Şimdi Ara

Arabanın altını vurdum sorun olurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar taşlı bi arazı de görmedim kayayı 5-10 km hızla giderken kayaya çıktı biraz sağlam bi ses geldi korkuttu tampon. A da zarar vermiş baya eyildim baktım akıntı filan yok ama sorun olurmu acaba Yağ var aracın altında ama eski galiba vurur vurmaz baktım yine vardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çizikli, vuruklu bi yer görünmüyor mu yoksa ben mi göremedim sadece tamponda sürtmüş olabilir.

Edit: o yağlar ne iş hocam? Tüm takımları mazotla yıkatmışsınız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 28 Temmuz 2015; 23:48:04 >
  • Cidden birsey gozukmuyor. Iciniz rahat degilse tanidik usta varsa goturun lifte kaldirip baksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Çizikli, vuruklu bi yer görünmüyor mu yoksa ben mi göremedim sadece tamponda sürtmüş olabilir.

Edit: o yağlar ne iş hocam? Tüm takımları mazotla yıkatmışsınız gibi

Bende baktım hocam bişey göremedim tamponun alt eki kırıldı bildiginiz kayaydı oval dalgınlıgıma geldi keyfimi kaçırdı akşam akşam sık sık durdugum yerde baktım akma varmı die ama akıntı yoktu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

Cidden birsey gozukmuyor. Iciniz rahat degilse tanidik usta varsa goturun lifte kaldirip baksin.

Karter de delinme filan olsa hocam sürekli akıtırdı demi yağ

• quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

quote:

Cidden birsey gozukmuyor. Iciniz rahat degilse tanidik usta varsa goturun lifte kaldirip baksin.

Karter koruma plastikse o parcalanirdi yag karterini catlatirsaniz da yag akitirdi. Durumun o kadar ciddi olacagini sanmiyorum, farkederdiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cbekcibasi

quote:

Karter koruma plastikse o parcalanirdi yag karterini catlatirsaniz da yag akitirdi. Durumun o kadar ciddi olacagini sanmiyorum, farkederdiniz.

Kırık cıkık yamuk bişey göremedim 40 km de yol geldim bi sorun yaşamadım umarım bişey çıkmaz sagolun hocam :)

• Cbekcibasi kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, tampon genelde bi tık aşağıda olur, ona çarpıp kırmıştır.
    Yanlız yukarda bir somunda yağ damlası var, çarmadan değildirde, ara ara yağı kontrol etmekte fayda var :)

• Araç model olarak ne? Geçen gün bir Abimiz Golf'ün altını kesip ağaç köküne vurdu far sensörleri kırılmış bugün serviste bakınca fark etmişler.Araç zaten far uyarısı veriyordu.Sizin araçta her hangi bir uyarı var mı? Ya da arıza lambasını yanıyor mu?
  • Karterde delik yoksa araç yolda giderken saga sola çekme yada kulağınızın aşina olmadığı bir ses yoksa önemli birşey yoktur.gecmis olsun.

• Zamanında fiesta nın karterini kırmış birisi olarak (manzara fenaydı) aracının altında bir problem görmediğimi belritmek isterim. Darbeden dolayı şurayı yamultmuş olabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 29 Temmuz 2015; 2:56:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirHan

Zamanında fiesta nın karterini kırmış birisi olarak (manzara fenaydı) aracının altında bir problem görmediğimi belritmek isterim. Darbeden dolayı şurayı yamultmuş olabilir misin?

Aynen hocam ben oraya dikkat etmedim şuanlık bi yağ falan birşey yok araçta bakalım yarın lifre kaldıracam bakalım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.