Şimdi Ara

Arabama gece yapışkan madde dökmüşler, boyacı 2500TL masraf var dedi(SS'li) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hiç ağaç yok arabayı parkettiğim yerde. Boyacı da ilk gördüğünde reçinedir dedi ama çıkmayınca yapışkan bişi dedi. Yukarda yorumda bahsedildiği gibi açılı değil yukardan düşmüş tespiti doğru gibi o halde apartmandan yukarda camdan aşağı dökmüş olma ihtimali yüksek. Ama etraftaki hiçbir arabada yoktu diyor babam. Özellikle bizim arabaya damlamış sadece. Yav arkadaş ne acayip bişey bu Allah kimseye vermesin. Ne dökülen şey belli ne yapan belli. Bu arada yorum yapanlara da teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bu ahşap verniği olabilir mi? Cama dökülen yerler tırnakla kazıyınca geçiyor. Yapıştırıcı olsa tırnakla geçermi ki? Yalnız sadece camdakiler. Kaporta üzerindekiler çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 18 Mart 2018; 2:36:30 >
  • Dukkana gelip kasiklanan veya aldigi maldan memnun olmayan musteri yapmistir. Koymus siringanin icine attirmis boyatsan satmasi mesele rengi kirmizi koyu dursun sonra taklali muamelesi yapiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Dukkana gelip kasiklanan veya aldigi maldan memnun olmayan musteri yapmistir. Koymus siringanin icine attirmis boyatsan satmasi mesele rengi kirmizi koyu dursun sonra taklali muamelesi yapiyorlar.

Yok ya yufkacıyız kaç paralık mal aldı ki böyle intikam aldı. Ayrıca müşterilere de hep iyi davranırız buna ihtimal vermiyorum. Memnun kalmayacak bir ürün de satmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 18 Mart 2018; 10:55:41 >
  • Geçmiş olsun, maalesef günümüzde boya-kaporta işleri çok tuzlu oldu.
  • Çek arabayı aynı yere sabahtan akşama kadar işinde olsa hiç oynatma arabayı. Kamerayı da ayarla güzelce illaki gene birşey yapacaktır o zaman patlatırsın adamı. Yada senin çektiğin yere kim çekiyor aracı bak bakalım büyük ihtimal odur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meguiars kiili dene

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurFB1453

Meguiars kiili dene

Pek ümidim yok ama çıkarabilecek birkaç yolu deneyeceğim. Kafamdaki bir yol da bu ama işlemiş boyaya, kimyasal bir şey sürmeden çıkmaz gibi.

• Pasta cila toparlamıyor mu boyayı? komple boya biraz mantıksız geldi bana. Eğer isterseniz önerebileceğim birileri var. belki daha ucuza toparlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Pasta cila toparlamıyor mu boyayı? komple boya biraz mantıksız geldi bana. Eğer isterseniz önerebileceğim birileri var. belki daha ucuza toparlayabilirsiniz.

Bilmiyorum 2 boyacı da aynı şeyi dedi. Birkaç yere daha gösteririm zaten. Eğer önerecekleriniz İstanbulda ise işime yarayabilir.

• Oguzhan97 kullanıcısına yanıt
    Mequiarskil setinde wax sprey var önce onu sıkıyorsun sonra kili gezdiriyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim binayada bu tarz birşey attılar o şerefsizi yakalarsam annesini asıcam binanın önüne.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.