Şimdi Ara

Arabamı çizmişler... Ve sonuç.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
8.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çekomastik

quote:

Orijinalden alıntı: burakbolat

kardesim alın bi beyaz pasta bu çizekleri giderir

O kadar kolaydı... Çizik astrara kadar inmiş nere gideriyor? Tırnağa takılan çizik bile pastayla geçmez.

Alıntıları Göster
    İşçilik süper
    Ben de çiziklere zımpara pasta vs dalsam mı diye düşünmeye başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

İşçilik süper
    Ben de çiziklere zımpara pasta vs dalsam mı diye düşünmeye başladım.

Alıntıları Göster
    İyi sonuç çıkmış tebrikler.Bende kendim halletmeyi düşünüyorum aslında ama vakit yok.Geçenlerde aklıma geldi sordum 2-3 yere 2000-3000 lik zımpara malesef hiçbiryerde bulunmuyor en fazla 400 'lük var diyorlar oda bizim işimize yaramaz,ya büyük marketlere gitmem gerekecek yada sanayi tarafına.Bir vakit olsa süper bir işçilik çıkacak benden ama

Hocam birde pasta cila hangi marka kullandın onu yazarsan sevinirimben genelde bulamadığımdan turtle kullanıyorum yada formula 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zugasi_berepe -- 5 Temmuz 2012; 10:05:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zugasi_berepe

İyi sonuç çıkmış tebrikler.Bende kendim halletmeyi düşünüyorum aslında ama vakit yok.Geçenlerde aklıma geldi sordum 2-3 yere 2000-3000 lik zımpara malesef hiçbiryerde bulunmuyor en fazla 400 'lük var diyorlar oda bizim işimize yaramaz,ya büyük marketlere gitmem gerekecek yada sanayi tarafına.Bir vakit olsa süper bir işçilik çıkacak benden ama

Hocam birde pasta cila hangi marka kullandın onu yazarsan sevinirimben genelde bulamadığımdan turtle kullanıyorum yada formula 1

Alıntıları Göster
    Mükemmel işçilik diyebiliriz. Daha önce başka da uygulamalar yaptınız sanırım ki ben böyle uygulamaları yapmamış biri olarak cesaret edemezdim sanırım

• quote:

quote:

O kadar kolaydı... Çizik astrara kadar inmiş nere gideriyor? Tırnağa takılan çizik bile pastayla geçmez.

o zmn önce üst tabakadaki bölgeyi beyaz pastayla sil sonra yüzey temizleme kili ile içindeki pisliği al sonra rütüş boyası yap ve yine yüzey temizleme kili ile boya yaptığın yeri temizle
  • quote:

Zımparayı sanayide oto boyası hazırlayan / boya yapan yerden almıştım.

Meguiars 105 (ağır aşındırıcı) Meguiars 205 (hafif aşındırıcı hare giderici) bu ikisini kullanacaktım fakat servisten bi miktar istediğimde vermediler Yıkamacı arkadaşım vardı onda varmış fakat markasına dikkat etmedim sıradan pastalardandı sanırım... O şekilde halletiim meguiars ürünlerinden bulabilrseniz tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Mükemmel işçilik diyebiliriz. Daha önce başka da uygulamalar yaptınız sanırım ki ben böyle uygulamaları yapmamış biri olarak cesaret edemezdim sanırım

İlk tecrübemdi fakat elim 2. kapıya geçtikten sonra alıştı, hurda bir panelde deneyip elinizi alıştırın sonrasında araca geçin derim eliniz alışır daha rahat ve sorunsuz yaparsınız bi önceki mesajda marka bilgisi verdim
  • quote:

quote:

quote:

o zmn önce üst tabakadaki bölgeyi beyaz pastayla sil sonra yüzey temizleme kili ile içindeki pisliği al sonra rütüş boyası yap ve yine yüzey temizleme kili ile boya yaptığın yeri temizle

Zımpara yapmadan sonuç alamazsınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

quote:

