Şimdi Ara

arabanın rengi önemli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
8.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazılarına göre çok saçma olacak bir başlık. bence değil...

bir tane araba buldum. satan kişi biraz odun olsa da; fiyatı, km'si, yılı ve kondüsyonu istediğim gibi. bir problem var: rengi! rengi açık mavi. arabaya bakmaya gidicem. bazı arkadaşlar, ev ahalisi "gitme" dediler. mavi araba alınmazmış. balkonda oturuyoruz. abi şu mahalleye bak. bir tane mavi araba var mı. onu alsan satamazsın filan. bu tip muhabbetler. benim şimdiki arabam siyah. çevreye bkaıyorum. beyaz-gri-siyah haricinde araba yok. mavi-kırmızı olanlar da palio, clio gibi araçlar. bu renk konusunu ben mi çok taktım.

sizin araçlarınız ne renk. siz olsanız ne renk alırdınız?

• Alacağınız aracın ne olduğu da önemli. Her arabaya her renk gitmiyor.
  • Arabanın modelini söylesende ona göre yorum yapsak daha doğru olmaz mı?
  • Passat bence.

Arabasına göre değişir. mesela sciroccoya o kapalı mavi çok yakışıyor. yada e46 bmw ye kapalı mavi çok iyi gidiyor. Arabasına göre değişir.
  • beyaz değlde siyah renk aynı aracı çok isterdim ama nasip değil ikinci elde renginden çok bence km, temizlik durumu donanımıa bakılmalı eskiden bende çok takardım bu durumları ama artık şu mantık var aracı içeriden kullanıyorum ve en önemli şeyler sürüş dinamikleri, yakıt değerleri,performans yani arabayı araba yapan temel şeyler bunlar dışındaki şeylere fazla takılmıyorum hem bunlar olsa hem diğerleri daha güzel ama bunlar öncelikli
  • arabanın modeli: vw polo 2006 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 4 Ağustos 2011; 19:39:48 >
  • En çok tercih edilen renk gri ve tonlarıdır; hem sıfır araçlarda hem ikinci el piyasasında. Aracınızı satarken gri renk olması size avantaj sağlar, ondan sonra da beyaz ve siyah renk tercih edilir. Ben olsam gri alırdım, siyah ise kesinlikle tercih etmem, beyaz arabaya göre değişebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu arabanın modeli nedir?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Poloya mavi biraz uyumsuz oluyor ama çok da önemli değil yaa arabanın kondisyonu falan iyiyse
  • Türkiye gri otomobil cenneti
    http://forum.donanimhaber.com/m_48121694/tm.htm
  • Siyah aldım keşke beyaz alsaydım arkadaşımda aynı arabanın beyazı var gram toz göstermiyor ben arabayı yıkıyorum arkamı dönüyorum toz

ha asalet dersen o başka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 4 Ağustos 2011; 19:58:37 >
  • b segment arabalarda çok uçuk bi renk değilse satarken sıkıntı yaşanmıyor. Aracın boyutları büyüdükçe daha ciddi renkler aranır oluyor. Polodada mavi rengin satarken sıkıntı yaşatacağını sanmam. Sonuçta bu piyasada araç bulmak zaten sıkıntılı temiz bir araç bulduysanız ufak tefek soru işaretlerine takılmayın derim.
  • siyah bej
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

b segment arabalarda çok uçuk bi renk değilse satarken sıkıntı yaşanmıyor. Aracın boyutları büyüdükçe daha ciddi renkler aranır oluyor. Polodada mavi rengin satarken sıkıntı yaşatacağını sanmam. Sonuçta bu piyasada araç bulmak zaten sıkıntılı temiz bir araç bulduysanız ufak tefek soru işaretlerine takılmayın derim.

cebim polo diyor gönlüm dizel corolla diyor. bir de işin bu yönü var tabi
  • satarken sıkıntı yaşatır mı diye düşünüyorsanız onu bilemem de kendi kullanımınız için renk hoşunuza gidiyorsa, içinize siniyorsa aileniz haricindeki dış seslere pek kulak vermemek gerekir bence. sonuçta türkiyede en çok tercih edilen renk gri imiş; demek ki en çok o beğeniliyor. buna karşın gri renk bir araç hoşunuza gitmiyorsa genel beğeninin hiç bir anlamı yoktur sizin için..
  • Eskiden ticari arac rengi veya sirket arabasi rengi dendigi icin kimse beyazin yuzune bakmazdi birdenbire butun ulke beyaz arac hastasi oldu cikti.

Yanlis anlamayin kimseyi elestirmiyorum saskinligimi belirtmek istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

bazılarına göre çok saçma olacak bir başlık. bence değil...

bir tane araba buldum. satan kişi biraz odun olsa da; fiyatı, km'si, yılı ve kondüsyonu istediğim gibi. bir problem var: rengi! rengi açık mavi. arabaya bakmaya gidicem. bazı arkadaşlar, ev ahalisi "gitme" dediler. mavi araba alınmazmış. balkonda oturuyoruz. abi şu mahalleye bak. bir tane mavi araba var mı. onu alsan satamazsın filan. bu tip muhabbetler. benim şimdiki arabam siyah. çevreye bkaıyorum. beyaz-gri-siyah haricinde araba yok. mavi-kırmızı olanlar da palio, clio gibi araçlar. bu renk konusunu ben mi çok taktım.

sizin araçlarınız ne renk. siz olsanız ne renk alırdınız?

eğer çok istediğim bir araba ise ve istediğim renkte sıra varsa istemediğim bir renk olur

mesala yeni jetta lasman rengi mavi mavi araç pek satılmıyor ama bayi bana dese elimizde bir mavi jetta var şukadar ucuz vercez gözüm kapalı alırım

ama öncelikli rengim beyaz

• Renk önemli bir unsur bence.Arabanın gösterişini bir anlamda renk sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖfKeLiKaLaBaLıK

Alacağınız aracın ne olduğu da önemli. Her arabaya her renk gitmiyor.

Katılıyorum
  •  arabanın rengi önemli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 2. el araçlarda öncelik olarak renk aramam. eğer bir araba bakıyorum diyelim. mesela toyota corolla 2000 model. o modelde en temizi kırmızı bir renk (kırmızıyı spor araçlar haricinde sevmem hatta nefret ederim) corolla buldum. o renk olmasına ragmen o aracı alırım. ama sıfır araç alıyorsam siyah istedim varsayarsak, adamlarda efendim elimizde siyah kalmadı beyaz var ama deseler, 2-3 ay sonra gelcek istediğiniz renk deseler. 2-3 ay beklerim.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.