arkadaşlar 2007 palio mu park ederken acemi olduğum için parkederken duvara sürttüm.sağ ön tarafta çizikler oldu. ne yapmam lazım direk boya ya mı götüreyim yoksa bırakıyım dursun mu. lütfen yardımcı olun...
Pasta Cila ile çıkabilir belki öyle birşeyler duymuştum.
Aracınızda bu çizik oluşmadan önce boya varmıydı ?
Eğer aracınızda zaten boya varsa götürün boyaya.
Ama aracınızda boya yoksa sadece bu çizik varsa çizik rahatsız etsede etmesede boyatmayın derim kalsın çizikler. Sattığınız zaman dersiniz çiziği var boyası olmasın diye boyatmadım alıcı ister boyatır ister öyle biner en azından boyasız olur araç.
Saygılar
Tırnağınız çiziklere takılıyorsa geçmiş olsun.Boyatmanız gerekir.
Tv reklamlarında çiziklere karşı bir kalem var ama çizik durumunun nasıl birşey olduğu hakkında bilgi sahibi olursak daha iyi olur fotoğraf eklyebilirmisiniz.
Cizik kalemleri hikaye. Once en yakin yikamaciya. Pasta cila falan cikarmaz derse mecburen boyanacak. Ama cizikler metal gorunecek kadar derin degilse ben o sekilde birakmanizi tavsiye ederim ufak tefek seyleri boyatmaya degmez.
quote:
Orijinalden alıntı: Brujeria35
Tv reklamlarında çiziklere karşı bir kalem var ama çizik durumunun nasıl birşey olduğu hakkında bilgi sahibi olursak daha iyi olur fotoğraf eklyebilirmisiniz.
bu kalemlerin forumda konusu vardı .hem memnuniyet yoktu,hemde yurtdışından sipariş vermek çok daha ucuzdu.
arkadaşlar çok saolun ama pasta cilaya falan gerek kalmadı. konuyu açtıktan sonra kaza yaptım:( sağ ön taraf falan gitti karbiratör gitti. kaputta da biraz eziklik var. çok masraf çıkar mı ki?
Kafa bulcak başka bir yer bul.
kafa mafa bulmuyom beyler. arabayı sürttüm eve geldim internette araştırdım falan.işte konu açtım bi kaç saat sora tekrar arabaya bindim bu sefer kaza oldu işte
quote:
Orijinalden alıntı: emre_ax
arkadaşlar çok saolun ama pasta cilaya falan gerek kalmadı. konuyu açtıktan sonra kaza yaptım:( sağ ön taraf falan gitti karbiratör gitti. kaputta da biraz eziklik var. çok masraf çıkar mı ki?
resim koy bakalım. ne kadar masraf olduğunu nerden bilelim. hem 2007 palio da karbüratör yok. sakın o radyatör olmasın????
Geçmiş olsun kasko nuz varsa sorun yok yada suç karşı taraftaysa onun trafik sigortasından yaptıracaksınız.