Şimdi Ara

arabamı oyuncakmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mrb arkadaşlar dün hyundai bayisinde bi hyundai nin otomobillerini inceledim ama arabalar oyuncak gibi duruyo özellikle iç döşeme ve klima butonları falan sanki oyuncak lego gibi ve gözüme çok dar geldi sizce alınırmı yoksa vazmı geçeyim özellikle otomatik alacam otomatik vites kullanan lar varsa bana bilgi versin

• başlıktan dolayı çok başın ağrır bence daha yumuşak olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

başlıktan dolayı çok başın ağrır bence daha yumuşak olabilirdi
    aynen katılıyorum. polemik yaratmaya gerek yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: cardinal636

başlıktan dolayı çok başın ağrır bence daha yumuşak olabilirdi

• quote:

Orjinalden alıntı: çılgın_26

mrb arkadaşlar dün hyundai bayisinde bi hyundai nin otomobillerini inceledim ama arabalar oyuncak gibi duruyo özellikle iç döşeme ve klima butonları falan sanki oyuncak lego gibi ve gözüme çok dar geldi sizce alınırmı yoksa vazmı geçeyim özellikle otomatik alacam otomatik vites kullanan lar varsa bana bilgi versin

vazgeç.
    oyuncakları araba diye kakalıyor hyundai.
    kandırıyorlar insanları.
    bunlarda motor yok. arbanın altında bir yer var, oraya 3 tane kalem pil takıyorsun öyle çalışıyor.
    eğer hyundai alırsan bir de bir takım şarjlı pil ve şarj makinası al.
    yoksa pile para yetiştiremzsin.
    bi de arabada kullandığın pilleri fotoğraf makinasında felan kullanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

quote:

mrb arkadaşlar dün hyundai bayisinde bi hyundai nin otomobillerini inceledim ama arabalar oyuncak gibi duruyo özellikle iç döşeme ve klima butonları falan sanki oyuncak lego gibi ve gözüme çok dar geldi sizce alınırmı yoksa vazmı geçeyim özellikle otomatik alacam otomatik vites kullanan lar varsa bana bilgi versin

vazgeç.
    oyuncakları araba diye kakalıyor hyundai.
    kandırıyorlar insanları.
    bunlarda motor yok. arbanın altında bir yer var, oraya 3 tane kalem pil takıyorsun öyle çalışıyor.
    eğer hyundai alırsan bir de bir takım şarjlı pil ve şarj makinası al.
    yoksa pile para yetiştiremzsin.
    bi de arabada kullandığın pilleri fotoğraf makinasında felan kullanma.
    bi de hyundaileri çekip yere bırakırsan bir süre kendi kendine gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihg70

bi de hyundaileri çekip yere bırakırsan bir süre kendi kendine gidiyor.

Alıntıları Göster
    bence hyundai araçlar uzun zamandan beri ülkemizde hizmet veren alıcısı satıcısı olan özellikle Amerikada en kaliteli araçlar sıralamasında başı çeken bir markaa araçları da güzel bence.tabi bu benim fikrim.Beğenmeyen arkadaşlarımın da fikirlerine saygım var ancak ülkemizde yıllar boyu benzin deposunun,kapısının,kontağının ayrı anahtarla çalıştığı,kışın ısınmayan,çorum kaloliferi takılan araçları bu millete reva gören zihniyetleri hiç unutmayalım derim.Bir arabayı beğenmiyorsak almayız olur biter,nasıl bir partiyi sevmiyorsak ona oy vermediğimiz gibi.Ben şahsen korelileri alkışlıyorum.Araçlarıyla otomobil devi haline geldikleri için.Herkese hayırlı geceler.

• quote:

Sayın arkadaşım hangi araçtan bahsettiğinizi öğrenebilir miyim? Merak ettimde gerçekten oyuncak arabayı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp___

quote:

Sayın arkadaşım hangi araçtan bahsettiğinizi öğrenebilir miyim? Merak ettimde gerçekten oyuncak arabayı...
    era dan bahsediyorum era nın içi çok kötü sanki dügmeler elimde kalacak gibi bide matrix arkadaşlar sinirlenmeyin yada alaycı cvp vermeyin gayet ciddiyim 30 milyarı çöpe atmak istemem arabaları inceledim ve dikkat edin tuscon yada santafeye lafım yok ama ötekiler tipsiz vede bu bölüme özellikle yazdım başka model olsa tamam yannış yee yazdım der özür dilerim zati belirttim bana fanatik marka savunucuları deil tarafsız bakanlar cvp verirse ii olur saygılar

