Şimdi Ara

Arabamı çizmişler... Ve sonuç.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
8.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Onun bunun sıpaları dolu bu hayvanlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim aracada top vuruyorlar zaten kagit gibi arac anasini aglattilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardesim alın bi beyaz pasta bu çizekleri giderir
  • bu pulp fiction filminde vardı

malibusunu çiziolar bizim elemanın

adama söylüyo

adam dio bunları ne mahkeme ne juri gördügün yerde infilak ediceksin felan. oda dio bi yakalasaydm... keske dövseydiniz.adam olmazlar.
  • Kaza olsa insan anlayış gösterir ama şu yapılan gerçekten insanın sinirine dokunuyor.Arabamı çizilirken görsem naparım acaba?
  • Kaldırıma park etmiş veya bir arabanın veya garajın çıkış yolunu kapattıysanız yapmış olabilirler İstanbul'da öyle yaparlar. Bununla geçmiş olsun.
  • Geçmiş olsun...
  • geçmiş olsun benim arabadada var pasta cilayla çıkacak gibi. oç bunu yapanlar zevk alıyorlar küfrettirmekten kendilerine. siyah arabama koruma yaptırmıyorum sırf parlada çizer oçler diye
  • afedersinizde etrafta hayvan çok .geçenlerde bizim arabayıda çizdiler hey allahım yaa durduk yere masraf
  • Fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim sonucu paylaşmak istedim resimler ilk mesajda.. Biraz acemilik çektim ama fena değil gibi sanki...
  • ilk resimi görünce çizene çok sövdüm bugün kandil olduğu aklıma gelince frenledimAllahından bulsun ne diyelim.uygulamaya gelince bu uygulama en iyi sonucu siyah araçlarda veriyor bence mükemmel bir düzelme olmuş bunu gri bir aracınız olsaydı yapamazdınız
  • benimde sol stop altı 4 cm kadar çizik acaba bu işlemi uygulasak çizik yok olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

benimde sol stop altı 4 cm kadar çizik acaba bu işlemi uygulasak çizik yok olurmu

Benimde tereddütlerim vardı servis boyanacak dedi, bende bazı sitelerde bu şekilde uygulamalar var dedim biz yapamayız deyince sinirlendim sonra sanayiden boya kardırıp yaptım sonuçta kaybedecek bişey yoktu en kötü gene boyanırdı..
    Biraz dikkatle iyi bir sonuç alabilirsiniz ama önce hurda bi panelde deneyin ki eliniz alışsın çünkü ilk olarak arka kapıda denedim hafif az zımpara yapmışım yarım santimlik bi alanı başka bi kusur yok. Önemli olan eli alıştırmak diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim sonucu paylaşmak istedim resimler ilk mesajda.. Biraz acemilik çektim ama fena değil gibi sanki...

gayet iyi olmuş elinize sağlık
  • Vallahi bravo, ben de kendi aracımda yakın zamanda deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruoja

benim aracada top vuruyorlar zaten kagit gibi arac anasini aglattilar

Apartmanın kapalı garajı yok. Mecburen alt sokağa bırakıyorum. Okullar kapalı, malum çoluk-çocuk dışarda. Arabanın yanına her gittiğimde bir göçük görüyorum. Belli ki futbol topu. Çocuğa da bir şey diyemiyorsun, desen anlamaz. Bizim zamanımızda plastik top vardı, oynardık. Şimdiki vicdanızlar kaporta düşmanı. En sonunda balkona çıkartacağım arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbolat

kardesim alın bi beyaz pasta bu çizekleri giderir

beyaz pasta derken ?
  • valla mükemmel işçilik çıkarmışsınız. inşallah bu ilk ve son olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbolat

kardesim alın bi beyaz pasta bu çizekleri giderir

O kadar kolaydı... Çizik astrara kadar inmiş nere gideriyor? Tırnağa takılan çizik bile pastayla geçmez.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.