Şimdi Ara

arabanın rengi önemli mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence renk Çok kötü olmadıktan sonra sorun olmaz al gitsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 5 Ağustos 2011; 0:16:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Arabayı ilk görenler Hemen Yeşil diyor nedense Bende İlk alırken yeşil diyordum Şimdi gözüm alıştı....Sarı diyorum.Ayrıca Ruhsattada Sarı yazıyor .Bok yeşili değil yani

O zaman b.k sarısı

Takılıyorum Aracın rengi aslında çok da önemli değil. Neticede içine biniyorsunuz siz sürüş keyfini yaşadıktan sonra gerisi mühim değil. Fakat şahsi görüşüm koyu renklerin idamesinin zor olduğu yönde. Bu yüzden çok koyu renkleri tercih etmemeye çalışırım.

• bizim valide hep mavi alınmaz. gri veya siyah tutuluyor diyordu. sizin bu yazdıklarınızı anlattım. çok sevindi. ben dedim bana inanmadın. elaleme inandın diyor. ben ettim siz etmeyin. annenizi dinleyin
  • favori rengim bordo. veya beyazda olabilir. bilmiyom işte değişik passatda en sevdiğim rekse tuhaf ama açık bej.
    arkadaşların dediği gibi araca göre değişiyor.
  • Araba alırken çok abes olmadıkça rengine bakmam.Artık geride kaldı tutmaz muhabbeti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Arabayı ilk görenler Hemen Yeşil diyor nedense Bende İlk alırken yeşil diyordum Şimdi gözüm alıştı....Sarı diyorum.Ayrıca Ruhsattada Sarı yazıyor .Bok yeşili değil yani

O zaman b.k sarısı

Takılıyorum Aracın rengi aslında çok da önemli değil. Neticede içine biniyorsunuz siz sürüş keyfini yaşadıktan sonra gerisi mühim değil. Fakat şahsi görüşüm koyu renklerin idamesinin zor olduğu yönde. Bu yüzden çok koyu renkleri tercih etmemeye çalışırım.

Aynen Doğru bildin.Araç Katalogda BaşaK Sarısı Olarak Geçiyordu...

• Gri renk almayın ne alıyorsanız alın gına geldi şu renkten artık trafikte araçların yarısı gri renk
  • Bence yakışmış.
  • aracım siyah lakin yeni araç alacak olsam popüler olan inci beyazı rengini tercih ederim siyah cam tavan ile çok şık duruyor. insignia cosmo mesela.
    asla almayacağım renkler kırmızı ve türevleri.
  • Bence her aracın kendine has renkleri var. Bir de Gri-Siyah-Beyaz gibi her araca giden renkler. Bu üçlüyü herkes kabullenebildiği için çok var. Cesareti olanlar da imzamdaki gibi tercihler yapabiliyor. Alırken Aytozu Gri ile Fındık Kahvesi arasında kaldık. Gözümü kararttım kahveyi tercih ettim..
  • sen hangi rengi seviyorsan, en güzel renk o renktir. renkler ve zevkler tartışılmaz.
    beğendiğin rendi al.
    ben beyaz rengin çok güzel olmasada kullanışlı olduğunu düşünüyorum.(güneş altında felan kalırsa araç daha az ısınır diğer renklere kıyasla.
  • Pembe olmadığı sürece sorun yok...
  • zevkler renkler tartışılmaz denir ama, sanki alacağın araç pembe ne var açık mavide ?

benim araçta buz mavisi açık mavi,gayet güzelde duruyor bu kadar takılma :D
  • quote:

Gri renk almayın ne alıyorsanız alın gına geldi şu renkten artık trafikte araçların yarısı gri renk

+1907
  • Gözünüze hoş geliyorsa alın gitsin.Sonuçta siz bineceksiniz onlar değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~MidNiqT. -- 5 Ağustos 2011; 11:37:52 >
  • Arabanın rengi önemli. Yazın kavurucu sıcaklarda beyaz renk çok iyi oluyor. Araba pişmiyor. Koyu renklerde yumurta bile pişirebilirsiniz. Ben arabanın rengine bu açıdan önem veriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

Eskiden ticari arac rengi veya sirket arabasi rengi dendigi icin kimse beyazin yuzune bakmazdi birdenbire butun ulke beyaz arac hastasi oldu cikti.

Yanlis anlamayin kimseyi elestirmiyorum saskinligimi belirtmek istiyorum :)

Şu an gençlerde özellikle, fena moda.Beyaz renk siyah tavan
  • Bende bordo rengi seviyorum veya koyu kırmızı olacak. Marka model farketmez yeterki çiğ kırmızı olmasın
    Kendi arabam bordo Hanımın siyah
  • otomobilde mavi rengi sevmeye dayımın aracıyla başladım
     arabanın rengi önemli mi?
  • sıfır alırken istediğim renk olmasını isterim.olmazsa beklerim,olmadı alternatif bir renkte olabilir.ikinci elde öncelik aracın yüreyen aksamının ve boyasının durumudur. çok abes bir renk olmadıkça o kadar önemli değil.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.