özellikle matrix sanki tekerlerin üzerinden kaçacak gibi duruyor bide bagaj çıtaları olunca sanki yukarı çekilmiş paket lastiği gibi duruyo

bana tarafsız yorum yaparsanız memnun olurum

saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: av.murat

bence hyundai araçlar uzun zamandan beri ülkemizde hizmet veren alıcısı satıcısı olan özellikle Amerikada en kaliteli araçlar sıralamasında başı çeken bir markaa araçları da güzel bence.tabi bu benim fikrim.Beğenmeyen arkadaşlarımın da fikirlerine saygım var ancak ülkemizde yıllar boyu benzin deposunun,kapısının,kontağının ayrı anahtarla çalıştığı,kışın ısınmayan,çorum kaloliferi takılan araçları bu millete reva gören zihniyetleri hiç unutmayalım derim.Bir arabayı beğenmiyorsak almayız olur biter,nasıl bir partiyi sevmiyorsak ona oy vermediğimiz gibi.Ben şahsen korelileri alkışlıyorum.Araçlarıyla otomobil devi haline geldikleri için.Herkese hayırlı geceler.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: av.murat

sayın arkadaşımönce bana bunu diyecegine geçmişteki efsane olmuş araçlara çamur atma bahsettiğin araba R12 unutmayalım ki hala yollarda bu araçlar bana göstersene bi tane yaşı 15 ini geçipte hala taş gibi çalışna bi hyundai yada megan toyota varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: çılgın_26

quote:

Orjinalden alıntı: av.murat

sayın arkadaşımönce bana bunu diyecegine geçmişteki efsane olmuş araçlara çamur atma bahsettiğin araba R12 unutmayalım ki hala yollarda bu araçlar bana göstersene bi tane yaşı 15 ini geçipte hala taş gibi çalışna bi hyundai yada megan toyota varmı ?

Alıntıları Göster
    ben sizin fikirlerinize birşey demedim.o araçlara da çamur atmadım.Ben Türk milletini o araçlara mahkum eden zihniyete kızgınım.Biz o çamur atıyorsun dediğiniz araçları bile üretemedik montajını yapabildik sadece.Kabul edelim koreliler bu işi çok iyiyapıyor.Ayrıca biz de ailece yıllarca toros ve daha önce renoult12 sw kullandık.Alternatif sunmadılar bu millete.uyanışımız geç oldu.Benim isyanım buna yoksa sizin hyundai araçlar hakkındaki yorumunuza lafım yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: av.murat

ben sizin fikirlerinize birşey demedim.o araçlara da çamur atmadım.Ben Türk milletini o araçlara mahkum eden zihniyete kızgınım.Biz o çamur atıyorsun dediğiniz araçları bile üretemedik montajını yapabildik sadece.Kabul edelim koreliler bu işi çok iyiyapıyor.Ayrıca biz de ailece yıllarca toros ve daha önce renoult12 sw kullandık.Alternatif sunmadılar bu millete.uyanışımız geç oldu.Benim isyanım buna yoksa sizin hyundai araçlar hakkındaki yorumunuza lafım yok...

Alıntıları Göster
    @çılgın_26

kardeş Hyundai'nin araçlarını beğenmiyorsan başka marka araçlara bakabilirsin. kimse sana silah zoruyla araba satmıyor. bir sürü bayii var git bilgi al beğendiğin araçlarda test sürüşü yap hangi marka ve modeli beğeniyorsan ondan al.

alternatif araçlar;

FIAT
    RENAULT
    DACIA
    LADA
    KIA
    SKODA
    SAAB
    TATA
    ALFAROMEO
    FORD
    OPEL
    VOLKSWAGEN
    AUDI
    MERCEDES
    BMW
    VOLVO
    CITROEN
    PEUGEOT
    TOYOTA
    SUZUKI
    USUZU
    DAEWOO
    DAIHATSU
    MAZDA
    HONDA
    NISSAN
    SUBARU
    CHEVROLET
    CHRYSLER
    JEEP
    FARRARI
    LOMBARGINI
    PORSCHE
    JAGUAR
    RANGEROVER
    LANDROVER

benim tavsiyem LOMBARGINI mesala.. ama sen ne kullanıyorsun dersen imzamdaki aracı kullanıyorum.. ileride param olursa LOMBARGINI alacam işallah..

