Şimdi Ara

arabanın rengi önemli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla isteğim açık renkli bir araçtı..Eğer renk önemli olsaydı imzamdaki arabayı almazdım..İyi denk geldi almıştım...Allahtan yaz memleketinde değiliz buralar soğuk hep koyu renk az güneş gördümü ısınıyor.Ama yazlık yerde olsam adam böyle diye küfreder.
  • herseferinde bu sefer acık renk olacak diyorum
    cıkısta hep siyah oluyor..
    galeri de spotlar altında siyah tüm fikirlerimi değiştiriyor
  • beyaz da güzel gidio pololara bence, siyahta gidiyo birazda insanın bakışına göre değişiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blanchimont

Eskiden ticari arac rengi veya sirket arabasi rengi dendigi icin kimse beyazin yuzune bakmazdi birdenbire butun ulke beyaz arac hastasi oldu cikti.

Yanlis anlamayin kimseyi elestirmiyorum saskinligimi belirtmek istiyorum :)

Bana kalırsa bunun sebebi beyazın tonunun daha güzel kullanılması. Beyaz tonu güzel kullanıldıkça herkesin göz zevki değişti doğal olarak. Bir kaç örnekle açıklamak gerekirse;

Buzdolabı Beyaz'ı Olanlar

arabanın rengi önemli mi?

Yeni Beyaz Tonlar

• Al olsun 3 kuruş fazla olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sobriquet

süper olmuş ama geçen bunun kırmızısını gördüm berbattı. Birde bordo s320ler iğrenç oluyor :)
  • Ben de poloya füme ve griyi yakistiriyorum
  • Hiç unutmam bir de bu vardı...

Buda içi

Bu arada benim favori rengim siyahtır. Ama beyazda güzel gidiyor (Aracım fiesta 2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzman0042 -- 4 Ağustos 2011; 23:36:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: uzman0042

Hiç unutmam bir de bu vardı...

Bu arada benim favori rengim siyahtır. Ama beyazda güzel gidiyor (Aracım fiesta 2010)

Bu nasıl bir renktir abi yemin ederim polis görse sırf renkten ceza yazar...
  • Şimdiye kadar rengi hep arka plana attım ama artık kriterlerim arasında. beyaz veya gri. beyaz öncelikli
  • Buda yerli versiyon...

• Fazla uzağa gitmeye gerek yok.

• bakımı en kolay araç beyaz ve gümüş gri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzman0042

Buda yerli versiyon...

tamamen gereksiz...

sanıyorum amaç " ben buradayım " dan başka birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 4 Ağustos 2011; 23:45:16 >
  • Renk çok önemli bir unsur bence arabayı gösteren en önemli etken.Araçtan araca yakışan renk değişir. 2006 kasa pololara kırmızı ve siyah renkler yakışıyor ama benim o kasa da tercihim kırmızı olurdu.
  • Önemli tabi önce ki arabamız beyazdı çok severek biniyordum şimdikini de çok temiz kazası yok vs kaçmasın diyerek rengine bakmadan aldık ama ne yalan söyleyeyim keşke 2004 model otuzbeş binde değilde yüz küsür binde olsaydı, kullanasım gelmiyor

bu arada renk angora beji diye geçiyor tuhaf bir renk renault'un en çok tutulan rengiymiş ben tutmadıktan sonra neye yarar

eğer uzun vadede bize veda etmeyecekse araç şöyle iki üç sene daha kullanacaksak beyaz yada siyah kaplatmayı düşünüyorum
  • Benimkinin Aynı renginin katalog resmi Sizce nasıl???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lewel123 -- 5 Ağustos 2011; 0:02:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Benimkinin Aynı renginin katalog resmi Sizce nasıl???

bok yeşili değil mi bu? :)

Şaka bir yana küçükken istop limon falan oynarken bok yeşili denince mahallede bir tane Fiat Uno vardı herkes ona koşardı :)

Piyasada çok fazla gri beyaz ve siyah araç var.

Bu demek değildir ki diğer renkler kötü.

Tamamen tercih meselesi.

Önceki arabam kırmızıydı ve çok çok güzeldi.

Şimdiki arabm siyah ve sadece yıkanınca güzel çünkü çok çabuk kirleniyor. Bir daha siyah almam. Gecelerin asi çocuğu olsa bile

• Arabayı ilk görenler Hemen Yeşil diyor nedense Bende İlk alırken yeşil diyordum Şimdi gözüm alıştı....Sarı diyorum.Ayrıca Ruhsattada Sarı yazıyor .Bok yeşili değil yani
  • Arabanın renginin kendi içine sinmesi önemlidir sonuçta sen bineceksin beğenmediğin bir renk alırsan o arabaya değer vermezsin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.