Şimdi Ara

Arabama gece yapışkan madde dökmüşler, boyacı 2500TL masraf var dedi(SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabada bir süredir japon yapıştırıcısına benzeyen damlalar vardı. Ben belkide bunlar varmıştır yada inşaattan damlamıştır dedim çok kafaya takmadım. 2 gün önce akşam bu damlalardan arabanın tavanının her yerine yayılmış şekilde gördüm. Babama bunlar ne dedim. O da bilmiyorum biri yapmıştır dedi. O günün akşamı evimizin karşısındaki apartmana arabayı parkettik. Sonraki gün sabah 7de babam arabaya gittiğinde bu yapıştırıcı boyalardan arabanın camlar dahil heryerinde olduğunu görmüş çıldırmış. Camlardakilerin bir kısmını sabunlu suyla temizleyip dükkana gitmiş. Ben o gün polisi aradım kamera yoksa yapacak bir şey yok dediler. Kamera da yok. 2 tane boyacıya gösterdim arabanın zımparalanıp komple boyanması lazım dedi ikisi de. Biri en kötü boya 2000tl dedi, diğeri de 2000e bile olmaz 500 de parçaların sökülmesi için kaportacıya verilir 2500 lira olur dedi. Gerçekten yaşadığım yerden birdaha nefret ettim. Canımız ailecek çok sıkıldı. Boyatsak bile bidaha evin önüne parkedemeyeceğiz. Çünkü aynı şeyi bidaha yapabilir 2 gündür iyi niyetlerle andığım insanımsı varlık.

Fotoğrafları atacağım. Bu yapıştırıcı veya her ne olduğunu bilmediğim madde ne olabilir? Çıkartmanın bir yolunu (varsa) söylerseniz sevinirim.

Arabama gece yapışkan madde dökmüşler, boyacı 2500TL masraf var dedi(SS'li).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan97 -- 17 Mart 2018; 19:14:39 >

• Tuz ruhu dök
  • kim bilir neler yaptın
  • Yahu şüphelendiğim insan yok çünkü kavga ettiğimiz düşman olduğumuz kimse yok. Yani şu hareketi hakedecek bir durum yok.
  • Yapiskan madde sanmis
  • Japonyada mısın?
  • suriyeliler yapmıştır
  • Konuyu Motorlu Araçlar bölümünü aç istersen.Gördüğün gibi gelen cevaplar goygoy yapma amaçlı.Buradan yardım alamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 17 Mart 2018; 19:32:54 >
  • Yerinde olsam hemen şuan boyatmazdım arabayı birşey olmamış gibi aynı yere koyup arabayı gören bi yere gizli kamera yerleştirirdim.

Edit: Zarar verirmi bilmiyorum ama aseton çıkarıyor japon yapıştırıcıyı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kepler Laveran -- 17 Mart 2018; 19:42:11 >
  • Geçmiş olsun maddenin ne olduğunu çözemedim ama masraf çok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kepler Laveran

Yerinde olsam hemen şuan boyatmazdım arabayı birşey olmamış gibi aynı yere koyup arabayı gören bi yere gizli kamera yerleştirirdim.

Edit: Zarar verirmi bilmiyorum ama aseton çıkarıyor japon yapıştırıcıyı

Evet dediğiniz mantıklı. Geceden arabayı görecek şekilde bırakıp sabaha kadar durması lazım. Ama bu işi ara ara yapıyor şerefsiz. Baya sabretmek gerekecek. Gerçi bundan fazla daha ne kadar zarar verebilirim diye yapmayabilir de. Göreceğiz ne kadar zeki olduğunu.
  • Bir de nasıl bir şeyle püskürtmüş ki böyle eşit noktacıklar oluşmuş. Onu da çözemedim.
  • Hocam kamera koyup bekleyin yaptırsanız bile aynı kişi yine mahvedecek arabayı.
  • hidrolik yağı gibi duruyor ama kabarma yok sanırım hidroli kyağı kabartır boyayı.
  • Agac altina mi parkediyorsunuz?
  • Anahtar kelime "karşıdaki apartman".

Belki de oradan biri arabayı önüne park etmenizi istemiyor ve böyle bir adilik yaptı.
  • Gerçekten garip yani damlalara bakarsanız tek tek oturup yapmamış ama gene bir alet kullanmış üşenmemiş bununla uğraşmış gerçekten hiç düşmanınız yoksa bununla uğraşabilecek kadar hastalıklı biri olduğunu sanmıyorum.
  • Öncelikle çok geçmiş olsun. Kapının önünde yeni aldığı arabası kasıtlı olarak çizilmiş biri olarak sizi anlıyorum.

Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla damlaların bir yönü yo. Yani tam yukarıdan dik olarak düşmüşler. Arabanın tamamı bu sekilde yani alan geniş. Eğer komşu yapmışsa 3 veya 4 kat ya da yukarıda bir arkadaşın dediği gibi ağaç reçinesi ihtimali var. Olay yerini iyi incelemek lazım :) Ne olduğu bulununca çözüm kolaylaşır.

Arabayı tamamen boyatmadan önce göze batmayan bir bölgesinde deneme yapılarak çıkarılmaya çalışmak en azından denemek lazım.
  • Valla tam anlamadım ama ağaçtan döküken bişey de böyle yapıyodu bizim arabayı. Siz de ağaç altına mı çektiniz ?
  • Çam ağacının reçinesine benziyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.