Şimdi Ara

arabamı kendim yıkıyorum diye adım cimriye çıktı dostlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
1
Favori
5.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bana da yurume mesafesinde 5 dakikalik yere araba ile gitmedigim icin macır diyorlar.
    her gun araba ile gidip gelen arkadaslar var Allaj akıl fikir versin.
  • Bir erkeğin temizlik yaptığı ender zamanlardır araba yıkamak,hobi bu ne alaka cimrilikle
  • Onu söyleyen kişiler genelde laf söylemek için söylüyor maksat boş konuşmak olsun boş muhabbet olsun.Yoksa sizin vaktinizi yada paranızı nasıl değerlendirdiğiniz zerre umurlarında değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: odevinimo

birçok vatandaş gibi ben de arabamı kendim yıkıyorum ne var ki arabamı yıkamam bazılarına çok garip geliyo ve bana cimri diyorlar ne yapayım dostlar içime sinmiyo besnideyim adıyaman ve inanın adamlar arabanın içini silerken içim gidiyo zira kullandıkları bezler olsun ne idüğü belirsiz ilaçlar olsun içime sinmiyo böyle olunca da adımız cimriye çıkıyo geçen biri 35 bin lirayı arabaya veriyon da 10 lirayı yıkamaya vermiyon diyerek tepki gösterdi bana sizce de cimri mi yim ben

Bugün ben yıkattım arabayı, 15 TL verdim. Yıkayıcı eleman, paspasları çıkarıp, ıslak ayakakbaları ile arabanın içine oturdu, kötü oldum. Daha önce iç/dış yıkama yaptırdığım yer daha titizdi. Oturduğum yer geniş sokaklı bi yer olsa bende kendim yıkardım.

• en iyisini yapıyorsunuz..
    sen doğru bildiğini yap bırak onlar ne derlerse desinler..
  • 1 liraya benzinlikde köpük + tazyikli suyla yıkat
  • Bende çok sinir oluyorum laf edenler luyo banda bigün birine patlayacam ama bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pislik içindeki bezleriyle döşemeleri sildiklerini,
    jantları sildikleri bezle kaportayı sildiklerini görünce daha yıkamacıya götürmüyorum.
    benzinlikte 3-4 liraya köpü + tazyikli su , sonrasında da kendim güzelce siliyorum ayrı ayrı bezlerle.
    hem zevk hemde temizlik için.

yoksa dışarda sadece yıkıyorlar siliyorlar ancak temizlemiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Hocam araba yıkamak kadar büyük zevk yok ya

Tabi daha büyükleri var ama neysee..

Vay KibarAyı Vay
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyonburada

en güzelini yapıyorsunuz bence :)
    bende bakım ürünü getirip kendim yapıyorum e-max ürünleri bu konuda oldukça başarılı
    http://www.reyonburada.com/store/Search.aspx?search=true&srchtxt=e-max&brand=E-Max

rek lam lar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mayis ayindan eylul ayina kadar her hafta adapazarina gelirim kayin peder acayip kafa adamdir arabalari cok sever

Arabayi hep o yikar adam emekli saat 6.00'da kalkiyor cani sikiliyor ne yapsin birsey demiyorum isime geliyor tabi

Onun disinda hayatta elimi surmem 10 lira zaten ic dis yikama bizim burada rekabet var

Araba yikamak kimine gore sevk isidir buna eyvallah ama bana gore eziyet

• quote:

Orijinalden alıntı: ACG3

1 liraya benzinlikde köpük + tazyikli suyla yıkat

Hiç yıkatmamak daha iyi bence, ne zaman yıkatsam, kapı tavanda kalıp kalıp, çamurlar birikiyor. Olay 1 lirası ya da 5 lirası da değil, zaman kaybı, doğru düzgün temizlenmedikten sonra kirli kalsın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Sadece 4 litre su ile araba yıkayabiliyorum. (camların tam temizliği hariç)

20TL'ye bir AVM'de yıkattım arabanın tavan araları, kapı aralarında yaprak/çamur kalıntıları vardı, bu ne dedik, abi nolcak bir daha geldiğinde telafi ederiz lafından sonra, evet ev önünde araba yıkayanlar ''cimridir'' boşverin siz.

