Şimdi Ara

arabanızla hava atar mısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimseye hava atıp imrendirmek yada isyan ettirmek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Bir defa yalandan bir gösteriş için atmak zorunda kaldım. Kız arkadaşımın çalıştığı şirketin yemeğine giderken kendi patronumla bir geceliğine arabaları değişmiştik
    Bende o zamanlar 2000 model Tek kapılı Fiat Bravo vardı. Mercedeslerin BMWlerin arasında çok sırıtır diye patronumun Volvo S40'ı ile kasıla kasıla gitmiştim.
    Cebimde toplasan 100 lira bile yoktu ama valeye 20 lira vermiştim. Artık neyin havasını atıyorsam ??

güzeldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

quote:

Bir defa yalandan bir gösteriş için atmak zorunda kaldım. Kız arkadaşımın çalıştığı şirketin yemeğine giderken kendi patronumla bir geceliğine arabaları değişmiştik
    Bende o zamanlar 2000 model Tek kapılı Fiat Bravo vardı. Mercedeslerin BMWlerin arasında çok sırıtır diye patronumun Volvo S40'ı ile kasıla kasıla gitmiştim.
    Cebimde toplasan 100 lira bile yoktu ama valeye 20 lira vermiştim. Artık neyin havasını atıyorsam ??

Arada olur öyle şeyler

Bir defa sevgilimin gazına geldim mecburen

Bir arkadaşı sevgilimin arabası var şöyle hızlı sürüyor böyle karizmatik demiş. Oda benim sevgiliminde var demiş.
    Arkadaşı nerede? Hiç görmedik deyip pis pis sırıtınca bizimki gaza gelmiş. Baskılar sonucunda gitmek zorunda kaldım ve tesadüfen diğer kızın sevgilisiyle tanıştık beklerken. Beyaz faça şahin, abarth egzos, simsiyah camlarla karşılaşınca yuh dedim kendi kendime. Bunun için mi buradayım ben.

Onlar işten çıkıp beraber yanımıza geldiler tanışma faslı derken ayrılma vakti geldiğinde esas oğlan "Yetişebilecek misin bakalım? Alfanın gücünü görelim" dedi. Bende gayet sakin ve pis pis sırıtarak, Yarışırken yakacğım benzin bir şahin eder ki bunu kabul etsem bile insanların hayatını tehlikeye atmayı kabul edemem, kusura bakma, ayrıca Alfa sürücüsünün bir yeri var, kurallara uyan, karizmatik bir imajı varken bunu bozamam dedim.

Sevgilim memnun, bende sonuçtan ve verdiğim sosyal mesajdan memnun bir şekilde ayrıldık. Sonra bir daha bu mevzu bir daha açılmamış işyerinde.

Sizinkine benzer bir olay daha olmuştu aramızda

Bir akşam kız arkadaşım şirketten başka bir kızla anlaşmış, oda erkek arkadaşını alıp 4 kişi yemeğe gidelim demişler. Neyse ben ve Harun adındaki vatandaş şirkete kendi arabalarımızla gittik. Benim bravo basık, egzoz açık, janlar filan derken bu Harun bana uyuz oldu. Harun'da da Güncel kasa Civic var. Bir kasıntı ki görmeniz lazım.

Neyse saat geldi hadi dedik gidiyoruz, İzmir'den Manisa'ya doğru yola çıktık. Sabuncubelini tırmanırken bizim Haruncuk koptu gitti. Armut herife söyledim de yolda radar olur basmayalım diye, tamam dedi ama çocuk atarlandı bana bir kere Neyse tam sabuncu belinden aşağı iniyoruz sağda çevirme var. En önde de Harun'un Civici. Radara girmiş salak

Restorana gittiğimizde de bizim salak Harun bana şekil yapmak için ceza makbuzunu masada yırtmıştı. Benim bilmem nerde tanıdıklarım var ödemem diye. Lan salak madem tanıdığın var, neden o zaman makbuzu masaya getirdin

Fena şeyler var yahu bunları nasıl kaçırdım okumadan...

Harun'un güncel kasa civic iyiymiş... Ahaha

• Hayatım boyunca hava atmaktan kaçındım, bir başarımı muhabbet ortamında anlatan annemle kavgaya bile girdim, hiç bir ücret ödemeden iphone alma şansım vardı fakat reddettim, özellikle 3-4 yıl öncesine kadar "hava atma" olaylarından çok uzaktım.

Fakat bir aracın kokpitine geçince birden değişiyorum, bu yüzden evet hava atma girişimlerim oldu arabayla, ama yaş ilerledikçe bu olayı da bitiririm gibi geliyor.
  • Yuzde 90atmam ama bana laf edilirse bozma amacli yapabilirim.
    Mesala bana biri cok harcama yapiyorsun vs diyip ordan salaksin demeye baglamaya calisiyorsa, bu adama param varki harciyorum seni ingilendirmez derim. Bu tur adamlarada arabayla hava atmam ama laf ederse atarim

Mesala surekli yol ustunden aldigim bi cocuk kizlara arabayi kendi arabasi olarak tanitmis, benide kizlarin yaninda kucumsemeye calisti, samimetim olsa anlarim hadi hava aticak kizlarada, adami sadece yurumesin diye yol ustunden aliyorum, bende hemen arabayi alip kizlar geliyormusunuz arkadasin araba heralde ruyasinda dedim. Kizlari alip gittim, mesala kizlar sadece o gun ogrendi arabanin benim oldugunu

Diger turlu hayatta biseyle hava atmam, durumu olan var olmayan var. 8aydir dersaneye arabayla gidip geliyorum toplasan 5-6 kisi biliyordur arabayla geldigimi. Hatta bazi cakal tayfasi artistlik yapmaya calistiginda bile bisi demiyorum, takilacak insan degiller, ooo supermis araban diyip geciyorum, bi kere teki gordu geldigim arabayi artik sesini bile cikaramiyor evime yakin diye idera ediyorum. Adama gore muamele yapiyorum kisaca, etraf pislik dolu. Her turlu adamla muhabbet ederim ama gercek arkadaslarim baskadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hava atmam duman atarım.Mazut powerrrrr.
  • Hava atmak embesil işi. Benim küçüklüğümden gelen birşey var herşeyim hızlı olsun isterim aracıda biraz hızlı kullanırım ancak kesinlikle aaa böyle aaa şöyle desinler diye değil ruhum daraldığı için öyle kullanırım millet hep yanlış anlar ama umrumda mı değil.
  • Altimdaki araba iyi olsa atarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 6 Haziran 2012; 17:29:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.3 CDTI ile istesem bile hava atamam Opel Saolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: msasker

Malesef insanımızın algısı bu yönde :/
    Bir ortama girince masanın üzerine telefon cüzdan ve anahtarını koyan tipler oluyor bide

ya cebime sığdıramıyor koysam çok rahatsız oluyorum görgüsüzlükten falan yapmıyorum herkese aynı tepkiyi verme bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.