Şimdi Ara

ARABANIZ LPG'DE KAÇ LİRA YAKIYOR ? (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.518
Cevap
34
Favori
684.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şehiriçi(çok az) / Şehir dışı karışık 76 YTL Aygaz gaz ile toplam 480km gördüm. Ancak tahminim bu kilometrenin 15-20 km'si benzinle yapıldı. Malum ısınıncaya kadar benzinle gidiyoruz sıralı sistemde sabahları bu 2-3 km yi buluyor. Bizim buralarda gaz 1.78 yani kabaca 76/(480-20)=165 ykr yakmış. Siz ne dersiniz bu duruma. Çünki bazı arkadaşlar var hala 110-120-130 yakıyor diye iddia ediyorlar inanamıyorum bende bu duruma lütfen işin ehli ustalar bi evalasın mümkünmü böyle düşük yakıt tüketimleri?????
  • quote:

Orjinalden alıntı: fiat2001brava

Şehiriçi(çok az) / Şehir dışı karışık 76 YTL Aygaz gaz ile toplam 480km gördüm. Ancak tahminim bu kilometrenin 15-20 km'si benzinle yapıldı. Malum ısınıncaya kadar benzinle gidiyoruz sıralı sistemde sabahları bu 2-3 km yi buluyor. Bizim buralarda gaz 1.78 yani kabaca 76/(480-20)=165 ykr yakmış. Siz ne dersiniz bu duruma. Çünki bazı arkadaşlar var hala 110-120-130 yakıyor diye iddia ediyorlar inanamıyorum bende bu duruma lütfen işin ehli ustalar bi evalasın mümkünmü böyle düşük yakıt tüketimleri?????

Benzin tüketimin kaç ytl hocam. 20 km den fazla dır benzinle gittiğin. Ayrıca tüketim değerin olabilecek en düşük değerdir ki bu bile mümkün değil gibi. Biraz ş dışı tarzı 80-100 le gittiğin 6-8 kmlik yollar da var galiba. Bide tamamı işe git gel olarak mı bitti yoksa 30 km civarı tek kontakla gittiğin yollarda varmı. Sabah 5 km akşam 5 km olarak 200 den aşağı mümkün değil. Eğer genede böle yaktıysa süper ötesi...

• arabada dört kişi uzun yol 30litre:375km
    arabada iki kişi uzun yol 25 litre:375km
    ölçümlerde yolcu kapasitesini unutmamak gerekir çünkü yakıtı çok etkiliyor.
  • ya arkadaşlar hicmi Hyundai Accent Admire 1.3 lpg sıralı li aracı olan arkadaşlar yokmu sehir içi sehirler arası ve benzinde ve lpg ne yakıyor bir karşılaştırma yapayım arabayı yeni aldımda.....
    sizler den acil cevap bekliyorum ...teşekkurler
  • bende 2006 model hyundaı accent var .yalnız 1,6 motor.uzun yolda benzin kullanmadan basarsam 160-170 yakıyor.ama basmazsam 7,8 lt -8 lt arası değişir.yani 135-140 ykrş (10 km De9eski parayla km de 135000 140 000 yapar..bence iyi.sizin arbadan bizim arkadaşta var.2005 modeli oda benim arabadan yğzde 20 daha az yakıyo .siz hesaplayın artık.
  • slm
    benim araç yazın lpg 1.540 iken
    şd: 122 ykr
    şi:191 ykr
    idi
    şuan ölçemedim hiç
    50ytl ye 220 yapıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: esen38

ya arkadaşlar hicmi Hyundai Accent Admire 1.3 lpg sıralı li aracı olan arkadaşlar yokmu sehir içi sehirler arası ve benzinde ve lpg ne yakıyor bir karşılaştırma yapayım arabayı yeni aldımda.....
  • lpg tüketimi kış şartları ile birlikte arttı.
  • kış geldi lpg yi içiyor benim araç 0.20ytl yakıyor son ölçüme göre şehiriçinde
  • triger kardeş sana bir kac sorum daha olacak tabi yardımcı olursan ben arabayı daha alalı 1 hafta oldu 2005 model daha 20000 km ben lpg taktırmayı pek duşunmuyorum ama benzinde cok yakarsa mucburen taktıracagım ama bilirsunkı alımsatım yapmadan eger lpg taktırmaya karar verirsim ikisi aynı anda olcak ama ben lpg den önceki aracımda bek memnun degildim hem yakıt hem performans olarak sence benzinle lpg arasında cok performans farkı varmı, ben gunluk yaptıgım km en fazla 30 km sehir içi de sayılmaz sence lpg taktırmaya degermı senin arac benzinde sehir içi ve sehir dışı ne yakıyor birde bunu yazabilirseniz sevinirim simdiden ilgın için teşekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: triger

slm
    benim araç yazın lpg 1.540 iken
    şd: 122 ykr
    şi:191 ykr
    idi
    şuan ölçemedim hiç
    50ytl ye 220 yapıyo
    quote:

Orjinalden alıntı: esen38

ya arkadaşlar hicmi Hyundai Accent Admire 1.3 lpg sıralı li aracı olan arkadaşlar yokmu sehir içi sehirler arası ve benzinde ve lpg ne yakıyor bir karşılaştırma yapayım arabayı yeni aldımda.....

• herkeze selam....
    şehirçinde 55.000 liraya 244 km.yol gittim...
    km.de 225 yaktım...
  • iptal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esen38 -- 16 Ocak 2008; 15:21:41 >
  • aygaz aygaz dediniz, aldık aygaz ı bu sabah

bi hafta sonra, bakacaz aygaz kışın nasılmış ?
  • Hocam beni ayrı tutu ben hiç bir yerde demedim ben Milancıyım %7-8 yakıt artar gibi geliyor saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

aygaz aygaz dediniz, aldık aygaz ı bu sabah

bi hafta sonra, bakacaz aygaz kışın nasılmış ?
  • kışın lp g tüketimi neden artar anlamam. tamam benzin tüketimi artıyor çünkü araç geç ısınıyor. ama sındıktan sonra dışarısı kış olsun yaz olsun farkeder mi? neticede motor sıcaklığı 90derece. ama kışın lpg lere fazla propan konulurmuş bu da sarfiyatı artırır tabi. ama onun dışında sırf havalar soğuk diye yakıt niye artsın ki
  • İpragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz, ipragaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atik-er -- 17 Ocak 2008; 15:59:00 >
  • araç: 99 palio 1.4

gaz:1.66 aygaz

şehir içi: 200 -210

yardımcı olun çok yakıyor arabam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g0ds0ul -- 17 Ocak 2008; 17:49:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulfly_br

araç: 99 palio 1.4

evet gerçekten çok yakıyo arabanız
  • 1995 toyota corolla 1,6 xli % 80 sehir dışı 20 şehir içi. 100 km de 12 litre=20 kuruş.
    Landi renzo mikserli kit
    Ayar oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dondurmacı

quote:

Orjinalden alıntı: soulfly_br

araç: 99 palio 1.4

evet gerçekten çok yakıyo arabanız

hocam ironi mi yapıyorsun yoksa bi bildiğin var da mı söylüyorsun çok yakmıyor mu
  • bende de 1.4 araç var ve gaz 1.740 ytl şehiriçi 170 kuruş yakıyor uzun yol 120 kuruşa kadar düşüyor. senin araba biraz çok yakıyor arkadaşım. yeni mi taktırdın lpg yi.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.