2.0 20V 5 SILINDIR MAREA HLX. ORJINALI 154 HP. BIRAZCIK OYNAŞTIK 162 HP
5000 motor tabi hayalimde
quote:
Orjinalden alıntı: daturkishulan
quote:
Orjinalden alıntı: magickeyboard
Mrb. Otomobiliniz kaç motor yada kaç motor olmasını isterdiniz ? Lütfen benzin fiyatlarından bahsetmeyin.
Yüksek motorlu araca bindiğinizde benzin fiyatını unutuyorsunuz...
Ben Rusya' dayken Almanya' dan Mercedes E200 getirtmiştim.(Malûm Rusya'da Mercedes bulmak zor.) 2.5 cc - 8 Silindir - Dehşet bi şeydi:..
gerçekten böyle bi motor var mı?? 2500cc olup 8 kafa olan??
aracımızdaki motoru mu yazacaz yoksa elimizdekileri mi yazacaz
benim araçta 400cui 6600cc V8var
elimde 289cui dan 500cuiye kadar farklı farklı V8ler var
Tabii ki var. Mercedes leri araştır. 2.5 cc 8 Silindir araç, çook bulacaksın...
Şimdiki 1600 CC 105 HP.
O kadar abartmak istemem.
2000 CC bi araç yeter hadi taş çatlasın 2800 yeter. Ne yapacam büyük arabayı. Elimdekini zor kontrol ediyorum.
1.6 100 beygir hertürlü yetiyor.
1.8 20V 125 HP.
1.4 TFSI Beyaz Bir A3 isterdim doğrusu
ben rusyada mercedes bulmak zor sözüne takıldım. nerdeyse ladayla aynı sayıda mercedes var. bugün rusya'da parayı verdikten sonra aynı gün ikinci el veya sıfır istediğiniz mercedes'i alınır. Rusya'yı çok iyi bilen biri olarak moskova'da mercedes sayısı istanbuldan fazla diyebilirim.
quote:
Mrb. Otomobiliniz kaç motor yada kaç motor olmasını isterdiniz ? Lütfen benzin fiyatlarından bahsetmeyin.
Ben Rusya' dayken Almanya' dan Mercedes E200 getirtmiştim.(Malûm Rusya'da Mercedes bulmak zor.) 2.5 cc - 8 Silindir - Dehşet bi şeydi:..
Ben 1.6 Primera yı sattım. Ve bir çok başlık altında 2.0 cc 133 PS Sonata alacağımı belirttim..
Ya siz...
marka, model ve motor bilgilerini yazarsanız sevinirim.
Almayı düşündüğüm araç: 2005 Hyundai Sonata 2.0 - H-Matic - 133 PS - Triptonic Vites - Benzinli - Koyu Lacivert Ortalama piyasası 21 ile 29 bin YTL arası değişiyor...
-- Bu arada Donanım Haber' in yeni üyelerindenim. Gerçekten güncel bir forum. Diğer forumlarda 2 günde cevap gelmiyor. Burada bir kaç saat içerisinde cevap alıyorum. Teşekkürler Donanım Haber...
//
quote:
Orjinalden alıntı: karenin
ben rusyada mercedes bulmak zor sözüne takıldım. nerdeyse ladayla aynı sayıda mercedes var. bugün rusya'da parayı verdikten sonra aynı gün ikinci el veya sıfır istediğiniz mercedes'i alınır. Rusya'yı çok iyi bilen biri olarak moskova'da mercedes sayısı istanbuldan fazla diyebilirim.
quote:
Ben 1.6 Primera yı sattım. Ve bir çok başlık altında 2.0 cc 133 PS Sonata alacağımı belirttim..
Ya siz...
marka, model ve motor bilgilerini yazarsanız sevinirim.
Almayı düşündüğüm araç: 2005 Hyundai Sonata 2.0 - H-Matic - 133 PS - Triptonic Vites - Benzinli - Koyu Lacivert Ortalama piyasası 21 ile 29 bin YTL arası değişiyor...