Şimdi Ara

Arabanızın lastiğinin altında bir çocuk olsa , ne yaparsınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İleri mi , sola mı , sağa mı , geri mi , sabit mi ? Hızlı mı yavaş mı ? Arabayı nasıl hareket ettirsiniz ? En az nasıl canı yanardı ?

• eğer arabanın altında sen olsaydın arabayı orada bırakır giderdim
  • eğer çocuk arabanın altında kaldıysa hangi yönden sıkıştığı önemlidir. eğer düm düz giderken altta kaldıysa, geri geriye gelip arabanın tekerinden kurtarmaya çalışırım.
  • Arabayı sürmezdim
  • Üstünde patinaj çekerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: No Şuga

Üstünde patinaj çekerdim.

bencede. El frenini çekip yarım debriyaj + gaz yapardım
  • Drift yapardım.
  • asvalta yapıştırırdm
  • quote:

Orjinalden alıntı: No Şuga

Üstünde patinaj çekerdim.

Hey mann sana puanım 9
  • Bagajdan kriko yu çıkarırdım
  • Arabayı yan yatırırdım
  • allah kimseye böyle bi olay yaşatmasın
  • bizim arabanın tamponu falan yere çok yakın arkadaşım tekerin altına insan girmez.
  • Bu adamın hayal gücüne bayılıyorum
  • Arabadan cıkar ona 9 puan verirdim.
  • dostum yaklaşık 1 ay önce bu başıma geldi. 30-40 km hızla gidiodum köy yolunda bakkaldan bi çocuk aniden koşarak önüme çıktı direksiyonu filan kırdım ama

sol lastiğin altına girmiş ben durdum öle çevredeki insanlar filan geldi çocugun babası filan biraz geri git dedi arabayla ben geri gittim

çocuk resmen arabanın altındaydı görüyordum ,sonra apartopar hastaneye götürdüler başka arabayla

neyseki görenler söledi bana, ayağinin paçası kalmış lastiğin altında ucuz yırttık öyle, çocukta 4-5 yaşındaydı

banada dediler profesyonel gibi davrandın başkası olsa çocuk gitmişti dediler. çünkü öyle bir çevirmişim ki arabayı bide hızımda çok değildi .

öle yollarda mutlaka yavaş gidiniz kendinizden şüphe etmeseniz bile görüldüğü gibi ne oldugu belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 3 Haziran 2009; 23:06:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackanka

Arabayı yan yatırırdım

sana puanım 9 kanka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade8572 -- 3 Haziran 2009; 23:16:08 >
  • Kafasını Pörtletir ailesine haber verir onlara çocuklarını göstercek gibi yapar onlarıda ezerdim
  • sanırım su an arabanın altında biri var ve bizden fikir bekliyosun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.