yazmayı unutmuşum bir de SHERRY var bu ne diye soracağını biliyorum. bu da made in Chine.
    çin malı yanii çan çin çon marka. yanlız kaliteli olduğunu söylemek zor. yinede zaman gösterecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevizkabugu -- 6 Şubat 2008; 12:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: çılgın_26

era dan bahsediyorum era nın içi çok kötü sanki dügmeler elimde kalacak gibi bide matrix arkadaşlar sinirlenmeyin yada alaycı cvp vermeyin gayet ciddiyim 30 milyarı çöpe atmak istemem arabaları inceledim ve dikkat edin tuscon yada santafeye lafım yok ama ötekiler tipsiz vede bu bölüme özellikle yazdım başka model olsa tamam yannış yee yazdım der özür dilerim zati belirttim bana fanatik marka savunucuları deil tarafsız bakanlar cvp verirse ii olur saygılar

özellikle matrix sanki tekerlerin üzerinden kaçacak gibi duruyor bide bagaj çıtaları olunca sanki yukarı çekilmiş paket lastiği gibi duruyo

saygılar

Alıntıları Göster
    quote:

saygılar

Kusura bakma sende el değil pençe var o zaman arkadaşım. Ben kullanıyorum elimde falan kaldığı yok hiçbir kumandanın gayet şık ve kibar onlara lafım yok. Ha deseydinki iç mekanda kullanılan plastik kalitesiz lafım olmazdı sana, ancak oyuncak araba gibi falan afaki yorumlar yazmışsın sonrada marka fanatikleri yazmasın demişsin, şimdi ben marka fanatiğimi oldum? Era topiiğini incelersen benim yazdıklarımı görürsün era hakkında en çok eleştiren benim. Fakat böyle oyuncak araba falan demekte çok büyük haksızlık olur, zira eralar kendi sınıfı içinde en iyi araçlardan birtanesidir. Kimsede bunun aksini söyleyemez. Sen eraya tipsiz diyorsun o zaman honda city ne dersin çok merak ediyorum. Tip kavramı görecelidir, sen eraların tipini beğenmezsin ben beğenirim ancak bunada saygı duyarız karşılıklı öyle değil mi arkadaşım. Buraya çıkıpta oyuncak mı araba mı diye başlık atıp yazı yazmayız normalde... Era nın sınıfındaki araçları incele ondan sonra gel burada yorumunu yap. O sınıfta hiçbir aracın iç mekanı kaliteli değil (bir kaç istisna olabilir) genel olarak dediğim gibi. Bu laf çok moda oldu, marka fanatiği senin gibi düşünmedim diye marka fanatiği olurum şimdi, neyse olalım canım sorun değil....

Saygılarımla...

• quote:

quote:

saygılar

Kusura bakma sende el değil pençe var o zaman arkadaşım. Ben kullanıyorum elimde falan kaldığı yok hiçbir kumandanın gayet şık ve kibar onlara lafım yok. Ha deseydinki iç mekanda kullanılan plastik kalitesiz lafım olmazdı sana, ancak oyuncak araba gibi falan afaki yorumlar yazmışsın sonrada marka fanatikleri yazmasın demişsin, şimdi ben marka fanatiğimi oldum? Era topiiğini incelersen benim yazdıklarımı görürsün era hakkında en çok eleştiren benim. Fakat böyle oyuncak araba falan demekte çok büyük haksızlık olur, zira eralar kendi sınıfı içinde en iyi araçlardan birtanesidir. Kimsede bunun aksini söyleyemez. Sen eraya tipsiz diyorsun o zaman honda city ne dersin çok merak ediyorum. Tip kavramı görecelidir, sen eraların tipini beğenmezsin ben beğenirim ancak bunada saygı duyarız karşılıklı öyle değil mi arkadaşım. Buraya çıkıpta oyuncak mı araba mı diye başlık atıp yazı yazmayız normalde... Era nın sınıfındaki araçları incele ondan sonra gel burada yorumunu yap. O sınıfta hiçbir aracın iç mekanı kaliteli değil (bir kaç istisna olabilir) genel olarak dediğim gibi. Bu laf çok moda oldu, marka fanatiği senin gibi düşünmedim diye marka fanatiği olurum şimdi, neyse olalım canım sorun değil....

Saygılarımla...

Alıntıları Göster
    Ayrıca Renault 12 lerle olan tespitine bayıldım doğrusu, ya o araçlar hala neden devam etmesin motorunu yaptır bin ne olacakki, araçta bir özellikmi varki bozulacak bozulsun, motorunu yaptırırsın binersin bozulur bir daha yaptırırsın git herhangi bir ustaya yapar zaten her usta onlarla usta olmadı mı? Hala piyasada ayakta duruyormuş yav durmayıpta ne olacak anlamıyorum ki hacı muratlar bile cirit atıyor motorunu yaptırıyorlar biniyorlar adamlar ne olmuş. Bir yerimi çürüdü bir yerimi koptu git bakkalda bulursun parçasını yoksa uydurma falan birşeyler yaparlar.

