Şimdi Ara

ARABAM ÇALIŞMIYOR 2000 FOCUS 1.6 GHİA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR AKSAM SAAT 8 DE İŞİM CIKTI ARABAYI CALISTIRACAGIM MARS BASIYOR FAKAT BİR TÜRLÜ ÇALIŞMIYOR. HER NEYSE BAKTIK OLACAK GİBİ DEĞİL BİRADERİN ARABASI İLE CEKEREK SERVİSE GOTURDUK. SABAH OLDU ARTIK PROBLEMİN NEDEN OLDUGUNU OGRENMEK İÇİN SERVİSE GİTTİM PROBLEMİN BENZİN DEPOSU POMPASINDAN OLDUGUNU SOYLEDİLER . TOPLAM MALİYET 650 TL. YAAAA COK DEĞİLMİ FALAN DERKEN 550 OLUR DEDİLER. BENDE TAMAM DEDİM NEDE OLSA SERVİSE BIRAKMISIZ BİR KERE ARACI. GELDİM İŞ YERİNE İNTERNETTEN BİR BAKAYIM SU BENZİN DEPOSU POMPASINA DEDİM BİR DE NE GOREYİM POMPANIN FİYATI 80 TL . ARKADASLAR 470 TL İŞCİLİK UCRETİ YAZMISLAR. BU DERECE UCUK BİR RAKAMDA OLMAZ AMA YAPACAK BİR SEY YOK . ONUN İÇİN ARKADASLAR BENİM DUSTUGUM HATAYA DUSMEYİN.

NOT: İLK DEFA ARACIMI SERVİSE GOTURDUM.

• geçmiş olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: oalptekin

ARKADASLAR AKSAM SAAT 8 DE İŞİM CIKTI ARABAYI CALISTIRACAGIM MARS BASIYOR FAKAT BİR TÜRLÜ ÇALIŞMIYOR. HER NEYSE BAKTIK OLACAK GİBİ DEĞİL BİRADERİN ARABASI İLE CEKEREK SERVİSE GOTURDUK. SABAH OLDU ARTIK PROBLEMİN NEDEN OLDUGUNU OGRENMEK İÇİN SERVİSE GİTTİM PROBLEMİN BENZİN DEPOSU POMPASINDAN OLDUGUNU SOYLEDİLER . TOPLAM MALİYET 650 TL. YAAAA COK DEĞİLMİ FALAN DERKEN 550 OLUR DEDİLER. BENDE TAMAM DEDİM NEDE OLSA SERVİSE BIRAKMISIZ BİR KERE ARACI. GELDİM İŞ YERİNE İNTERNETTEN BİR BAKAYIM SU BENZİN DEPOSU POMPASINA DEDİM BİR DE NE GOREYİM POMPANIN FİYATI 80 TL . ARKADASLAR 470 TL İŞCİLİK UCRETİ YAZMISLAR. BU DERECE UCUK BİR RAKAMDA OLMAZ AMA YAPACAK BİR SEY YOK . ONUN İÇİN ARKADASLAR BENİM DUSTUGUM HATAYA DUSMEYİN.

NOT: İLK DEFA ARACIMI SERVİSE GOTURDUM.

Bu fiyata bakınca aracınızın benzinli olduğu anlaşılıyor... Dua edin dizelle aynı sorunu yaşamadınız... Ben yaşamıştım ve benzin pompası merkeze gönderilmişti... Maliyetin yükselmesi bundan kaynaklanıyor olabilir... Ha bu arada bu işin maliyeti Connect için geçen yıl 1750 TL tutmuştu...

• arkadaşım geçen kış aynısı banada olmuştu bende 550 liraya yaptırmıştım serviste.araba çalışmayında insanın eli mahkum oluyor bi yerde.rezillik çekmektense bastım parayı yarım saatte yaptılar.yeni nesil araçlarda benzin lambasını yakmamak lazım.acil bi işim oldu için uzun süre lamba yanık gittim kış günü galiba ondan olmuş benim arıza...neyse 9 senede başka sorun yaşatmadı şükür.şimdi okuyorumda millet 0 araç alıp servisten çıkamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_m5 -- 14 Nisan 2009; 16:28:53 >
  • 80 liraya pompa mı ? ben daha fazla diye biliyorum ayrıca aracında lpg olanlarda dikkat etsin benzin ibresini çeyrek deponun altında gezmek sakıcalı olabiliyor diyorlar
  • arkadasım pompa 80 tl ama gozunu sevdiğimiz serisi samandıradan tutunda ne varsa komple değiştirmiş. bırakın ceyrek depoyu yarıma bile dusmedi benim depom. artık yapacak bir sey yok olan oldu parayı verdik. ama bundan sonraki arkadaslar için soyluyorum sadece pompanın değişimi yeterli. ustune ustluk depodaki benzini bosaltıpta değiştirmeleri gerekiyor 3/4 un uzerindeki depo ben alırken 1/2 nin de altında idi
  • geçen sene benim başıma geldi sabah bir bastım araç çalışmadı marş basıyor herşey normal ama çalışmıyor diğeriyle devam ettim 2 3 gün ilgilenemedim sonra aklıma geldi içinde benzin azdı külahla benzin koydum içine basdım çalışdı sonra hep yarım depo benzinle gezdim 2 ay sonrada babam aradı araba çalışmadı diye gittim arabayı biraz salladım çalışdı yani çözümlemelerime göre
    depoda bir sensör var ora benzinin değerine bakıyor belli bir değerin altında olunca çalışmıyor sallayınca ucuna benzin gittiği için çalışdı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.