Şimdi Ara

arabanızla hava atar mısınız ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alfa romeo 4c'm olsa var ya, ..... bile koyardim. ama megane'in nesiyle hava atacan? adam gelmis pejo 106siyla yok patinaj cekmeler ara gaz vermeler makasa girmeler falan. altinda 10 milyarlik araba var lan alt tarafi. egzozu deldirip suspansiyonlari kestirince porche var zannediyo altinda.
    insanlar arabasiyla hava atmayacak olsa zaten piyasada ucuk fiyatli spor araclar bu denli satilmazdi. altinda 100 milyarlik merso bmw ve turevi arac olup dikkat cekmek istemedigini ve trafikte aracina kiskanan gozlerle bakilmasini sevmedigini soyleyen adam bence yalan soyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

alfa romeo 4c'm olsa var ya, ..... bile koyardim. ama megane'in nesiyle hava atacan? adam gelmis pejo 106siyla yok patinaj cekmeler ara gaz vermeler makasa girmeler falan. altinda 10 milyarlik araba var lan alt tarafi. egzozu deldirip suspansiyonlari kestirince porche var zannediyo altinda.
    insanlar arabasiyla hava atmayacak olsa zaten piyasada ucuk fiyatli spor araclar bu denli satilmazdi. altinda 100 milyarlik merso bmw ve turevi arac olup dikkat cekmek istemedigini ve trafikte aracina kiskanan gozlerle bakilmasini sevmedigini soyleyen adam bence yalan soyler.

En son söylediğinize katılmıyorum maalesef.Çevremde ki birçok kişi dikkat çekmekten nefret eder özelliklede arabası ile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

kardeş türk insanı bunun için yaşar,asgari ücretler çalışır iphone alır,gece konduda oturur mini cooper alır,evini satar kirada oturur bmw 3.20 d alır.bağcılarda oturur istinye parktan çıkmaz velhasıl tezatlıklar ve bir o kadarda tüketime aç bir toplumdur.

üstad yazılabilecek en güzel şeyi yazmışsınız helal olsun +1
  • quote:

kardeş türk insanı bunun için yaşar,asgari ücretler çalışır iphone alır,gece konduda oturur mini cooper alır,evini satar kirada oturur bmw 3.20 d alır.bağcılarda oturur istinye parktan çıkmaz velhasıl tezatlıklar ve bir o kadarda tüketime aç bir toplumdur.

• Hava atmaktan kastın araçla pati çekmek son ses müzikse kesinlikle hayır. Ama kaliteli elit araç veya markanın hava atmak değilde biraz daha insan yerine konulup saygı gösterildiği gerçek. Bu yüzdende kuş serisi, fiat ve reno yerine Vw Polo tercih ettim memnunum ileride kısmet olursa Mercedese Bmw ye binmek isterim tabiki illa 200binlik olması şart değil. 99model 3.18 compact veya SLK neden olmasın 25-30bin lira altı üstü

• Hava atmaktan kastin ne bilmiyorum ama misal veriyorum bi c63 amg aracim olsa Arabayi duz surmem sahsen

• Bir defa yalandan bir gösteriş için atmak zorunda kaldım. Kız arkadaşımın çalıştığı şirketin yemeğine giderken kendi patronumla bir geceliğine arabaları değişmiştik
    Bende o zamanlar 2000 model Tek kapılı Fiat Bravo vardı. Mercedeslerin BMWlerin arasında çok sırıtır diye patronumun Volvo S40'ı ile kasıla kasıla gitmiştim.
    Cebimde toplasan 100 lira bile yoktu ama valeye 20 lira vermiştim. Artık neyin havasını atıyorsam ??
  • quote:

• quote:

• quote:

En doğrunu siz söylemişsiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Bir defa yalandan bir gösteriş için atmak zorunda kaldım. Kız arkadaşımın çalıştığı şirketin yemeğine giderken kendi patronumla bir geceliğine arabaları değişmiştik
    Bende o zamanlar 2000 model Tek kapılı Fiat Bravo vardı. Mercedeslerin BMWlerin arasında çok sırıtır diye patronumun Volvo S40'ı ile kasıla kasıla gitmiştim.
    Cebimde toplasan 100 lira bile yoktu ama valeye 20 lira vermiştim. Artık neyin havasını atıyorsam ??

Arada olur öyle şeyler

Bir defa sevgilimin gazına geldim mecburen

Bir arkadaşı sevgilimin arabası var şöyle hızlı sürüyor böyle karizmatik demiş. Oda benim sevgiliminde var demiş.
    Arkadaşı nerede? Hiç görmedik deyip pis pis sırıtınca bizimki gaza gelmiş. Baskılar sonucunda gitmek zorunda kaldım ve tesadüfen diğer kızın sevgilisiyle tanıştık beklerken. Beyaz faça şahin, abarth egzos, simsiyah camlarla karşılaşınca yuh dedim kendi kendime. Bunun için mi buradayım ben.

Onlar işten çıkıp beraber yanımıza geldiler tanışma faslı derken ayrılma vakti geldiğinde esas oğlan "Yetişebilecek misin bakalım? Alfanın gücünü görelim" dedi. Bende gayet sakin ve pis pis sırıtarak, Yarışırken yakacğım benzin bir şahin eder ki bunu kabul etsem bile insanların hayatını tehlikeye atmayı kabul edemem, kusura bakma, ayrıca Alfa sürücüsünün bir yeri var, kurallara uyan, karizmatik bir imajı varken bunu bozamam dedim.

