bir hafta önce otomobilin camurluğuna çarpan bi tanıdığımız tamam ben yaptırıcam dedi polisi karıştırmayalım bizde güvendik ne tutanak ne polis cağırdık şimdi ise sen hatalısın diyor yaptırmıycam diyor vurduğu yerin açısından kazanın olduğu yerden bizim karşı arabaya çarpmamız imkansız araç kaskolu fakat kaskoyu bozmak istemiyoruz ne yapmamız lazım?
kendiniz polise gidin aracıma çarptılar deyin. ve karşı tarafın plakasını verin. olan biteni anlatın. sonra aracınızı kasko ve sigorta belgeleriyle servise gidin. yaptırın.
Kritik mesele....
Hiç sevmem bu işleri,sizi anlıyorum rapor falanda olmuyor,diyemiyorsunuz,aramızda hallederiz diyosunuz...
Pis iş, ne desem boş...
teşekkürler polise gidip anlatalım derdimizi inşallah dediğiniz gibi çözerler
Kazanın bedeli trafik sigortasından karşılanabilir, komşunuz neden çamur yapıyor ki...
quote:
Orijinalden alıntı: photos
Kazanın bedeli trafik sigortasından karşılanabilir, komşunuz neden çamur yapıyor ki...
Üç beş kuruş için bu yaptığını anlamak mümkün değil, deymez bu hallere düşmeye yani... Dediğiniz gibi nasıl olsa trafik sigortası karşılıyor. Ayıp etmiş...
tam falakalık bir konu alcan yatırcan falakaya siz adama söyleyin karakol gidicem diye hala umursamazsa polise anlatmak en mantıklı iş illaki polis çözer biraz uraşırsınız o kadar en son iş bittikten sonrada benim için sorarmısınız ?