördünmü?
  • mustafacem1 M kullanıcısına yanıt
    Ülkenin içine sıçtılar tamamen kuzey güney olduk,yazık be vallahi yazık bu gün gelinen şu duruma bakın. @mustafacem1
  • Kardeşim geçmiş olsun ama bir sürü kişi sormasına rağmen bir türlü inatla cevaplamamışsın.Bir de ben sorayım o zaman;

BU ARAÇ NASIL ÇALINDI?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

quote:

bu arada Allah kimseyi türk polisinin eline düşürmesin.bize adamın ikamet adresini veriyor ve gidin araştırın diyor.ayrıca mobese kayıtları kayboldu diyor.şaka gibi.

Ne yani çalan adam tespit edildi ve polis size onun ikamet adresinimi veriyor benmi yalnış anladım

imkansız söylediğiniz şey. neticede suç var ortada gidip size araştırın diyemez.

bu arada mobese kayıtları nasıl kaybolur anlamadım?

bizim akrabanın aracı satıldı aynı şekilde, ama o rent a car araacıydı, bizim akrabanın sahte kimliğini alıp noterden gayet güzel geçirip başkasına satmış.
    sonuç araç geri geldi lakin olan alıcının parasına oldu.

bizimki de rentacar aracı.bu arada burası Türkiye siz de bilirsiniz ki imkansız diye birşey yoktur.olay aynen de böyle oldu.neredeyse bütün ipuçlarını polise gece gündüz araştırarak biz verdik.benim Türk polisine inancım tamamen bitmiştir.adamın kimliği var,ehliyet fotokopisi var,belki o adreste ikamet etmese de kapı numarasına kadar adresi belli,adamın bu hırsızlığa gelene kadar 3 adet yakalama kararı varmış.daha ne anlatayım bilmiyorum?

burdada yazıldığı üzere araç kiralık araçdır diye yazdım ama poliscilik oynamaya çalışan arkadaşlardan açıkcası sıkıldığım için cevaplamak istemiyorum pek bu soruyu.çok anlam ifade ediyormu nasıl çalındığı ??

• quote:

artık işimiz tamamen Allah'a kalmıştır.herkes bilgilensin diye yazıyorum.dün çanakkaleye gittik.çanakkalede olduğuna dair büyük ihtimal veriyoruz arabaya.kişinin resmini polise verdik.sonra çıktık gezdik şehrin içinde.bugün sabah haber geldi polisten.elimizde arabayla beraber fotoğrafı bulunan şahıs ve yanındaki kişi yakalanıyor.polis ufak bir ifadenin ardından serbest bırakıyor.serbest bırakılırken verdiği ifade şu : "ben aracı başka birine götürüyordum.ben bu olayda aracıyım." şimdi o verdiği diğer isim aranıyor.araba hala ortada yok ve o isim de yakalanıp başka birinin ismini verirse bu zincir böyle uzar gider.Ben 1 tllik hakkım varsa bile bütün haklarımı haram ettim bu ülke için.yazıklar olsun....

geçmiş olsun. polis değil savcı serbest bırakıyor. ülkede hukuk sistemi çok kötü malesef.

• Büyük Geçmiş Olsun Allah Tez zamanda aracınıza kavuşturur inşallah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.