Şimdi Ara

arabamı kendim yıkıyorum diye adım cimriye çıktı dostlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cimri diyen kişi geri zekalıdır. O kadar :)
  • Arabayı yıkamak ayrı bir zevktir sallayın o laf söyleyenleri :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

Milletin cahilliğinden o dedikleri, bu hobidir yurtdısında detailing diye geciyor detaylı araba bakımı, ülkemizde de yeni yeni yayılıyor bu hobi, herkes kendi arabasını yıkayıp parlatıp stres atıyorlar, hatta bu uğurda yüzlerce liralık bakım ürünleri alıyorlar araclarına.

Kısacası kendiniz mutluysanız diğerl kişileri sallayın gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: ACG3

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

1 liraya benzinlikde köpük + tazyikli suyla yıkat

Hiç yıkatmamak daha iyi bence, ne zaman yıkatsam, kapı tavanda kalıp kalıp, çamurlar birikiyor. Olay 1 lirası ya da 5 lirası da değil, zaman kaybı, doğru düzgün temizlenmedikten sonra kirli kalsın daha iyi.

Benimkinde sadece hafif su izi kalıyor .

Araç metalik renk ise normal.

• takmayın bence.araba yıkamak hele tatil günü süper bir keyiftir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

1 liraya benzinlikde köpük + tazyikli suyla yıkat

Hiç yıkatmamak daha iyi bence, ne zaman yıkatsam, kapı tavanda kalıp kalıp, çamurlar birikiyor. Olay 1 lirası ya da 5 lirası da değil, zaman kaybı, doğru düzgün temizlenmedikten sonra kirli kalsın daha iyi.

Benimkinde sadece hafif su izi kalıyor .

Araç metalik renk ise normal.

mavi metalik

• tek derdiniz buysa boşverin böyle kalsın :)

ben üşenmesem hep kendim yıkayacağım da ,üşeniyorum :)
  • Bu konuda insanlar bilip bilmeden laf etmeyi çok seviyor ne yazık ki. Ben de yıkama konusunda istekli olduğum için sayın Maxy'den inceliklerini ve gerekli ürünleri genel olarak öğrendim. Kendisi sağolsun çok yardımcı oldu. Tekrar teşekkür ederim.

İlk denememe çıktığım sabah bizim komşu yanıma geldi, ( 2 ayrı kova ve en kaliteli malzemeleri kullanıyordum) sen arabayı daha çok çizersin dedi. Benim bu konuyu araştırdığım ya da ne bildiğim onun umrunda değildi tabii ki.

Ardından da ekledi, o kadar para vermişsiniz arabaya 10 liraya yıkıyorlar bundan kaçma dedi. (O aldığım ürünler 150 lirayı buldu) Ben de eyvallah dedim, diğer türlüsünü zaten anlatmak çok zor.

O ne der bu ne der demeye gerek yok, fazla göze batıyorsa daha da erken kalkılır herkes uykusunda döne döne uyurken araba tertemiz yapılır.
  • onu diyenler cimrilik edip evde banyo duş ile uğraşmasınlar hamam ve tellak parasından kaçmasınlar. Bu zevk işidir kimseyi takmayın ve emin olun kimse aradanızı sizden iyi ve özenli şekilde temizleyemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

insanın kendi arabasını saatlerce temizlemesi gibi var mı arkadaş müziğini de açıcan hafiften mırıldana mırıldana söylicen

Kesinlikleee....

• Ben hiç sevmiyorum bu işleri. Tembel miyim neyim? Ferrari'm olsa , su bile tutmazdım.Üstelik bulunduğum yerde adam gibi yıkamacı da yok. İlk zamanlar uğraşıyordum uzun uzun...Fakat sen mikrofiber bezle falan uzun uzun uğraşıyorsun, sonra yolda durduğun benzinlikte adam fırçayla girişiyor...Üstelik yan taraftaki cillop gibi X6'nın durum aynı...
    Saldım artık....
  • ben de arabasını yıkamacıya götüren insanları tembel olarak görüyorum..

• Bende kendim yikiyorum her hafta zevkle ...

• Fakirliğin alemi yok şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

Fakirliğin alemi yok şimdi..

• Kesinlikle kendi arabami yikamak benim en büyük hobilerimden biri. Maalesef şuan oturduğum yerde bunu gerceklestiremiyorum. Bu cimrilik değildir. Gecen sonax da güya formel yikama yaptirdim. 50 TL odedim ama arabanin marspiyellerini, kapi kollarini bile silmemişler. Ben simdi nasil disarida yikatayim arabayi.

• Valla ben de aşağı bir hortum çekebilsem kendim yıkarım da apartmandan zor olur :)
  • ömrüm billah 1 kere bile araba yıkamadım ama 35 binlik araca biniyon 10 lira yıkamaya vermiyon diyen adamdan koşarak uzaklaşırım. çünkü bu laflarından ne kadar kör cahil biri oldugu belli.

• Müziğimizi açıyoruz,5 yaşındaki kızımla girisiyoruz yıkamaya sonra birde turluyoruz bitince dünyada benden mutlusu yok . Yemişim milleti ne derse desin. Sende öyle yap takma aaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: odevinimo

birçok vatandaş gibi ben de arabamı kendim yıkıyorum ne var ki arabamı yıkamam bazılarına çok garip geliyo ve bana cimri diyorlar ne yapayım dostlar içime sinmiyo besnideyim adıyaman ve inanın adamlar arabanın içini silerken içim gidiyo zira kullandıkları bezler olsun ne idüğü belirsiz ilaçlar olsun içime sinmiyo böyle olunca da adımız cimriye çıkıyo geçen biri 35 bin lirayı arabaya veriyon da 10 lirayı yıkamaya vermiyon diyerek tepki gösterdi bana sizce de cimri mi yim ben

o tür ezikleri muhatap alma konuşma ve duyma...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.