Şimdi Ara

Arabanızın anahtarı en fazla ne kadar mesafeden çalışıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
139
Cevap
0
Favori
26.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IV.MAN -- 2 Mart 2012; 21:28:36 >

• doblo 10 metreden zar zor

master 15-25 metre arası

transporter 200-500 metre arası acayip bi sinyal gücü var inanmayan için video çekebilirim
  • Benimki acaip degisken ya. 10 metre oteden cekmedigi, 50 metre oteden cektigi oluyor. İsin tuhafi farkli mekanlar da degil ayni yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jvcjvc

Benimki acaip degisken ya. 10 metre oteden cekmedigi, 50 metre oteden cektigi oluyor. İsin tuhafi farkli mekanlar da degil ayni yerlerde.
    valla bina arkasından bile alıyor mümkün olsada bi video çeksem. ama tabi iyi bişey değil.
  • quote:

Benimki acaip degisken ya. 10 metre oteden cekmedigi, 50 metre oteden cektigi oluyor. İsin tuhafi farkli mekanlar da degil ayni yerlerde.
  • quote:

Geçen kafede oturuken araç 100 metre ilerde (100 metreden'de fazla olabilir ) duruyordu arkadaşlarla muhabbet ederken bakalım açılacakmı dedik bastım düğmeye açtı ve kapadı gerçekten şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Geçen kafede oturuken araç 100 metre ilerde (100 metreden'de fazla olabilir ) duruyordu arkadaşlarla muhabbet ederken bakalım açılacakmı dedik bastım düğmeye açtı ve kapadı gerçekten şaşırdım

Alıntıları Göster
    Yedek anahtarın pili zayıf 5-7 mtden alıyor.

Babamdaki evin içinden(3.kat) alıyor.

düzeltme: cyclone marka alarm var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSamet. -- 2 Mart 2012; 21:38:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSamet.

Yedek anahtarın pili zayıf 5-7 mtden alıyor.

Babamdaki evin içinden(3.kat) alıyor.

düzeltme: cyclone marka alarm var

Alıntıları Göster
    100 metre civarı varda bende öylesine denemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

100 metre civarı varda bende öylesine denemiştim.

Alıntıları Göster
    buna benzer bir mesafeden ben de denemiştim alıyordu biraz daha uzağa gittiğimde görüş alanından çıkınca almadı. direkt görüş alanı dahilinde olmak gerekiyor uzak mesafelerde.

bide gsm sinyali üzerine merkezi kilitin sinyalini bindirme mevzusu vardı tabii arabanın orda bi alıcı lazım ama maalesef deneme fırsatı bulamadım. belki vardır deneyenler
  • Uzaktan kumanda calismiyor hatta ilgili bir arkadas bunu aciklarsa sevinirim. Arac 2001 opel astra.

Not:pil yeni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim 2.4ghz gibi dalga boylarinda cok uzaktan cekebiliyor. araci kilitlendiginde korna calacak sekilde ayarladim, ne kadar uzak ve bina ici gibi yerlerden denedimse de korna sesini duymadigim olmadi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krandei

Sanirim 2.4ghz gibi dalga boylarinda cok uzaktan cekebiliyor. araci kilitlendiginde korna calacak sekilde ayarladim, ne kadar uzak ve bina ici gibi yerlerden denedimse de korna sesini duymadigim olmadi.
    Eski aracıma taktırdığım alarm sistemi tamamen kapalı alanlarda 500m civarı, açık alanda bir kaç kilometreden rahat çekiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Eski aracıma taktırdığım alarm sistemi tamamen kapalı alanlarda 500m civarı, açık alanda bir kaç kilometreden rahat çekiyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: IV.MAN

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Alıntıları Göster
    Ben onu bunu bilmem, bi kaç metreden açıyor işte de; Casio saat ile renault 25'in kapılarını açıyordum çocukken, onun üzerine tanımam ben hiçbirşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Ben onu bunu bilmem, bi kaç metreden açıyor işte de; Casio saat ile renault 25'in kapılarını açıyordum çocukken, onun üzerine tanımam ben hiçbirşey.

Gece gece hatırlatılacak şey miydi,mazi

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

Alıntıları Göster
    2003 Corolla, 2-3 metre arası, aracın yanına kadar gitmek gerkeiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

en doğrusuda bu aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Alıntıları Göster
    İnsignia bu konuda çok başarılı çok rahat 100 metre civarından algılayabiliyor bazen üniversitedeyken cebimde algılama durumu bile oluyor

5. katta oturuyorum ve çok rahat sokağın bitim noktasından bile algılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

quote:

[image]http:// images.gittigidiyor.com/3426/CASIO-CMD-40-TV-KUMANDALI-SAAT-OZENSAAT-IZMIR__34265571_1.jpg[/image]

Hadi Başlıyoruz .... 90Larda Çocuk Olmayı Anlatıyoruz

Şaka Maka Hayat 90Larda Güzeldi Beaa :))))

Bnm Palionunkide 5-10 Metreden Çekiyodur Heralde Ben Yanına Kadar Gidip Basıyorum Uzaktan Açıp Kapanmasının Hiç Bi Mantığıda Yok Zaten :))

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1E1FC651D

Alıntıları Göster
    açık alanda 500 metreden çalışıyor ilk denediğimde inanamadım bu kadar uzaktan çalışması tuhaf , daha uzağını denemek için fırsatım olmadı 2010 corolla
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.