Şimdi Ara

Arabanin kaputda bagcik baglama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arabami yikadim dukkana gittim karsi yola koydum bir ara ciktik sigara iciyoz serefsizin biri yaninda kizda var 16 17 yaslarinda arabamin yaninda durdu ayagini kaputa dayayip ayakkabisinin bağcıni baglamaya basladi kafamin tasi atti yemin ederim gozlerim karardi kostum arkasindan tüm gücümle tekmeyi gecirdim düştü bu ikide tokat attım etrafdakiler ayirdi görüsecez senle deyip gitti bakalım 3 saat oldu bekliyoruz hala ben kus bokundan sakinirken gelmis şerefsiz ayagina dayiyor arabama etrafdaki esnaf bir ondan adam dovulurmu falan beni kınıyor yine olsa yine dalarim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaportaya mı Lastiğe mi ? Lastik olsa sorun değil de kaporta biraz artislik olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçek olmadığını düşünüyorum ancak böyle bir şey gerçekte olsa ve dövmeye kalksalar davacı olur sonuna kadar hakkımı ararım hele hele 18 yaşından küçük birisine darp..

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Kaportaya mı Lastiğe mi ? Lastik olsa sorun değil de kaporta biraz artislik olmuş.

Camurlukla kaput arasina hocam teker değil oraya koyamaz zaten araba basık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mhpli osman -- 7 Eylül 2016; 16:32:16 >
  • Çok ayıp etmişsin kızarsın uyarırsın yaptığının doğru olmadığını söylersin ama dövmek nedir hele ki gençlere bu şekilde yaklaşmak hiç doğru değil

• Aah ahh bu forumda bu gozler neler okudu. Araba yaslaniyolar diye kizmalar bagirmalar falan.

İki taraf adina neden boyleyiz dusunmuyor degilim.

Yapan kisi bi nebze suclu git ayagini lastige falan dayada bagla ayakkabilerinin bagini.

Sizde abartmissiniz ve o arkadastan daha cok suclusunuz. Hic sormadan etmeden vurmak nedir? Karı gibi arkadan vurur gibi!

Biraz hosgörü bizim ilacimiz biraz sakinlik sukunet.

• Hadi yaslanır anlarımda ayağını kaportanın üstüne koymak aşırıya kaçmaktır.Burada yanlış yaptın diyenlerin kendi arabasına böyle birşey yapılsa ne yapacağını merak ediyorum.

Birde hafif csb kokusu geldi sanki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaputu boyali aracin deger kaybi
    5 yıl önce açıldı
    Karter catlak tamiri hakkinda?
    9 yıl önce açıldı
    Paspas alti islaklik yardim
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapiyi bile sert carptiklarinda kızıyorum cizik görüyorum morel kalmiyor birde ergen gelip ayağını dayamis görünce nevrim döndü csb degil 3 4 saat once yaşandıda simdi burda arabani zarar verirler cizerler falan diyorlar bela aldik başa

• Mhpli osman M kullanıcısına yanıt
    csb yapacaksan profilini kapat bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

csb yapacaksan profilini kapat bari.

Ne csb si hocam bizim guvenlik kamerasindan alabilirsem atam eklede hemen csb

• Yaptığı doğru değil ama sizin yaptığınızda doğru değil sert bir şekilde uyarabilirdiniz.

• DH'de adamı böyle ifşa ederler
    Kaybol ufaklık

• Konuyu açanın dayak yiyen taraf olma olasılığı
  • İyi yapmissin

• Ulan ne güldüm ifşa grubu iş başında

• quote:

Orijinalden alıntı: StrongestWarrior

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114317070&p=1&anchorToGo=114317070#114317070b

Bu adamın taa o zaman bu açtığı konuya git buradan yazdığım için beni linç etmişlerdi...

• nuhoglu55 kullanıcısına yanıt
    adama tam ellerin derk görmesin dicektim
    uyarını gördüm
    belliki bu ergen birinin kaputuna yaslanmış
    ama kaputtan ergonomik olarak sıyırmışlar şimdi naapsam diye akıl almaya gelmiş
    helal olsun nuhoglu55 e nasılda çomak soktu ayakkabı bağcığına
    edit StrongestWarrior arkadaşımızada teşekkür boynumuzun borcudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msmart -- 12 Eylül 2016; 21:27:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.