Şimdi Ara

Arabam perte çıkar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün(01.10.2017) eşim arabayı kullanırken çarpmışlar. Kusur karşı tarafta.

Sigortamı yaptığım adamı aradım. Bir tane usta gönderdi. İnternet ortamında tutanak tutuldu. Yarın kusur oranları belli olacak. Arabayı gelen ustanın özel servisine çektik. Ancak benim aracımın kasko değeri 24000 TL. En az 8-9 bin TL hasar var. Ki bu rakam arabayı satarken karşıma çıkar. Yetkili servise götürsem bu rakam daha yüksek çıkar ve pert kaydına oluşabilir böylece zarar etmemiş olurum diye düşünüyorum. Sizce yetkili servise mi götüreyim. Ayrıca yetkili servisin karşı tarafın sigortasıyla anlaşması var mıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabam perte çıkar mı?

• Trafik sigortası kanunen 3 yaşından büyük araçlara orjinal parça temin etmek zorunda değil, yetkili servislerin çoğunluğu yan sanayi parça ile işlem yapmıyorlar. 3 yaşından büyük ve kaskosuz ise aracınız önce yan sanayi parça ve trafik sigortası ile aracınızı kabul edecek yetkili servis bulmanız gerecek.
    Aracınız 8 bin TL hasar rakamı ile perte çıkmaz. Telefon numaramı özelden yazıyorum farklı alternatif yolları telefonda anlatırım.
  • Hocam bende perte çıkaracaklarını düşünmüyorum açıkçası cok gecmis olsun

• Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.