Keşke deseydiniz, ben de bu seferlik o zaman 10 lira veriyorum, çamurları o elemana gösterip, bir daha ki sefere (lafının üzerine) telafi ederim üzerini deseydiniz. Problemli bir adam dahi olsa hiçbir şey yapamazdı. Sanki bir iş yapıyor bu ülkede okumuş insanlar, diş çekiyor, 50 lira alıyorda. İki elini köpüklü suya değdiremeyip, çamuru araçta bırakan insan 20 lirayı da hak etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Hiç yıkatmamak daha iyi bence, ne zaman yıkatsam, kapı tavanda kalıp kalıp, çamurlar birikiyor. Olay 1 lirası ya da 5 lirası da değil, zaman kaybı, doğru düzgün temizlenmedikten sonra kirli kalsın daha iyi.

Benimkinde sadece hafif su izi kalıyor .
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Benimkinde sadece hafif su izi kalıyor .

Ne yalan söyliyim, defalarca yıkatmış biri olarak. Köpüğü çamurun üzerine sıkıyor, sonrasında tazyikli suyla çıkarmaya çalışıyor ancak araç kuruduğunda görüntü değişmiyor, kapının özellikle alt kısımları olduğu gibi çamur kalıyor. Fırça vurmadan, olmuyor gerçek temizlik ancak onu da orada yaptırtmıyorum adamlar halı fırçasıyla çitiler gibi, sürtüyorlar araçda daire daire çizikler oluşuyor.

• Dünya'nın en lüx araçlarından biri olan Pagani Huayra'nın kurucusu Horacio Pagani bile kendi arabasını kendi yıkıyor gardaş.

arabamı kendim yıkıyorum diye adım cimriye çıktı dostlar
  • Ev musait olduğundan hep kendim yikarim detailing işine merakliyim da zaten bütün malzemelerim var.Arabayi aldim alali sadece bir kere dışarda yikattim ondada ön tamponun yarısının vernigini kaldırdılar daha tövbe ettim üste para verseler elletmem kimseye.

• Araba sahibi değilim şuan ama hocam arabam olsa sanırım en keyif alıcağım şeylerden biri olur. Bir çok kişide arabasını kendi yıkamayı sever eğer yıkıyacağı uygun bir yer var ise. Benim oturdugum yer işlek bir caddede oldugundan aşağı inip yıkamak pek rahat değil olsa arabam ama bir şekilde bi yerde yıkamaya çalışırım. Çok mecbur kalırsam giderim. O yüzdendirki cimri diyenlere aldırmayın bu aslında bir ev hanımına bayram temizliğini niye kendin yapıyorsun demek. Eve temizlikçi çağırdık annem dört döndü yer sildiği bezi bangoya sürüyor felan diyor. Kısaca bu evdede arabadada aynı tititzsen kendin yaparsın bu kadar basit.
  • Ben arabamı zevkle temizlerim ve şu ana kadar benim gibi detaylı temizleyen bir yıkamacvıya denk gelmedim.Kendim temizliyorum, meguiars ürünleri kullanıyorum, yıkamacıların bile gözü düşüyor :)
  • zamani bol olan, isi gucu olmayan, emekli v.b. gibi insanlar icin normal bir sey olabilir ama ben ogrenci halimle bile buna zaman bulamam, isi gucu olup calisan adamlar nasi zaman buluyo anlamak guc.

hobi diyorlar bir de, haftada 3 gun 1 saat spor salonuna git, spor yap daha saglikli yasa desek zaman yok diye aglarlar ama oturup araba yikamaya vakit var:)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.