Şimdi Ara

arabamı oyuncakmı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen sonayatada da oyuncak diyorsan aklından sorunun wardır arkadaşımm kendini kontrol ett....

DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞMA BÖLE Bİ SORUNUN VARSA ARABA ALMA ALCAKSANDA AKÜLÜ ALL OYUNCAK ARABAMI DİYE DÜŞÜNN ....
  • Orjinalden alıntı: wf1x

Orjinalden alıntı: wf1x

Orjinalden alıntı: gacara_53

Orjinalden alıntı: çılgın_26

mrb arkadaşlar dün hyundai bayisinde bi hyundai nin otomobillerini inceledim ama arabalar oyuncak gibi duruyo özellikle iç döşeme ve klima butonları falan sanki oyuncak lego gibi ve gözüme çok dar geldi sizce alınırmı yoksa vazmı geçeyim özellikle otomatik alacam otomatik vites kullanan lar varsa bana bilgi versin

arabanın içi sanki eski arabalastikleri eritilip kullanılmış ewet oyuncak arabalar gibi çok kalitesiz

şahinlerin-doğan slx lerin-torosların çoçuklarıyız biz....mercedes bu hyundaı mercedessssssssss
    ne kadar para o kadar köfte

ula birazdaha güzel bişey yapsadı eski accent ler baya içi güzel ama eralar baya bi kötü nedir yani millet fikirlerini yazamazmı hemen dilinizi bulaştırmaya ne gerek var arabadır bu su kaldırır. insanları krmaya değmez herkes arabasını göklere çıkariyor çocukca işler herkesin arabası en güzelidir zaten bir arabanın masrafı 1 ev kadar bide övecem onu hemi atgibi taşısın işte işi ne

• Selamlar
    geçenlerde 70.000 bakımını yaptırdığım ve bunu 80 ytl ye bitirdiğim accentim ile 4 yıldır beraberiz. 80000 km ye yaklaştık ve hiçbir yeri bozulmadı. çok güzel bir oyuncak yapmışlar. Hyundai firmasına teşekkür ederim aile bütçemize yaptığı katkılardan dolayı.

Son söz:
    Araba arabadır kardeşim , statü göstergesi veya hava aracı diyenlere kanmayın , cebinizdeki parayı çalmaya çalışıyorlar. Arabaya binersin ve A noktasından B noktasına gidersin. Giderken Klimayı açarsın ohh dersin. Kediye çarpmayım diye frene asılır ABS yi devreye sokarsın. Kaza olursa hava yastığına yapışırsın. Toplamda budur bir araba.

oyuncak moyuncak al gitsin. Nikahmı kıyıcan hyundai ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.4citamm

sen sonayatada da oyuncak diyorsan aklından sorunun wardır arkadaşımm kendini kontrol ett....

DİKKAT ÇEKMEYE ÇALIŞMA BÖLE Bİ SORUNUN VARSA ARABA ALMA ALCAKSANDA AKÜLÜ ALL OYUNCAK ARABAMI DİYE DÜŞÜNN ....

niye bu kadar alındınız anlamıyorum ya yalan mı arabaların tipi kaymış bakın diger koreli kia ya yada japon hondaya hiç olmassa arabalarda şekil var sana ben sonata mı dedim ii oku eradan ve matrixden bahsettim ayrıca iç düşemesi rezalet zaten vazgeçtim üstüne paraad verseler almam neymiş araba kaçıyomuş falan mış filan mış keşki kaçarken biraz daha tipi düzgün olsa ayrıca era bana brodway i hatırrlattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: demir_mert

Bence arkadaşın asıl amacı aracı kötülemek. Bunun hyundai almaya niyeti falan yok....

kardeşim ban ne neden kötüleyeyim yani burada gerçeklei söylemek suçmu al sana bi örnekte honda city araba ii ama arkası sonradan eklen miş gibi ayrıca benim kötülemem le bu aracın kalitesimi düşüo demekki bazı hyundai cilerin içinde benim düşüncelerime katılıp söyleyemeyenler varmış ii ooldu unutmayın ki bu kadar tepki verdiğinize göre sizinde bu arabalara sizinde içinize sinmeyen bişiler var

ayrıca yazdıgım konulara bir bakın ben her markayı gerektiğinde eleştiririm isterse ferrari olsun
  • Geçen gün senin gibi bir model daha vardı ona da sormuştum sanada sorayım. Bu Hyundai Accent (te) başınıza kötü birşey mi geldi kardeşim? içimi dar geldi plastiği bir yerinizemi battı? Yapıcı eleştirilere evet ama ne bu böyle yok oyuncak arabaymışta yok bilmem ne?

quote:

quote:

Bence arkadaşın asıl amacı aracı kötülemek. Bunun hyundai almaya niyeti falan yok....

kardeşim ban ne neden kötüleyeyim yani burada gerçeklei söylemek suçmu al sana bi örnekte honda city araba ii ama arkası sonradan eklen miş gibi ayrıca benim kötülemem le bu aracın kalitesimi düşüo demekki bazı hyundai cilerin içinde benim düşüncelerime katılıp söyleyemeyenler varmış ii ooldu unutmayın ki bu kadar tepki verdiğinize göre sizinde bu arabalara sizinde içinize sinmeyen bişiler var

ayrıca yazdıgım konulara bir bakın ben her markayı gerektiğinde eleştiririm isterse ferrari olsun

• Hyundai 2000li yıllarda teknolojiyi tam anlamıyla yakalamıştı ve bende 2001 accent almıştım ve o zamanlarda bir çok araçtan iyiydi accent ama şanzımanda çok problem yaşamıştım.Ancak şimdi hyundai'nin teknoloji problemi var gibi geliyor bana.
  • saol kardeş işte böle yorum yapılır şefaf ve fanatizimden uzak çok tşk
    quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

Hyundai 2000li yıllarda teknolojiyi tam anlamıyla yakalamıştı ve bende 2001 accent almıştım ve o zamanlarda bir çok araçtan iyiydi accent ama şanzımanda çok problem yaşamıştım.Ancak şimdi hyundai'nin teknoloji problemi var gibi geliyor bana.
  • Eleştiri yaparken de dozunu kaçırmamak lazım. Unutmaki şu an çoğu insan o arabalara sahip olabilmek için ne sıkıntılar çekiyor. Onlar da istemezler mi Mercedes-BMW ye binmeyi. Bunları düşün de ondan sonra yorum yap. Plastiği kötü vs vs... Bunlarda haklı olabilirsin ama düşünceni söylemenin de bir uslubu bir kuralı vardır. Diğer insanları kırmadan, incitmeden de bunu yapabilirsin. Unutma ki yarın öbürgün senin kullandığın araca da böyle yorum yapılsa sen benim verdiğim tepkiden çok daha fazlasını verirsin...
    quote:

quote:

• bence polemik yapmak için açıldığını düşündüğüm forum üyelerine hiçbir paylaşım amacı gütmeyen, bence kapatılıp kilitlenmesi gereken bir konu
  • Konunun gidisati tamamen tartismaya yonelik, bu sebepten dolayi kilitlemek zorundayim. Era ve Matrix topicleri mevcut, orada gorusu olanlar forum adabina uyarak ve aracin kullanicilarini rencide etmeden paylasabilirsiniz. Iyi forumlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.