Şimdi Ara

arabamı kendim yıkıyorum diye adım cimriye çıktı dostlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi insanın kendi aracını yıkaması cimrilik olurmu ya.son derece doğal bi durum.

bende iyi temizlemedikleri için yıkatmıyorum.aracımı kendim temizliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 25 Mayıs 2013; 19:05:18 >
  • yıkamacılar araçlara öküzlemesine daldıkları içni aslında imkan olsa bende aracımı kendim yıkardım ama malesef yer yok.
  • Valla arac yikama malzemesidir makinasidir derken 1000 tl masraf yaptim toplamda yikama daha ucuza gelirdi kimse cimrilikten bahsetmesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1-3 ayda bir fırçaya giriyorum. Bir de yıllık bakım ve mini onarımda yılda 2 defa kendileri iç dış yıkıyorlar. Sorun yok 33 bin lirayı arabaya verdim ve hala vermeye devam ediyorum ama bir yıkamaya 10 lira verecek kadar da kafayı yemedim. Ben 2 liraya karnımı doyuruyorum. 5 günlük akşam yemeğimi bir yıkamaya veremem.
  • Benim yıkadığım gibi yıkayabiliyosan 20 lira veriyim sen yıka arabamı de. Ama yıkayamazsan üste paranı alırım dediğinde ne dicekler bakalım. Araç yıkamak zevk işidir. Hiç kimse sizin gösterdiğiniz özeni göstermez çok istisnalar hariç. Hem para verip araç yıkatıp hemde tekrar üstünden siz geçtiğinizde verdiğiniz paranın ne anlamı kalır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: odevinimo

birçok vatandaş gibi ben de arabamı kendim yıkıyorum ne var ki arabamı yıkamam bazılarına çok garip geliyo ve bana cimri diyorlar ne yapayım dostlar içime sinmiyo besnideyim adıyaman ve inanın adamlar arabanın içini silerken içim gidiyo zira kullandıkları bezler olsun ne idüğü belirsiz ilaçlar olsun içime sinmiyo böyle olunca da adımız cimriye çıkıyo geçen biri 35 bin lirayı arabaya veriyon da 10 lirayı yıkamaya vermiyon diyerek tepki gösterdi bana sizce de cimri mi yim ben

Araba yıkarken 20 dakikanızı harcıyorsanız sorun yok. 2 saatinizi harcıyorsanız cimrisiniz.

Nasıl yani yazın çekerim benzinliğe kimseyi rahatsız etmeden 2 haftada bir falan kendim yıkarım, iç dış en az 2 saat uğraşırım süpürge vs.
    Ayda bir, 2 saat de cila çekerim, yorulurum ama mutlu olurum arabaya baktıkça. Şimdi ben cimri mi oluyorum?

• İşyerimde otoparkta yıkama bölümü var. Orada sadece tazikli su tutulması icin aracımı otopark calısanlarına veriyorum onun dışında özel sungerle kendim yıkarım çokta zevkli iş cimrilikle alakasi yok. Yikamaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size cimri diyenlere,

"Sen evladını her defasında hamamda mı yıkatıyorsun?"

şeklinde sorular yöneltebilirsiniz.

• +1
  • Zevk meselesi hocam
    şahsen bende arabamı kendim yıkarım hem 20tl cepte kalır, hem boş vaktim, değerlenir hemde kendi zevkime göre temizlerim arabamı
  • Şehir ortamında evin önünde araba yıkamak çok zor, keşke uygun olsa ben de yıkasam, genelde dış yıkama yaptırıyorum içini de

bez ile ben temizliyorum, arabayı şehirde bir yıkamacıya vermiştim arabayı teslim almaya biraz erken gidince , adamın birini ağzında

sigarayla arabanın içinde, elindeki bezle orayı burayı silerken görünce ne yapıyorsun diye bağırınca, adam kafayı çevirdiğinde

sigaranın külü de koltuğun üstüne düştü , arabayı aldığım gibi çıktım oradan, bir daha da arabayı pek temizlik için bırakmıyorum ,
  • O zaman bende Babadan kalma fena bi cimriyim... ????

Sırf arabamı ben temizliyorum falan filan diye bana O lafı diyen Ağır derecede Aptaldir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla ben mecbur kalmadıkça yıkamacıya gitmem, gidersemde sadece dış yıkama yaptırıyorum içini kendim temizlerim kışın zaten arabayı para verip yıkatmam üzerine su tutururum akşam yıkatıyorum sabah kalkınca yine leş gibi oluyor ne gerek var kışın para verip yıkatmaya
  • cimrilikle ne alakası var kendimden örnek vereyim arabamı yıkatacak param var ama nereye yıkatırsam yıkatayım hep bir kusur bulurum hemde kendim yıkamayı seviyorum sizde seviyorsunuz cimrilik değil bu zevk...
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: odevinimo

birçok vatandaş gibi ben de arabamı kendim yıkıyorum ne var ki arabamı yıkamam bazılarına çok garip geliyo ve bana cimri diyorlar ne yapayım dostlar içime sinmiyo besnideyim adıyaman ve inanın adamlar arabanın içini silerken içim gidiyo zira kullandıkları bezler olsun ne idüğü belirsiz ilaçlar olsun içime sinmiyo böyle olunca da adımız cimriye çıkıyo geçen biri 35 bin lirayı arabaya veriyon da 10 lirayı yıkamaya vermiyon diyerek tepki gösterdi bana sizce de cimri mi yim ben

Araba yıkarken 20 dakikanızı harcıyorsanız sorun yok. 2 saatinizi harcıyorsanız cimrisiniz.

2 saatimi harcıyorum,
    pazar sabahı iş yok güç yok kendime meşgale ediniyorum işte
    cimrilikle ne alakası var ?

• Ben de arabamı motosikletimi yıkıyorum evin altında garajda basınçlı yıkama makinesiyle. Makine yoksa fırça ve bezle arayı ovalayarak temizlemek boya için pek iyi değil arabanın boyası çok çiziliyor ancak basınçlı yıkama makineniz varsa arabayı önce tazyikli suyla güzelce ıslatıp tozunu akıtıp sonra fırçayla sabunlayıp sonra yine tazyikli suyla durulayınca cirlop gibi oluyor araba. Yıkama makinesine illa şebeke suyu gerekli değil bir kova içinde getirdiğiniz suyu da kovadan çektirip makineyi çalıştırabilirsiniz. Su hortumunu bir kere doldurunca makine hortumdan bütün kovayı çeker boşaltır.
  • o biri ile alakanı kes..
  • arabası var mı o birinin.. bence keyifli bir iş araba yıkama.
  • Asıl cimri olanlar benzinlikte yarım saat sıra bekledikten sonra 1 tl ye yıkatanlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.