Sevgilim memnun, bende sonuçtan ve verdiğim sosyal mesajdan memnun bir şekilde ayrıldık. Sonra bir daha bu mevzu bir daha açılmamış işyerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Bir defa yalandan bir gösteriş için atmak zorunda kaldım. Kız arkadaşımın çalıştığı şirketin yemeğine giderken kendi patronumla bir geceliğine arabaları değişmiştik

Arada olur öyle şeyler

Bir arkadaşı sevgilimin arabası var şöyle hızlı sürüyor böyle karizmatik demiş. Oda benim sevgiliminde var demiş.
    Arkadaşı nerede? Hiç görmedik deyip pis pis sırıtınca bizimki gaza gelmiş. Baskılar sonucunda gitmek zorunda kaldım ve tesadüfen diğer kızın sevgilisiyle tanıştık beklerken. Beyaz faça şahin, abarth egzos, simsiyah camlarla karşılaşınca yuh dedim kendi kendime. Bunun için mi buradayım ben.

Onlar işten çıkıp beraber yanımıza geldiler tanışma faslı derken ayrılma vakti geldiğinde esas oğlan "Yetişebilecek misin bakalım? Alfanın gücünü görelim" dedi. Bende gayet sakin ve pis pis sırıtarak, Yarışırken yakacğım benzin bir şahin eder ki bunu kabul etsem bile insanların hayatını tehlikeye atmayı kabul edemem, kusura bakma, ayrıca Alfa sürücüsünün bir yeri var, kurallara uyan, karizmatik bir imajı varken bunu bozamam dedim.

Sevgilim memnun, bende sonuçtan ve verdiğim sosyal mesajdan memnun bir şekilde ayrıldık. Sonra bir daha bu mevzu bir daha açılmamış işyerinde.

Sizinkine benzer bir olay daha olmuştu aramızda

Bir akşam kız arkadaşım şirketten başka bir kızla anlaşmış, oda erkek arkadaşını alıp 4 kişi yemeğe gidelim demişler. Neyse ben ve Harun adındaki vatandaş şirkete kendi arabalarımızla gittik. Benim bravo basık, egzoz açık, janlar filan derken bu Harun bana uyuz oldu. Harun'da da Güncel kasa Civic var. Bir kasıntı ki görmeniz lazım.

Neyse saat geldi hadi dedik gidiyoruz, İzmir'den Manisa'ya doğru yola çıktık. Sabuncubelini tırmanırken bizim Haruncuk koptu gitti. Armut herife söyledim de yolda radar olur basmayalım diye, tamam dedi ama çocuk atarlandı bana bir kere Neyse tam sabuncu belinden aşağı iniyoruz sağda çevirme var. En önde de Harun'un Civici. Radara girmiş salak

Restorana gittiğimizde de bizim salak Harun bana şekil yapmak için ceza makbuzunu masada yırtmıştı. Benim bilmem nerde tanıdıklarım var ödemem diye. Lan salak madem tanıdığın var, neden o zaman makbuzu masaya getirdin

• Cool story
    O değilde izmirde nerde takılıyo tuningci arkadaşlar?

• teneke parçası işte hava falan olmuyor ferrari ile gezene de öyle kimse bakmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Cool story
    O değilde izmirde nerde takılıyo tuningci arkadaşlar?

Metin arabayı aldın hemen tuninge mi sardın

https://www.facebook.com/DizaynAutoGarage2

Bunlar benim kardeşim gibiler. Takip et, gitmek istersen tanış kaynaş bişeyler yap işte. Ekimde ben Türkiye'ye dönünce de beraber deneriz senin mavi boncuğu

• valla biraz daha gençken aldım bir cabrio araba havanın kralını atıyordum genç olunca ve apaçi olmayınca bence bir sorun yok ama şu an öyle dertlerim yok (eee yaş ilerledi) zaten cem yılmazın dediği gibi "ayağımı yerden kessin diye cabrio araba alınmaz"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farz-ı Misal

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Araba almak için kredi çekenler, evini satanlar hava atar ancak. Tabi bu bir genellemedir. Her üç şartta da geçerli olmayabilir.

Araba almak için evini satan adam var mıdır ya?Valla aklı yoktur onu yapanın.

Gecekonduda kirada oturup spor totodan 13+1 tutturunca kendisine 2. el araba, eve renkli TV, VHS video, Sony müzik seti, çamaşır makinesi alan, buzdolabını yenileyen aile biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Arada olur öyle şeyler

"Yarışırken yakacğım benzin bir şahin eder ki bunu kabul etsem bile insanların hayatını tehlikeye atmayı kabul edemem"
    Çok iyi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ctrlshft -- 29 Mayıs 2012; 15:56:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

quote:

Araba almak için kredi çekenler, evini satanlar hava atar ancak. Tabi bu bir genellemedir. Her üç şartta da geçerli olmayabilir.

Gecekonduda kirada oturup spor totodan 13+1 tutturunca kendisine 2. el araba, eve renkli TV, VHS video, Sony müzik seti, çamaşır makinesi alan, buzdolabını yenileyen aile biliyorum.

Mantığını bir kenara bırakıp tutkularının peşinden gitmiş adamcağız

• quote:

quote:

Araba almak için kendini satan bile var... Neyse forumdayız ağzımdan kötü bir şey kaçırmak istemiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.