Arkadaş çok doğru söylemiş avrupalılar süper araçlara binerken biz torosun olmayan özelliklerini anlatıyorduk hala da anlatıyoruz baksana.

Saygılar...

• quote:

Ayrıca Renault 12 lerle olan tespitine bayıldım doğrusu, ya o araçlar hala neden devam etmesin motorunu yaptır bin ne olacakki, araçta bir özellikmi varki bozulacak bozulsun, motorunu yaptırırsın binersin bozulur bir daha yaptırırsın git herhangi bir ustaya yapar zaten her usta onlarla usta olmadı mı? Hala piyasada ayakta duruyormuş yav durmayıpta ne olacak anlamıyorum ki hacı muratlar bile cirit atıyor motorunu yaptırıyorlar biniyorlar adamlar ne olmuş. Bir yerimi çürüdü bir yerimi koptu git bakkalda bulursun parçasını yoksa uydurma falan birşeyler yaparlar.

Arkadaş çok doğru söylemiş avrupalılar süper araçlara binerken biz torosun olmayan özelliklerini anlatıyorduk hala da anlatıyoruz baksana.

Saygılar...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar sonata nasıl bir araç yeni kasaları binip bakan varmı.Eğer güzel bi araçsa ki öledir sanıyorum yazık o araca piyasası yok o kötü bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: LİTEON

Arkadaşlar sonata nasıl bir araç yeni kasaları binip bakan varmı.Eğer güzel bi araçsa ki öledir sanıyorum yazık o araca piyasası yok o kötü bir durum.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Ben inceleme fırsatı bulmuştum araç gerçekten güzel kaliteli, içinde kullanılan malzemelerde kaliteli, fakat sizinde dediğiniz gibi piyasası zayıf o yüzden pek tercih edilmiyor. Zira o sınıftaki rakipleri çok kuvvetli birazda onun etkisi ile geride kalıyor diyebilirim ancak araç çok güzel ve konforlu bir araç. Saygılar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Ben inceleme fırsatı bulmuştum araç gerçekten güzel kaliteli, içinde kullanılan malzemelerde kaliteli, fakat sizinde dediğiniz gibi piyasası zayıf o yüzden pek tercih edilmiyor. Zira o sınıftaki rakipleri çok kuvvetli birazda onun etkisi ile geride kalıyor diyebilirim ancak araç çok güzel ve konforlu bir araç. Saygılar...

Alıntıları Göster
    gelelim şu oyuncak mevzuuna,
    insan bir arabaya karşı almadan daha oyuncak gibi felan düşünüyorsa
    alınca hiç sindiremez
    sen en iyisi alma kardeşim,
    birde matrix başka bir model accent başka birbirleriyle alakası yok
    sen önce sedan mı olacak wagon mu hb mi olacak ona karar ver ver en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: yuci

gelelim şu oyuncak mevzuuna,
    insan bir arabaya karşı almadan daha oyuncak gibi felan düşünüyorsa
    alınca hiç sindiremez
    sen en iyisi alma kardeşim,
    birde matrix başka bir model accent başka birbirleriyle alakası yok
    sen önce sedan mı olacak wagon mu hb mi olacak ona karar ver ver en iyisi

Alıntıları Göster
    oyuncak moyuncak...adamlar diyo ki : benim adım;hıdır,elimden gelen budur...ister al ister alma

yani senın beğenmediğin aracı ben burda sana mı aldıracam yorumlarımla..alla alla yaw...neye soruyosun ki bi de? ben bi bayıye gidiyim beğenmiyim...olay bitmiştir..kimseye fikrini bile sormam..ama kararsız kalırım teredütlerim olur fakat bı yandan da almak isterim..işte o zaman buraya konu açar millete sorarım..ama üsluplu bi şekilde..

senın gibilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wf1x -- 7 Şubat 2008; 20:51:12 >

• quote:

arabanın içi sanki eski arabalastikleri eritilip kullanılmış ewet oyuncak arabalar gibi çok kalitesiz

• quote:

Orijinalden alıntı: gacara_53

quote:

arabanın içi sanki eski arabalastikleri eritilip kullanılmış ewet oyuncak arabalar gibi çok kalitesiz

Bence arkadaşın asıl amacı aracı kötülemek. Bunun hyundai almaya niyeti falan yok....

• quote:

Orijinalden alıntı: wf1x

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Orjinalden alıntı: wf1x

Orjinalden alıntı: gacara_53

şahinlerin-doğan slx lerin-torosların çoçuklarıyız biz....mercedes bu hyundaı mercedessssssssss
    ne kadar para o kadar köfte

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.