İlk tecrübemdi fakat elim 2. kapıya geçtikten sonra alıştı, hurda bir panelde deneyip elinizi alıştırın sonrasında araca geçin derim eliniz alışır daha rahat ve sorunsuz yaparsınız bi önceki mesajda marka bilgisi verdim

Alıntıları Göster
    meguiars ürünlerini bulsam kökünü kurutcamda

Ben elime ne geçerse onlardan set yapıyorum ama genelde turtle nano,sonax,formula 1 ürünlerini tercih ediyorum

• quote:

quote:

Aslında çok mantıklı hurda bir yerde alışıldıktan sonra olayı kapabiliriz. Tavsiye için teşekkürler markaları da not edeyim

• quote:

quote:

quote:

Aslında çok mantıklı hurda bir yerde alışıldıktan sonra olayı kapabiliriz. Tavsiye için teşekkürler markaları da not edeyim

Alıntıları Göster
    Çizerler abi. Hangimizin ki çizilmedi ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Çizerler abi. Hangimizin ki çizilmedi ki..

Alıntıları Göster
    benim arabayıda hiften sevmişler tozluyken belli olmuyor arabayi 6 ayda sadece 1 kere bakıma girdiğinde yıkadılar artık yıkatıp bakmak içimden bile gelmiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Çizigi kapı vurukları neler neler parayı yoldan toplayıp araba alıyoruz ya vurun amk

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

benim arabayıda hiften sevmişler tozluyken belli olmuyor arabayi 6 ayda sadece 1 kere bakıma girdiğinde yıkadılar artık yıkatıp bakmak içimden bile gelmiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Çizigi kapı vurukları neler neler parayı yoldan toplayıp araba alıyoruz ya vurun amk

Alıntıları Göster
    Çizikleri mükemmel gidermişsin hiç belli değil fotograflarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercngc

Çizikleri mükemmel gidermişsin hiç belli değil fotograflarda

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık. Gerçekten iyi kurtarmışsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Elinize sağlık. Gerçekten iyi kurtarmışsınız.

Alıntıları Göster
    dün gecede anası belli olmayan bi hayvan da benim arabayı çizmiş... ne alıp veremediği var bunların anlamıyorum, ah bi görsem çizerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: conquête

dün gecede anası belli olmayan bi hayvan da benim arabayı çizmiş... ne alıp veremediği var bunların anlamıyorum, ah bi görsem çizerken

Tamamen kıskançlık ve çekememezlik.Mahallemdeki her marka model ancak 1 yaş ve altı tüm araçların kapıları çizik
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conquête

Tamamen kıskançlık ve çekememezlik.Mahallemdeki her marka model ancak 1 yaş ve altı tüm araçların kapıları çizik

Alıntıları Göster
    Çok sevindim hallolduğuna,Geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Çok sevindim hallolduğuna,Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Bu zımpara araca daha fazla zarar vermiyor mu? Hiç bilgim yok merak ettiğim için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emryrgc

Bu zımpara araca daha fazla zarar vermiyor mu? Hiç bilgim yok merak ettiğim için soruyorum.

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel işçilik çıkartmışsınız.İnşallah bir daha başınıza gelmez.
  • quote:

Bende zarar verir diye düşünüyordum fakat internetteki uygulamaları ve resimleri görünce cesaretlendim pasta ciladan sonra zımpara izi vs kalmıyor fakat fazla derine inmemek lazım yoksa vernik tabakasından sonra boyayı zımparalarsak o zaman souç kötü olur
  • quote:

quote:

Bende zarar verir diye düşünüyordum fakat internetteki uygulamaları ve resimleri görünce cesaretlendim pasta ciladan sonra zımpara izi vs kalmıyor fakat fazla derine inmemek lazım yoksa vernik tabakasından sonra boyayı zımparalarsak o zaman souç kötü olur

Alıntıları Göster
    Panpa ben buldum kim çizmiş.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.