Şimdi Ara

Arabanızın anahtarı en fazla ne kadar mesafeden çalışıyor? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
26.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinyal bölündüğünden midir nedir boş alanda 100 metre civarıyken avmlerde 50 metreye kadar düşebiliyor.
  • yanına geldiğimde açılıyor.
  • Şu mesafe 70-80 metreydi ama çok daha uzaktan açacağından eminim. Daha fazla uzaklaşma şansım yoktu.

Arabanızın anahtarı en fazla ne kadar mesafeden çalışıyor?
  • hyundai i20 nin kumandası okadar uzak mesafelerden alıyorki anlatamam, zaten anlatsamda inanmak güç gelir, adamlar sadece kumandayı yapabilmişler.
  • 2008 civic.

En fazla 20-30m mesafeden denedim,en uzak ne kadardan alır bilemiyorum.Bu kadarsa max değeri de yeterli açıkçası
  • 2005 passat . en fazla 5-6 metreden çalışıyor, pili zayıf heralde.
  • 2km den çalıştırabiliyorum.www.robokonfor.com magicar uzaktan çalıştır anahtarsız git yani keyless go hemde engine start düğmesi ile. otomobilinizi baştan yaratın
  • geçen pazar uzak mesafeden video çektim sırf bu konudan dolayı ama fotoğraf makinesinden video çektim 4 optik zoom olmasına rağmen sinyallerin yandığını gösteremedi, sanırım hava daha karanlık olmalıydı veya kamerayı sabitlemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 16 Mart 2012; 17:08:11 >
  • Ya o değilde apartmanın garaj kapısı çoğu zaman 1m'den bile artık almıyor sinyali. Pilde yeni değiştirdim hani ve açıkcası sorun pildede değil.

Apartmana ilk taşındığımda bi kumanda verdiler.. Kumandada 4 düğme var. Kapalı otoparkın kapısını aç-kapa ve açık otoprakın aç-kapa düğmesi. İlk başta herşey normaldi.. Daha sonraları kapalı otoparkın kapısı uzaktan sinyal almamaya başladı. Yakın mesafeden (yani 1-2m'den) bir sorun yoktu. Açık otoprakdada bir sorun yokdu. Normal çalışıyordu.

Daha sonra kumanda bozulmuştur diye çoğalttım kumandayı. Yeni kumanda ile açık ve kapalı otoparklar yine eskisi gibi çalışmaya başladı. Sorun yoktu.
    Yine biraz zaman geçti, yine kapalı garajın kapısı açılmamaya başladı. Ancak 1-2m mesafeden. Bu işten sıkıldığım için açık otoparka koymaya başladım aracımı. Açık otoparkın kapısı sounsuz açılıp kapanıyordu 10-15m'den.
    Geçen haftada açık otoparkın kapısı da algılamamayı başladı sinyali. Çoğu zaman arabadan inip, kumanda ünitesinin dibine gelip, kapıyı açıp, tekrar arabama binip öyle giriyordum otoparka.. tam bi eziyet... Kapalı garaj tabiiki hiçbir şekilde çalışmıyor..

Pilleri değiştirdim nafile.. bi değişiklik yok..

Bu arada eski kumanda şuan hiçbir kapıyı açmıyor. Ne açık nede kapalı garajın kapısını... Yeni kumanda da dediğim gibi sadece açık otopark kapısını o da 1-2 mesafeden..

Varmı başına böyle birşey gelen? Veya fikir yürütebilecek bir kumanda uzmanı??

• quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

transporter 200-500 metre arası acayip bi sinyal gücü var inanmayan için video çekebilirim

Ziyaaa!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

transporter 200-500 metre arası acayip bi sinyal gücü var inanmayan için video çekebilirim

Ziyaaa!!!!

inanmayanlar için müsayit bir günümde video çekeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: _Mysterious_

Otomotiv ve otomobil ile ilgili herşeyi paylaşırız rahatsız oldugunuz konular için kendinizi yormayınız.

Coming Next ne demek?
  • quote:

quote:

Otomotiv ve otomobil ile ilgili herşeyi paylaşırız rahatsız oldugunuz konular için kendinizi yormayınız.

Coming Next ne demek?

google ceviriden yararlananabilirsiniz..
  • En güzeli eller serbest bunu ilk kullanan Laguna ile Renault olmuştu sanırım.

Bununla birlikte çok uzak mesafelerden çalışması iyi bir durum da değildir.En ideali 20 metre civarı açması
  • çekim mesafesini artırmak istiyorsanuz anahtarı başınıza dokundurup açma yada kapama düğmesine basın. Farkı göreceksiniz:))
  • quote:

quote:

quote:

Coming Next ne demek?

Yok öyle bir dünya kardeşim,ilkokul ingilizcesi mantığıyla ilerliyorsun.Coming next diye bir kullanım yoktur ingilizcede.Hadi Coming Soon desen plantamax gibi neyse...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Coming Next ne demek?

Yok öyle bir dünya kardeşim,ilkokul ingilizcesi mantığıyla ilerliyorsun.Coming next diye bir kullanım yoktur ingilizcede.Hadi Coming Soon desen plantamax gibi neyse...

tamam öğretmenim.

• quote:

Orijinalden alıntı: enesakan96

Bora tam alarmı görürse 5-10 metre görmesse bazen arkasından falan 2 metrede zor alıyo

naptın hocam ya sen...sanırım pillerin gücü az.bende de 2004 pasific var 50 m den rahatlıkla alıyor.3. katta oturuyorum camdan yol kenarındaki aracımın kontrolünü ypabiliyorum.
  • Maalesef manuel :(
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.