Şimdi Ara

arabamı değiştiriyorum tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2003 peugeot 206 1.4 75 hp aracımı satıp 2004 vectra 1.8 elegance almak istiyorum performans ve son sürat benim için önemli kriterler fakat 25-27 bin ytl bütçem var :(
    içinizde 1.8 vectra c segmenti olan varsa ozellikle onların tavsiyelerini bekliyorum! 1.6 sanırım cok agır kalıyor ne dersiniz? acil bekliyorum iyi bayramlar...

• d sınıfı araçlarda 1.8 motor her zaman 1.6 dan daha iyidir.(söylediğiniz kriterlere göre) c segmenti olarak dediğiniz fiyatlara focus ghia benzinli bulabilirsiniz.Megane dizel de bu fiyatlara bulabilirsiniz.
  • 1.8 araçlar ara motordur ancak d sınıfı kasalar için 1.6 motorlar yetersiz kalıyor.
    bu sebeple 1.8 ler cok daha mantıklı hale geliyor
  • peki 1.8 2004 vectraya ne dersiniz?
  • o fiyatlara d segmendi dersen vectra mantıklı secim olabilir ama 1ç6 almaman yararına olur 1.8 mantıklı secim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent14 -- 13 Ekim 2007; 18:19:38 >
  • bence focus II alın ghia alın hız performans belki sizi tatmin etmez ama çok iyi arabadır kendisi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oznklckp

bence focus II alın ghia alın hız performans belki sizi tatmin etmez ama çok iyi arabadır kendisi...

iyi yol tutar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.8 yerine 2.0 tercih edilmeli.. Aynı vergi yakın tüketim.. 1.8 in 2.0 a avantajı yok
  • asilx doğru söylemiş ama bu hız merakı niye onu anlamıyorum

ayrıca focus yorumu yapan arkadaşlara katılıyorum focus iyi seçim olabilir
  • ara hızlanmalardan ve araç sollarkenki rahatlıktan dolayı 1.8 düşünüyorum, 1.8 vectrası olan yokmu arkadaşlar yada çevresinde kullanan bu araçla ilgili yorum lutfen... ayrıca yeni üyeyim ama bu siteyi takip eden bir gezginim, ilginize tesekkür!
  • hız ve performans ve vectra diyorsan bence

ya

1.8 turbo

yada

2.0 atmosferik bak.

zira 1.8 atmosferik vectra kasası için fazla performans sunmaz.

yada

1.8 Turbo passat bakabilirsin.

sonuçta demeye çalıştığım şey

1.8 turbo yoksa vectra yada passat türü ağır kasalar için birşey ifade etmez.
  • haklısın acu_men, tesekkür, 1.8 turbo kesinlikle daha iyi ama bütçe meselesi turbo olan kasalar fiyat anlamında çok farklı.
  • Vectra ne zaman C segmenti oldu ki. Vectra C aracın ismi sadece. Astra H, Focus II, Megane II, Clio III gibi.

Bir düzeltme 1.8 ve 2.0 aynı vergi diliminde değiller. Eğer ruhsatta 1801 yazarsa 2.0 vergisiyle aynı ödersiniz. Ama ruhsatta 1799 yazarsa 1.8 vergisi ödersiniz.
  • arkadaşlar yokmu 1.8 Elegance vectrayı (2003-2004) anlatacak bi gönüllü? kullanan duyan iyi yanı kötü yanı v.s. bekliyorum...
  • 0 km LAcetti hb 22.900 YTL kampanya var inceleyebilirsiniz yakıtı fazla vb.eksileri var ama...(motor zaten gm opel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizik72 -- 14 Ekim 2007; 18:04:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

1.8 yerine 2.0 tercih edilmeli.. Aynı vergi yakın tüketim.. 1.8 in 2.0 a avantajı yok

hocam vergi sınıflandırması
    .
    .
    1601-1800
    1801-2000
    .
    .
    şeklinde gidiyor 1.8 motorlar bir düşük vergi sınıfında
  • ben de 1.8 T passat öneririm dostum turbo nun farkını mutlaka hissedersin çok güzel arabalar bence bu modeller yakıt sorununu da LPG ile çözersin forumda kullanan arkadaşlar memnun
    gözüme takılan birkaç ilanı koyayım en büyük sorun düşük km bulmak...
    http://www.araba.com/650366.html
    http://www.araba.com/596392.html
    http://www.araba.com/698823.html
    kolay gelsin

• tesekkurler komutanım (agiegas)
  • 1600 cc ağır kalmaz focusun 1600ü gavur gibi gidiyor hemen hemen vectra kadar ağırlıgı var sen en iyisi 1600 al 1800ü boşver fazladan vergi vermeye ne lüzum var artan paraya kasko yaptırırsın başka şeyler yaparsın
  • 1,8 motor honda accord duda tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.