Şimdi Ara

Arabanızın anahtarı en fazla ne kadar mesafeden çalışıyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
26.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anahtarın ucunu kafanıza değdirip kumandaya basın çekim gücü acayip artıyor.
  • konuyu hortlatayım. benim 2011 yaris 10 metreden filan algılıyor. arkadaşın astra açık alanda abartmıyorum 500 600 metreden algılıyordu. açılmaz diye kumandaya basınca adeta dehşete düşmüştüm. şehir dışı açık alanda...
  • benim araç 10 mt den sonra algılamayınca bi araştırayım dedim. pilden filan mı diye derken arifin mençıstıra attığı golü arar gibi buraya geldik :D
  • Rekor benim araçtadır herhalde. Azami 3 mt falandır. O yüzden aracımı açmaya çalışanlar kafayı yiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtarı kafatasınıza dayayıp deneyin top gear da denenmişti ise yariyordu

• Fabiam 50-60 mt den alıyor. Daha fazlasini denemedim belki dahasi bile olabilir.

• 2 mt :/ Kafama degdirirsem 5 mt oluyor

• Stuka Bismarck S kullanıcısına yanıt
    Rekor bende reyiz :)

• 10 cm.

99 model kızılötesi sistem olduğundan camdan içeri tutunca alıyor sadece

• Benim aracımın kumandası da yanında çalışıyordu 1 mt uzaklaşınca çalışmıyordu. Hatta çoğu zaman önünden ve arkasından da çalışmıyordu. Birçok deneme sonrası elektronik kartta bir parçanın arızalandığını tespit ettim. Onu değiştirince çalışmaya başladı. 60 metreye kadar denedim. Daha fazla ne kadar uzağa gider bilmiyorum.
  • -5 cm. Kumanda bozuk.

• Bayraktar. kullanıcısına yanıt
    Hocam koddan cikmista olabilir vectrada kontağa takip kodlama yapiliyordu ama sizinki muhtemelen halk arasında soğuk lehim dediğim olay olmustur anahtarin icindeki lehimleri isitip tekrar eritmek hatta yenilemek gerek endustri meslek elektri ogrencisine 1 paket sigara alirsaniz bastan asagi yeniler elinizden geliyorsa kendinizde yapabilirsiniz 5-10 tllik kalem lehim ve 50 kurusluk 15 cm lehim teli ile tertemiz yaparsinz anahtarcilar da 15-20 arasına hallederler.

• Aç ağzını, çenenin altına kumandayı daya. Bak nasıl çekiyor heryerden.

• Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama. Belki birileri okur yardımcı olur.

Logitech marka oyuncu mouse um vardı. Farede tıkladığımız yer omron switch. Bilmem kaç milyon tık ömrü var. 1 yıl sonra bozuldu basmamaya başladı kafasına göre bi tıklıyor bi tıklamıyordu. Yabancı bir forumda içine wd-40 spray sıkıca sorunun düzelebileceği yazmıştı. Bende hiç umudum olmamakla birlikte içini açıp komple sıktım. Bu arada yenisi sipariş etmiştim gelmişti bile. Bu dediğim olay 1 yılı geçti ve o sıktığım spray sayesinde hala çalışıyor fare. Yenisi kutusunda bekliyor hala.

Konumuza dönecek olursak. Seat marka arabamda kumanda ile sorun yaşıyordum. Sadece 2-3 metreden çekiyordu uzaktan çekmiyordu. Hatta bazen bastığım halde işlemiyordu. Açtım içini, verdim WD-40 ı. Sonuç 3ncü kattan aşağıdaki arabamı hiç sektirmeden alıp kapatabiliyorum.

• bir keresinde satılığa çıkardığım arabayı müşteri görmeye iş yerine geldi

motoru çalıştırıp kaputu açtığında unutmuştuk arabanın ilk marştan 1 dakika sonra tüm kapıları otomatik kilitlediğini

yedek anahtar da 20 km mesafedeki evde kalmıştı

araba bu halde çalışsa bile yedek anahtarı alıp dönmem istanbul trafiğinde 1 saat sürerdi ve yakıt ikazı yanmış arabanın her an yakıtı bir

bitebilirdi

o çaresizlikle iphone 6 plus 64gb rosegold telefonumla evi aradım

evdekine yedek anahtarı alıp ahizenin mikrafon kısmına değdirmesini ve kapı açma butonuna sürekli basmasını söyledim

bu arada ben de telefonu arabanın sol ön kelebek camına dayayıp telefonun hoparlörünü açtım

ve araba kapılarını açmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

bir keresinde satılığa çıkardığım arabayı müşteri görmeye iş yerine geldi

motoru çalıştırıp kaputu açtığında unutmuştuk arabanın ilk marştan 1 dakika sonra tüm kapıları otomatik kilitlediğini

yedek anahtar da 20 km mesafedeki evde kalmıştı

araba bu halde çalışsa bile yedek anahtarı alıp dönmem istanbul trafiğinde 1 saat sürerdi ve yakıt ikazı yanmış arabanın her an yakıtı bir

bitebilirdi

o çaresizlikle iphone 6 plus 64gb rosegold telefonumla evi aradım

evdekine yedek anahtarı alıp ahizenin mikrafon kısmına değdirmesini ve kapı açma butonuna sürekli basmasını söyledim

bu arada ben de telefonu arabanın sol ön kelebek camına dayayıp telefonun hoparlörünü açtım

ve araba kapılarını açmıştı

Telefon 64 gb ve rosegold olmasa calismazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bir şehir efsanesini daha bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Benim araçta pili sağlam oldugunda baya baya uzaktan açıyor. Hatta geçenlerde haluk abi resimlemişti pili zayıf olduğu halde epey bi mesafeden çekmişti.

dün cepanın sinema arasında terasta sigara içerken aynı noktadan bende denedim benimkide açtı kapıları takribi 250 mt civarı var mesefe.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

Konuyu hortlatmak gibi olmasın ama. Belki birileri okur yardımcı olur.

Logitech marka oyuncu mouse um vardı. Farede tıkladığımız yer omron switch. Bilmem kaç milyon tık ömrü var. 1 yıl sonra bozuldu basmamaya başladı kafasına göre bi tıklıyor bi tıklamıyordu. Yabancı bir forumda içine wd-40 spray sıkıca sorunun düzelebileceği yazmıştı. Bende hiç umudum olmamakla birlikte içini açıp komple sıktım. Bu arada yenisi sipariş etmiştim gelmişti bile. Bu dediğim olay 1 yılı geçti ve o sıktığım spray sayesinde hala çalışıyor fare. Yenisi kutusunda bekliyor hala.

Konumuza dönecek olursak. Seat marka arabamda kumanda ile sorun yaşıyordum. Sadece 2-3 metreden çekiyordu uzaktan çekmiyordu. Hatta bazen bastığım halde işlemiyordu. Açtım içini, verdim WD-40 ı. Sonuç 3ncü kattan aşağıdaki arabamı hiç sektirmeden alıp kapatabiliyorum.

Bende de hastalik oldu, sorunlu olan herseye WD-40 sıkmak

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.